Nespolehlivá kamaradká

Anonymní
31.8.20 11:25

Nespolehlivá kamaradká

Dobrý den.
Ráda bych se vás zeptala na názor, co dělat s kamarádkou která není vůbec spolehlivá?
Pokaždé něco slíbí a pak se z toho jakkoli vymluví. Kdyby to bylo jednou tak to beru ale tohle je skoro pokaždé.
Už mi tím začíná lézt na nervy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1870
31.8.20 11:28
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Ráda bych se vás zeptala na názor, co dělat s kamarádkou která není vůbec spolehlivá?
Pokaždé něco slíbí a pak se z toho jakkoli vymluví. Kdyby to bylo jednou tak to beru ale tohle je skoro pokaždé.
Už mi tím začíná lézt na nervy.

Nic si s ní nedomlouvat, neřešit ju, evidentně na tebe -ere když se takhle chova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
31.8.20 11:30

Co dělat s takovou kamarádkou? Tak za 1. to není kamarádka a za 2. bych za ní přestala dolézat když o tebe evidentně nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.20 11:32

To je těžký, skoro nic si k tomu nenapsala. Taky mám kamarádku, která 9 z 10 schůzek zruší, ale vím, že k tomu má vážné důvody a já bych byla pěkná mrcha kdybych se s ní kvůli tomu přestala bavit… člověk by měl projevit taky nějakou empatii, pochopení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
31.8.20 11:35
@Anonymní píše:
Dobrý den.

Taková kamarádka už by mou kamarádkou nebyla. Nemám ve zvyku nechávat si ve svém životě nespolehlivé lidi, kteří navíc nedodržují sliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 11:38
@PeBa12 píše:
Co dělat s takovou kamarádkou? Tak za 1. to není kamarádka a za 2. bych za ní přestala dolézat když o tebe evidentně nestojí.

To já za ní nedolezám. Ona to navrhuje sama.

• Citovat
  • Upravit
2424
31.8.20 11:40
@Anonymní píše:

O to je to horší. Uděláš si čas, počítám s tím a ona to ve většině případů odvolá… Až by příště něco navrhla řekla bych, že nemám čas nebo pravdu, že už tě nebaví jak to pokaždé zruší. Co víc by si s tím chtěla dělat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
31.8.20 11:51
@Anonymní píše:
Dobrý den.

Co dělat s takovou kamarádkou? Měl jsem taky takového kamaráda a teď už je to bývalý kamarád. Bůh ví že jsem měl spoustu trpělivosti, ale fakt to nešlo. Když ho občas, jednou za rok potkám, tak maximálně: Čau, jak se vede, dobře? tak to je dobře. Tak čau.

• Citovat
  • Upravit
26
31.8.20 12:00

Taky jsem takovýho „kamaráda“ měla, ale vídat jsem se s ním moc nechtěla. Pokaždý navrhnul nějakej den, já řekla jo, tak dobře, a hned mi to vyšumělo z hlavy, protože ten člověk se nikdy neozval, maximálně za další měsíc, že na to zapomněl, a jestli se můžeme sejít jindy :D byla to taková moje strategie, protože když jsem mu napsala že nemám čas/náladu/mam něco jinýho tak se hrozně rozčiloval. Ale to není předmětem debaty :D

co se kamarádky od zakladatelky týče, tak až se ta pani zase ozve, že se chce sejít, bylo by namístě jí vysvětlit, že takhle ne, že ti vadí, jak se na tebe pokaždý vykašle nebo se na něco vymluví a že to takhle dál nejde. Co s takovým člověkem. Nebo další možnost, skoulet to s ní jako s tím mým „kamarádem“, kejvnout na schůzku ale nepočítat s ní a hledět si svýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
31.8.20 12:20

Záleží na tom, co si domlouváte, ale obecně, pokud by mi někdo něco navrhl, já si podle toho uzpůsobila program, těšila se a on mi to pak odřekl, tak by mne to hodně mrzelo a štvalo. Asi bych to řekla na rovinu, že dokud se nenaučí držet slovo, tak společně nic podnikat nebudete, že Ti to jen bere čas a energii, o přeoraném programu nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
31.8.20 12:32
@Anonymní píše:

Mám taky takovou. Když se potkáme nvrhuje hory, doly a nikdy nic. Neřeším. Už jí jenom všechno odkyvu a dál to nechám být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová