Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
27.3.14 19:44
@BabyBella píše:
Zabití elektrickym proudem v hotelovém pokoji? Napadá me jen fen a voda ve vaně.
To je fakt strašne.

Fen, to je otázka. V televizi či kde říkal nějaký odborník na elektro, že moderní fény a malé spotřebiče tohoto druhu mají bleskovou pojistku při pádu do vody.Eg. hotely vyšší kategorie mají fény v koupelně, ale jak daleko od vany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
27.3.14 19:47

Petr Kramný už myslel, že má vyhráno:

Policie ale požádala o důkazy z Egypta http://www.blesk.cz/…-egypta.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.3.14 19:47
@BabyBella píše:
Ted na tv prima říkali. Ze je potvrzené zabití elektrickým proudem. A ze pojedou zpět do Egypta vyšetřovat.

Tak doufám, že je to už konečná verze jejich smrti a nevyrojí se zase něco nového.

• Citovat
  • Upravit
5724
27.3.14 19:51

Já si netroufám vymýšlet žádnou variantu, jak to ten vykuk vymyslel. :think: Ale nejspíš tu vraždu proudem pak maskoval otravou, ne? Proč by jinak pořád kecal o otravě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.3.14 19:53
@Cosmos píše:
Já si netroufám vymýšlet žádnou variantu, jak to ten vykuk vymyslel. :think: Ale nejspíš tu vraždu proudem pak maskoval otravou, ne? Proč by jinak pořád kecal o otravě.. :think:

Ale tak to musel vědět, že pitva prokáže že otrava to nebyla, jenom řeči nestačí.

• Citovat
  • Upravit
2873
27.3.14 19:54

@Burj Chalifa Tak jak jinak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.3.14 19:55
@Menora píše:
Ale tak to musel vědět, že pitva prokáže že otrava to nebyla, jenom řeči nestačí.

On tak dlouho mluvil do detailů o otravě, že si podle mě byl jist, že kriminalisty zmátl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
27.3.14 19:56
@Cosmos píše:
Já si netroufám vymýšlet žádnou variantu, jak to ten vykuk vymyslel. :think: Ale nejspíš tu vraždu proudem pak maskoval otravou, ne? Proč by jinak pořád kecal o otravě.. :think:

Třeba si myslel, že na to nepřijdou. Že se to nedostane ani k nám do republiky. U nich by se to uzavřelo jako otrava…Kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.3.14 19:56
@Cosmos píše:
On tak dlouho mluvil do detailů o otravě, že si podle mě byl jist, že kriminalisty zmátl. :zed:

Ale stejně, přeci musel počítat s tím, že pokud zemřely v cizině a za tak prapodivných okolností, že pitva proběhne a ta prokáže otravu nebo ji vyvrátí.

• Citovat
  • Upravit
5724
27.3.14 19:57
@Burj Chalifa píše:
Fen, to je otázka. V televizi či kde říkal nějaký odborník na elektro, že moderní fény a malé spotřebiče tohoto druhu mají bleskovou pojistku při pádu do vody.Eg. hotely vyšší kategorie mají fény v koupelně, ale jak daleko od vany…

Teď si představ, že by se na to spolehnul při svém plánování, a dostal pokoj bez fénu, nebo by se fén rozbil. :think: Podle mě se na to připravil sám, nespoléhal na to, který pokoj, jak vybavený, atd. dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
27.3.14 20:01
@Burj Chalifa píše:
Fen, to je otázka. V televizi či kde říkal nějaký odborník na elektro, že moderní fény a malé spotřebiče tohoto druhu mají bleskovou pojistku při pádu do vody.Eg. hotely vyšší kategorie mají fény v koupelně, ale jak daleko od vany…

Fény jsou většinou přidělané vedle umyvadel, u vany jsem teda fen ještě neviděla :nevim: Možná měli vlastní z domova, ale je pravda, že ty dnešní mají pojistku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.3.14 20:02
@MUFICE píše:
Fény jsou většinou přidělané vedle umyvadel, u vany jsem teda fen ještě neviděla :nevim: Možná měli vlastní z domova, ale je pravda, že ty dnešní mají pojistku.

To by museli mít i redukci na zásuvku. Co si pamatuji všechny fény v hotelích, do vany měly daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.3.14 20:02
@Cosmos píše:
Teď si představ, že by se na to spolehnul při svém plánování, a dostal pokoj bez fénu, nebo by se fén rozbil. :think: Podle mě se na to připravil sám, nespoléhal na to, který pokoj, jak vybavený, atd. dostane.

Tak fén je to, co asi každou z nás napadne jako první. Ale tak to asi nebylo :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
50166
27.3.14 20:05
@Burj Chalifa píše:
To by museli mít i redukci na zásuvku. Co si pamatuji všechny fény v hotelích, do vany měly daleko.

Ty redukci se tam prodávají v každém obchodě, stojí to tak 2 EURA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
27.3.14 20:10
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie