Nesrostlé stehy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nesrostlé stehy?
Ahoj holky.Potřebuju poradit.Dneska jsem 11 dní po porodu.Malý měl porodní váhu 4,2 kg a museli mě hodně nastřihnout-jsem prvorodička.Včera mi to nedalo a musela jsem se podívat,jak se to hojí.Ale zdá se mi,že to mám nateklé-obzvlášť jeden steh.A vůbec to nevypadá,že by to srůtalo…právě naopak se mi zdá,jakoby to bylo prasklé.Ale nebolí to.Jen štípe,což bych řekla,že je známka toho,že se to hojí.Dneska jsem si to začala mazat dubovým gelem.Neměl někdo podobný problém?Předem děkuju za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já a nechela jsem to být- respektive jsem to ,,reklamovala" až po šestinedělí- všichni kolem mi tvrdili,že to prostě bolet bude- no a pošestinedělí mi dali jen tenhle dubovej gel- no a jsem rok po porodu a stále to bolí- ne pořád ale bolí- doporučuju si pro klid dojít do porodnice(na gyndu),ať to nedělá neplechu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
já bych ti doporučila si zajít raděj k lékaři.Pro tvůj klid - aby se něco nezanedbalo. Mně to taky začalo štípánim a posléze jsem mněla velký zánět a hrozně dlouho se to léčilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a mi se to zahojilo nakonec krásně bez problémů. Polívala jsem to Rosalginem, bylo vidět, že se to zlepšuje… rozhodni se a když tak zajdi do té porodnice nebo se domluv se svým gyndařem ať se na to podívá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
ja jsem 14dnu po porodu a mam to stesti,ze „moje“porodnice poskytuje po porodu domu PA na tri navstevy.Proste porodni babka domu jako driv
.
Pri prvni navsteve mi stehy vytahla(ac byly samozrejme samovstrebavaci),tvrdi,ze tam nemaji co delat a casto delaji paskudu.Ano,vstrebavaci jsou,protoze ne vsechny maminky dostatou v sestinedeli osetreni ci se dostanou k lekari,ale lepsi je proste dat stehy pryc.
Bylo to tak i pri prvnim porodu,taky mi PA doma stehy odstranila.
Musim rict,ze jsem ted byla hodne sita,jeden steh se mi rozpadl uz pred navstevou PA..ale jak je vytahla,moc se mi ulevilo a zacalo se to i lip hojit..
Tot ma zkusenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit