Zápis do katastru - exekuce. Poraďte

Anonymní
25.11.21 08:36

Zápis do katastru - exekuce. Poraďte

Dobrý den, prosím o radu. Moje matka měla exekuci, exekutor ji dal zapis na katastru zahájení exekuce a pak exekuční příkaz k prodeji nemovitosti.
Já za ni celou exekuci zaplatila, exekuční příkaz už exekutor stáhl, ale to zahájení ne. Stahuje to katastr nějak postupně? To zahájení tam bylo asi o týden dříve zapsané. Jinou exekuci nemá, nechala jsem si vyjet výpis. Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.11.21 08:56

O výmaz musíš požádat. tedy exekutor.. samo se nic neudělá. navic po jakekoliv žádosti je lhůta 21 dnů na plombu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.21 09:17
@martina.se píše:
O výmaz musíš požádat. tedy exekutor.. samo se nic neudělá. navic po jakekoliv žádosti je lhůta 21 dnů na plombu

Tohle nebyly plomby, jen zápisy. Exekutor to už zaslal, ale smazali jen jeden zápis

• Citovat
  • Upravit
72725
25.11.21 11:40
@Anonymní píše:
Tohle nebyly plomby, jen zápisy. Exekutor to už zaslal, ale smazali jen jeden zápis

Tak požádat i o druhý výmaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
25.11.21 12:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Moje matka měla exekuci, exekutor ji dal zapis na katastru zahájení exekuce a pak exekuční příkaz k prodeji nemovitosti.
Já za ni celou exekuci zaplatila, exekuční příkaz už exekutor stáhl, ale to zahájení ne. Stahuje to katastr nějak postupně? To zahájení tam bylo asi o týden dříve zapsané. Jinou exekuci nemá, nechala jsem si vyjet výpis. Díky za rady.

Kontaktujte exekutora. Ať to stáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel