Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je prominte tam je chyba..takze on je presne opak ,,presne to co nedela tady ten..))
Ahoj nestastna…no to je teda nadeleni, ale ted uz nema cenu ronit slzy nad rozlitym mlikem. Stalo se stalo no. Clovek dela kopance cely zivot a nekterych taky cely zivot lituje. Ja te ve sve podstate moc chapu, prosla jsem si necim podobnym i kdyz s dobrym koncem. Muj partner se mnou taky nechtel deti, byli jsme spolu 5 let a jinak bylo vsechno supr, ale tohle byl kamen urazu, tak se mi taky stalo, ze jsem se zamilovala do jineho (zenateho) a samozrejme to prasklo. Bylo to moc tezke, ale nakonec jsme to s pritelem zvladli, on mi odpustil no a dneska mame prima kluka, ale hlavne tim chci rict, ze vim presne, jak je lehke se nechat oblbnout nekym, kdo na prvni pohled pusobi jako princ z pohadky a nabizi ti presne to, po cem touzis. Takze v tomhle si nic nevycitej, nemohla jsi tusit, ze to takhle dopadne, vzdyt si jenom poslouchala sve
. Ale ted je dulezitejsi, aby ses dala do kupy, protoze ty to MUSIS zvladnout, kvuli tomu bobkovi, co nosis pod srdcem. A zvladnes to, neboj. My zenske vetsinou vydrzime vic, nez si samy myslime
. S chlapem, ktery o tebe nestoji nezustavej, obzvlast jestli pije a urazi te, to k nicemu dobremu nepovede. Mas rodinu, ktera ti pomuze? Rodice u kterych bys mohla zustat? A co manzel? Mozna to zni blaznive, ale jestli te jeste porad miluje, mozna by ti rad podal pomocnou ruku. Za zkousku nic nedas
. Drzim pesti, bud silna. ![]()
no jo no ted uz nic nenadelas. ja take hrozne mooooc chtela dite, to pro me bylo to hlavni a premyslet o "kvalitach " otce me ani nenapadlo. Pil, o rodinu se moc nezajimal, po par letech se pekne vybarvil - agrese v opilosti, psychicke problemy..
Nasel si nas s dcerou novy tatinek, ale tentokrat uz jsem uvazovala nad tim, jak se s nim bude zit, jaka je jeho povaha.
musis to promyslet, jestli souziti s nekym, kdo ti nevyhovuje, ma smysl.
jo kdyz zacnou pracovat hormony, jsme casto slepe, hluche, jedine o co jde je dite.
A bydlíte s otcem prcka spolu? Řeší manžel rozvod (určení otcovství atd.)? V jaké je to vše fázi?
Pokud je ale současný partner takový jaký je, uvažuj o tom, jestli Ti a mimču stojí za to zůstat s ním…vím, že je to těžké, každopádně máš ještě manžela a určitě rodiče, kteří by Ti případně pomohli… ![]()
Ahoj ..ani nevim jak zacit..uz vazne nevim co mam delat..citim se hrozne a nechce se mi zit..a pri tom mam to co jsem tolik chtela ..jenze jsem take hodne ztratila..budu se snazit byt strucna..takze vdana jsem byla 7 let manzel byl zlaticko ..nejlepsi chlap pod sluncem..byla jsem rozmazlena a moc jsem ho milovajla.jenze hacek..nechtel dite.neustale jsme se kvuli tomu hadaly .az to doslo k me depresi a posedlosti po miminku..no a pak se to stalo..potkala jsem jeho..sarmantni,mily,sympaticky..a ta chemie..)).a vsech no slo razem a rychle..ja zamilovana az po usi..az jsem sama nechapala jelikoz jsem manzela stale mela rada..a zrovna osud tomu chtel on take touzil po mimi..prvnich 6 mesicu bylo vse ok..mely jsme krasny cas..jenze potom slo vsechno dole vodou..zacala se vybarvovat jeho prava tvar..mezitim me manzel opustil..samozrejme ..vsechno prasklo..a ted jsem tehotna,problem financni,s bydlenim, a nejvetsi s nim otcem ditete..ja byla zvykla na to ze manzel se me venoval..daval mi lasku najevo..nedelal mi naschvaly,nepil..presne to co dela tady ten..uz jsem psychicky na dne..me hormony tehotenske se bouri a nic ..jen ignorace z jeho strany..pritom vim ze o dite ma zajem..o me to uz jsi nejsem jista..ale moc to boli..nedokazu se stim nejak vyrovnat..a porad si rikam ,ze jsem udelala chybu mela jsem vsechno(krome mimi) a ted jen stress..takze tak..nadavam si jak jsem blba a mela jsem si vybrat lepe..jenomze nekdo to tak krasne umi oblbnout ..a ja jsem byla v situaci kdy bi me oblbl snad kazdy co mi navrhne ,mimi,..no nic…jen jsem to potrebovala ze sebe dostat..diky za vase odpovedi.))