Depka jak prase a to mám narozeniny!

Anonymní
18.7.10 21:21

Depka jak prase a to mám narozeniny!

Ahoj všem. Spíš se potřebuju pořádně vybrečet, pořádně si zařvat, abych to nepozabíjela doma …

Všechno mi tu teď řve. Dvě malé děti. Oba volají mámo! mámo! a já mám chu´t to tu zavřít a odejít pryč …

Slavili sjme dneska moje narozeniny, takže bych měla mít radost, že jo. Jenže od rána lítám, uklízím, peču, dělám chlebíčky … s dvěma dětma. Ha. Příbuzní přijeli, snědli, pokecali, dojeli. Dostala jsem dárky, vhodné do kuchyně. Měla bych mít radost. Kurva, nemám!!!

Děti jsem nakrmila, umyla, uložila. nespí. Řvou. ještě teď tu řvou!!!

A chlap poté, co příbunzí odjeli, si sedl ven, otevřel si pivo a nrvhl mi, že bychom si mohli udělat „pěkný večer“. Vybafla jsem na ně, že musím iklidit a umejt nádobí a pak ještě žehlit. Upřímně, nemám chuť na „pěkný večer“ už asi tři roky. „Tak nic,“ odtušil, a šel „něco“ dělat. Pak mi oznámil, že volal klukům, a že jde na pivo.

Děti mi tu řvou, a já mám chu´t to tu pozabíjet. KURVA!!! S prominutím .....

Jo, a to jsme s mužem asi před měsícem s ebavili o tom, co bych chtěla. Posílali jsme si odkazy na netu. Ha. Natrhal mi na zahradě kopretiny a k tomu mi zakoupil sprej za 49 korun v akci. Nechal tam cenovku …

Ach jo.

Bude líp :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
18.7.10 21:25

Mam radu pozdejsi ale mam nededelej si oslavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
18.7.10 21:26

Chyba… melas mu vrazit deti a vyrazit ven…ale ja to taky delam blbe, muj manzel furt nekde lita a ja sedim porad doma… pry kvuli kojeni… :roll: bohuzel moje kamosky to maji doma podobne, jsou tesne pred porodem nebo nejsou v dosahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.7.10 21:28

Astim druhym souhlasim.Ja to delam casto a funguje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.7.10 21:30

Já teda nechápu na co si vlastně stěžuješ?Všichni udělali to správné a ty si prostě napružená.Jestli už 3 roky nemáš chuť na sex tak se divim že ti manžel trhá kytky.Sory ale někdo kdo si stěžuje na to za co by ostatní byli spokojení a ještě dá do každé věty K---a asi nezažil co je depka a nejspíš depku maj s tebe ty ostatní. :think:

Já bych byla štastná za kopretiny i za sprej za 5kč.To je z lásky a když si takového chlapa nevážíš tak aby si se pak nedivila až tam nebude.Mě děti taky nespí.To chápu že naštve ale co at si řvou.Zapnu si tu PC dám vínko a oni usnou:-).Alespon budou déle vstávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.7.10 21:30

A přeju vše nej k narozkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.7.10 21:31

Škoda že píšeš jako anonymní. Takhle ti nemůžu poslat soukromou zprávu. Takže jenom jeden malý dodatek - tohle je ten správný impuls k nalezení nějakého dlouhodobého zájmu. Poradil bych, ale ne veřejně.
No nic - jdu se chystat na zítřejší pracovní proces…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.7.10 21:32

Jj nikdy neoslavuj své narozky. Teda já je oslavila o týden později s kamarádkama v klubu. Doma to ten den proběhlo tak, že mi když někdo proběhl bytem(bydlíme s rodiči), popřál a čau. Dárky ani moc nebyly a když jo, tak stály za prd(ale to už je v mé rodině normální). Takže jsem si je pak oslavila po svém.

Být tebou, tak dám muži dětičky do péče. Uspořádám nějakou akci s kamarádkama(ano já jich moc taky nemám, měla jsem tam jen 2 se kteréma jsem se domluvila). :palec:

Už byly i horší časy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18018
18.7.10 21:33

Taky se mě letos několikrát ptal, co bych chtěla, nakonec jsem nedostala nic. Kytku a slib, že ještě něco dostanu. Narozky byly na konci května. Asi myslel, že to spojí s vánocemi :nevim:
Pár dní po narozkách jsme měli 10 let výročí svatby. Nebyla ani kytka.
Na druhou stranu já oslavy nedělám - resp ne sobě - proč jako? Oslavu, dort a dobrý oběd dělám jen dětem a jen na narozky. Svátky všech dětí spojujem do jedné oslavy, mají ho tři děti v červenci a jedno v srpnu, to bych se uoslavovala.

Na tvém místě bych si z toho vzala poučení - svoje narozky strávím příjemně a příští rok, až se bude ptát, bych nahlásila, jedu na wellness víkend, počítej s tím nebo pod., co ti udělá radost. Naplánuju si to taky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.7.10 21:35

Presne proto jsem zrusila oslavu svych narozenin. Bohuzel to dlouho nevydrzelo, protoze neter otravovala s tim, proc k nam nemuze na oslavu a vubec vsichni mi prece chteji poprat… Tak oslavu nedelam v den narozenin, ten den si aspon 5 minut uziju a oslavu beru spis jako navstevu nez ze JA neco oslavuju. Navrhuji ti, zitra az manzel vystrizlivy rict mu, jak by sis predstavovala svoje narozeniny, ze bys mu chtela nechat den deti na krku, (pokud nekojis), zajdes si na napr manikuru, do kina, kavarny a proste si ten den uzijes…
Chapu te..az deti usnou, tak si otevri nejakou lahvinku a dej si… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.7.10 21:36

Charlot, všichni udělali to správné? 8-o Co kdyby manžel zvedl prdel a šel pomoct uklidit? Nebo umýt nádobí? Uložit děti? A nešupajdil do hospody. Pak by třeba i ta chuť na sex byla.

Anonymní, bude líp ;) Jen by to potřebovalo vycvičit chlapa. Oni na náznaky nefungují :( A kolikrát ani na nakopnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
18.7.10 21:37

Přesně vím jak se cítíš.příště raději žádné oslavy pro rodinu,ale jít raději někam vyrazit a děti nechat manželovi.my se třeba domluvily s kamarádkou,že příští rok(obě máme kulatiny),vyrazíme někam na víkend.mě totiž stačí,že jsem takhle už přišla o Vánoce!já už 2 roky pod stromečkem nenašla nic.snad už ti děti brzy usnou.pak se na vsechno vykašli.stejně to za tebe nikdo neudělá.jinak ti k narozeninám přeji ať ty příští jsou lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 21:39

Ale já tohle všechno vím …

… nedělej narozeniny? Tohle byli tchánovci a švagrová. To prostě nejde neudělat! Tak by přijeli jen tak na „neděli“, prostě by zavolali, jestli můžou přijet …

Ale jo, můžu si za to sama, za všechno si můžu sama, kurva posranej život!!! Omlouvám se, ale fakt jsem velmi, velmi, velmi napružená, to máte pravdu.

Jsem unevaná, nevyspalá, nešťastná, zklamaná.

Kdo ne …

To je fakt na špagát .....

• Citovat
  • Upravit
18305
18.7.10 21:42

Anonymní: posranej život??? 8-o Máš dvě děti. jsi na tom líp než já. A to se snažím skoro pětadvacet let… Teda ne snažím jako biologicky, promiňte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.7.10 21:42

Anonymní:

ono příště to přeba udělat tak, aby Ti ostatní pomohli. Hlavně manžel. :think:

Já naštěstí s tchánovcema nemám takový vztah…k narozkám mi ani nepopřáli a to jsem měla kulatiny a švagrovce v podstatě nemám, takže tak.

Hlavně nevěš hlavu. A to že sis ten den neudělala podle tvých představ, za to ty nemůžeš. Kolikrát to ani nevyjde, když to člověk plánuje dopodrobna.

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat