Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BabyBella píše:
Zabití elektrickym proudem v hotelovém pokoji? Napadá me jen fen a voda ve vaně.
To je fakt strašne.
Fen, to je otázka. V televizi či kde říkal nějaký odborník na elektro, že moderní fény a malé spotřebiče tohoto druhu mají bleskovou pojistku při pádu do vody.Eg. hotely vyšší kategorie mají fény v koupelně, ale jak daleko od vany…
Policie ale požádala o důkazy z Egypta http://www.blesk.cz/…-egypta.html?…
@BabyBella píše:
Ted na tv prima říkali. Ze je potvrzené zabití elektrickým proudem. A ze pojedou zpět do Egypta vyšetřovat.
Tak doufám, že je to už konečná verze jejich smrti a nevyrojí se zase něco nového.
Já si netroufám vymýšlet žádnou variantu, jak to ten vykuk vymyslel.
Ale nejspíš tu vraždu proudem pak maskoval otravou, ne? Proč by jinak pořád kecal o otravě.. ![]()
@Cosmos píše:
Já si netroufám vymýšlet žádnou variantu, jak to ten vykuk vymyslel.Ale nejspíš tu vraždu proudem pak maskoval otravou, ne? Proč by jinak pořád kecal o otravě..
Ale tak to musel vědět, že pitva prokáže že otrava to nebyla, jenom řeči nestačí.
@Menora píše:
Ale tak to musel vědět, že pitva prokáže že otrava to nebyla, jenom řeči nestačí.
On tak dlouho mluvil do detailů o otravě, že si podle mě byl jist, že kriminalisty zmátl. ![]()
@Cosmos píše:
Já si netroufám vymýšlet žádnou variantu, jak to ten vykuk vymyslel.Ale nejspíš tu vraždu proudem pak maskoval otravou, ne? Proč by jinak pořád kecal o otravě..
Třeba si myslel, že na to nepřijdou. Že se to nedostane ani k nám do republiky. U nich by se to uzavřelo jako otrava…Kdo ví.
@Cosmos píše:
On tak dlouho mluvil do detailů o otravě, že si podle mě byl jist, že kriminalisty zmátl.
Ale stejně, přeci musel počítat s tím, že pokud zemřely v cizině a za tak prapodivných okolností, že pitva proběhne a ta prokáže otravu nebo ji vyvrátí.
@Burj Chalifa píše:
Fen, to je otázka. V televizi či kde říkal nějaký odborník na elektro, že moderní fény a malé spotřebiče tohoto druhu mají bleskovou pojistku při pádu do vody.Eg. hotely vyšší kategorie mají fény v koupelně, ale jak daleko od vany…
Teď si představ, že by se na to spolehnul při svém plánování, a dostal pokoj bez fénu, nebo by se fén rozbil.
Podle mě se na to připravil sám, nespoléhal na to, který pokoj, jak vybavený, atd. dostane.
@Burj Chalifa píše:
Fény jsou většinou přidělané vedle umyvadel, u vany jsem teda fen ještě neviděla
Možná měli vlastní z domova, ale je pravda, že ty dnešní mají pojistku.
@MUFICE píše:
Fény jsou většinou přidělané vedle umyvadel, u vany jsem teda fen ještě nevidělaMožná měli vlastní z domova, ale je pravda, že ty dnešní mají pojistku.
To by museli mít i redukci na zásuvku. Co si pamatuji všechny fény v hotelích, do vany měly daleko.
@Cosmos píše:
Teď si představ, že by se na to spolehnul při svém plánování, a dostal pokoj bez fénu, nebo by se fén rozbil.Podle mě se na to připravil sám, nespoléhal na to, který pokoj, jak vybavený, atd. dostane.
Tak fén je to, co asi každou z nás napadne jako první. Ale tak to asi nebylo
.
@Burj Chalifa píše:
To by museli mít i redukci na zásuvku. Co si pamatuji všechny fény v hotelích, do vany měly daleko.
Ty redukci se tam prodávají v každém obchodě, stojí to tak 2 EURA.