I tři měsíce po porodu?

Anonymní
5.7.10 17:53

I tři měsíce po porodu?

Zdravím všechny. Ráda bych se zeptala, jak to funguje u Vás ostatních. Spoustě žen, které znám, donesl manžel do porodnice alespoň květinu. Té jsem se bohužel nedočkala. Když moje sestra nedávno porodila chlapečka (já byla těhotná), pochlubila se, že dostala od muže náušnice. Mému manželovi to přišlo údajně divné, že dostala za Ondráška náušnice. Když jsem mu na to odpověděla, že to já určitě nedostanu ani kytičku, odpověděl, že ano. Ale bohužel. Jsou to jen plané sliby, že půjdeme spolu něco vybrat. Vymlouvá se na to, že nemá čas a že už jsem si měla dávno něco vybrat. Přeci si nepůjdu sama něco koupit, ne? Nejde mi o nějaké zlato, ale alespoň tu kytku mohl donést. Když si na to vzpomenu, skoro brečím. Že by stále poporodní deprese?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
5.7.10 17:58

můj muž taky věděl, že se něco dává - kytička - zlato. A nekoupil mně vůbec nic :twisted: . Asi před pár měsici jsem mu ukázala jakou kytici dostala kamarádka. Nic moc na to neřekl. Ale po porodu se teda hnal mně koupit nějaký šperk, nakonec jsme to odložili. A nakonec asi před 3 měsici mně koupil zlatý nádrdelník + řetízek an ruku. Bylo to opravdu šíleně drahé :lol: a řekl to máš i za druhýho kojáka :mrgreen:
Takže oni se prostě musí nakopnout a nadiktovat jim to :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.10 18:05

Ona mu to dokonce i tchyně říkala. Že doufá, co se sluší a patří. On na to, že ví. Prý na to nemá čas. Ostatně..takové výmluvy jsou u nás často. Při práci totiž dodělává inženýra. Ono s tím časem není zase až tak hrozné. Když chce, na něco si čas udělá. Vím, že mě miluje, ale takové věci on prostě neřeší. Podle tchyně je v podobných věcech po tátovi. Hold se s tím musím smířit.

• Citovat
  • Upravit
15404
5.7.10 18:06

Anonymní, někteří chlapi prostě mají dlouhé vedení :roll: Já si tedy stěžovat nemůžu, kytici jsem dostala hned druhý den a šperk při odjezdu z porodky…ale co jsem zaslechla od kamarádek, je to i jinde takové..a na druhou stranu - proč by sis něco pěkného nekoupila? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.7.10 18:13

anonymní můj taky věděl, že se něco dává od maminky a nato řekl ježiš proč :mrgreen: a dopadlo to tak že bych nedostala nic kdybych se nepřihlásila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5907
5.7.10 18:17

Ahojky,já kytičku tedy dostala.A mám slíbenou Paříž.chlapi holt na některý věci nemají buňky,holt je k tomu my ženský musíme nějak dotlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
5.7.10 18:19

U nás taky šperk nehrozil, ale pokaždé, když jsem přišla z porodnice, bylo naklizeno a ta kytka možná taky, ale to mi neutkvělo. Pamatuji si, jak bylo vše pro nás nachystáno a jak byl šťastnej, že jsme z porodnice doma. Takže jsem po nějakém dárku ani nevzdechla.
Píšeš, že tě miluje, tak to neřeš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.7.10 18:43

Luca prsoím tě já mám obavy, abych se nezděsila až se jednou vrátím z porodnice :mrgreen: přece jen chlap a dítě dohromady to bude fakt síla :evil: pochybuju že bude naklízeno to klobouk dolů tomu tvýmu :mrgreen:
Už i přemýšlím jak to zvládnot s jídlem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9044
5.7.10 18:54

Tak ja jsem kytku za porod nedostala a ani nic jineho,ale vim,ze muj pritel na tohle moc neni a zas me to vynahradi necim jinym,pozvanim na veceri,laskyplnym obetim a jeho vyznanim lasky :)
a navic,takove ty darecky a veci co chceme si kupujem prubezne a nemusime cekat na porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.7.10 19:02

Můj manžel nevěděl že se něco dává, ale zmínila jsem těsně před porodem, že kámoška dostala květiny :-)

On sám si zjistil, že na oddělení kde jsem ležela, se květiny nesmí a že by mi stejně hned zdechly (myslím, že máme v bytě nějakou jedovatou zónu, nechápu, že všechno zvadne :-D)

ale dostala jsem starožitnej amulet (spíše teda od tchýně - ale dávali to jakože spolu), kterej se u nich v rodině dědí po generacích…

pro mě teda nějvětší dar byl naklizenej byt a uvařený jídlo, což muž zvládl už teda sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.7.10 19:42

No kdybych chlapovi neoznámila, že prostě od něj dostanu za porod kytku, nedostala bych nic :pankac: Můj chlap prostě tyhle věci neřeší a vlastně ani neví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65412
5.7.10 19:58

Já dostala zlatý řetízek s písmenkem M–za Matyáška…ale musela jsem se doooost připomínat.Ale příchod z porodnice byl super…doma „červený koberec“z krepáku a na jeho konci kytka…ovšem nápad to byl mojí sestry,ne jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.7.10 20:01

Také jsem si myslela že mám natvrdlého manžela.Do porodnice mi nic nedonesl a doma taky nic.Vydržela jsem 14dní nic neříkat a o výplatě přišel s omluvou že to tak dlouho trvalo a dostali jsme s malou každá kytičku a já ještě naušnice.Je užasnej taky to trvalo než jsme se našli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
5.7.10 20:19

Tak já jsem od manžela dostala tu nejkrásnější kytku co mi kdy dal..Takovou tu velkou kytici růží :srdce:
Vůbec jsem si jí ale neužila, protože jsem byla po císaři a na pokoj se dát nesměly.. :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.7.10 20:42

My jsme dostali se Samíkem napůl velkého plyšového krokodýla :mrgreen: Vím, že je zvykem něco dávat, ale na šperky moc nejsem - a když nad tím přemýšlím, tak vlastně ani nechápu, proč by mi měl za porod něco dávat. Pro mě bylo největším dárkem za porod miminko. Vlastně napůl taky od manžela :lol: :lol: :lol: Nerodila jsem ho přece pro manžela, že mu ho pak dám, ale pro nás oba, je nás obou. Vím, že ocenil, čím jsem si při porodu prošla, mluvili jsme o tom. Mnohem víc taky oceňuju, že byl u porodu se mnou, protrpěl si taky svoje, strašně moc mi pomohl a porodili jsme si ho spolu. To je mnohem víc, než nějaké zlaté šperky a pugéty. Upřímně, byla jsem a budu i příště radši, když peníze, za které by mi koupil nějakou věc za porod schová a koupíme za ně něco miminku nebo je použijeme např. na společnou dovolenou, výlet apod.

Ale možná jsem divná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat