Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tigy99 píše:
@boball
to mně taky napadlo, ale bez způsobu provedení to nikdy nebude jasný rozsudek bez otázek
Tady to už někdo psal, že takové zabití je velmi jednoduché, takže to nejspíš nebudou popisovat, aby to nebylo návodné.
Vzhledem k tomu, že Monika měla vstup i výstup, tak to opravdu nejspíš bylo na posteli. Klárka vstup a výstup neměla, takže se předpokládá, že proud vstoupil větší plochou přes Moniku.
@kadlina
a kudy teda z Klárky odešel??
vůbec to neni jednoduché, pro laika téměř sebevražda
@Tigy99 píše:
@kadlina
a kudy teda z Klárky odešel??vůbec to neni jednoduché, pro laika téměř sebevražda
Že by přes ní i odešel? Nevím, tomuhle teda vůbec nerozumím.
mě to taky nepřipadá nic jednoduchého, ale proč teda znalci tvrdí, že to není problém ![]()
@kadlina
to právě že nejde, např. ptáci na drátech se dotýkaj dokonce dvouma nohama a i mnohem většího napětí, než je v zásuvce a nic se jim nestane dokud se současně nedotknou i druhýho drátu, což rozměrově neni možné i proto jsou ty dráty docela daleko od sebe kromě jiných důvodů
@ruzovasrnka
pro dobrého elektrikáře to problém neni, ale holejma rukama to taky těžko udělá, takže si vezl nějaké nářadí sebou?? kam ho pak schoval?? hledal to někdo vůbec??
mně osobně to hodně zklamalo, že nedokázali vlastně nic, jen to, že to lze provést,, v USA by ho z toho nějakej super obhájce asi vysekal
@Tigy99 píše:
@kadlina
to právě že nejde, např. ptáci na drátech se dotýkaj dokonce dvouma nohama a i mnohem většího napětí, než je v zásuvce a nic se jim nestane dokud se současně nedotknou i druhýho drátu, což rozměrově neni možné i proto jsou ty dráty docela daleko od sebe kromě jiných důvodů
Jak jsem psala, úplně tomu nerozumím a elektrice se vyhýbám jak čert kříži, ale pokud oholíš prodlužku nebo jinej přívodní kabel, rozpůlíš a jednu část dáš za krk a jednu na bedra, tak to tělem projde ne? Na to ti podle mě stačí kapesní nůž ne?
Je tu ještě jedna souběžná diskuze a zrovna jsem tam psala, že ony se ty kabely oholené mohly povalovat přímo v nočním stolku nebo za ním, takže stačilo jenom přiložit a dát si pozor, aby se nedotknul on. I by to vysvětlovalo, proč do toho pokoje nechtěli naše vyšetřovatele pustit ![]()
@Paralenka červená píše:
http://www.blesk.cz/…ti-nemu.html
Spolek Šalamoun???Neee
![]()
@Philippe
těžko říct, jak to tam s elktr. instalací bylo
jenom to, že by se Klárka mámy držela by na její zabití nestačilo, musí být vždy vstup i výstup z těla a u Klárky psali, že našli jen jeden, což na tom nehraje
ale docela se dá věřit i logicky tomu, že se z preventivních důvodů modus operandi tají
tak jak tak mi přijde, že ten úmysl u Klárky je vzhledem k chybějícímu druhému vstupu/výstupu proudu neprokazatelný a výše trestu tak pro odvolací soud nepřijatelná, ale třeba jedna taková vražda na 28 let stačí i když v rozsudku vlastně asi stojí, že je to za dvě vraždy, tak nevím