Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tigy99 Zpochybnitelná ve smyslu, že jí nezabil on, nebo že jí zabít nechtěl?
Mnohem míň? Já bych mu dala elektrické křeslo…A jestli tu malou chtěl anebo nechtěl zabít není důležité. Zabil je obě. Ten člověk je naprosto klidný, bez emocí… On dostane 28 let natvrdo a tváří se při tom, jak u předpovědi počasí zmetek.
@Druby píše:
Mnohem míň? Já bych mu dala elektrické křeslo…A jestli tu malou chtěl anebo nechtěl zabít není důležité. Zabil je obě. Ten člověk je naprosto klidný, bez emocí… On dostane 28 let natvrdo a tváří se při tom, jak u předpovědi počasí zmetek.
a víš co je zajímavý u toho elktr. křesla? že se v USA několikrát stalo, že trestanec přežil tu popravu a muselo se to opakovat, nebo ho tam škvařili i několik minut A TO JE TAM cca 5 krát větší el. napětí, než v síti pro spotřebiče a je to na to vymyšlený, aby to byla rychlá smrt a někdy to nevyjde, taky proto pár států unie elktr. křeslo zrušilo ![]()
takže podle mně nikdo pořád neví, jak to udělal, chybí tzv. modus operandi a to se teda soud odváží mu dát téměř doživotí?? udělal to nějak, ale jak sakra??
![]()
@Tigy99 Třeba to vědí, jak je zabil, akorát nechtějí dávat lidem návod k použití.
@boball
to mně taky napadlo, ale bez způsobu provedení to nikdy nebude jasný rozsudek bez otázek
@vokishka
musel mít asi nějaký další zdravotní problém nebo se při tom dotýkat druhou končetinou např. uzemněnýho radiátoru a pod. nebo stát v potoce nebo rybníce
což asi na pokoji v hotelu nehrozí
Příspěvek upraven 10.01.16 v 20:34
@Tigy99 píše:
@vokishka
musel mít asi nějaký další zdravotní problém nebo se při tom dotýkat druhou končetinou např. uzeměnýho radiátoru a pod. nebo stát v potoce nebo rybnícecož asi na pokoji v hotelu nehrozí
To jako vazne?
@Weru
psala, že elektrikáře zabila lampička a ta je předpokládám na 220v a tohle napětí při jednopólovém dotyku sice umí pořádně kopnout, ale protlačit tělem tak velký el. proud, aby zabil to sotva,, něco jiného je když je druhá končetina dobře uzemněná viz. předchozí příspěvek
Říkali, ze je dost mozne, ze se to stslo v koupelne. Tam mi to zabiti el. proudem prijde docela nasnade
A o male on celou dobu nemluvil…nezalitoval jeji smrti, jakoby ji uplne vytesnil…coz je dost mozne ![]()
@Tigy99 píše:ale minimálně u Klárky je jeho vina hodně zpochybnitelná a pokud jsou naše soudy normální, tak musí nakonec dostat mnohem míň, pokud se nakonec nepřizná sám
No, já si myslím, že se nedá rozhodovat ve smyslu „není úplně jisté, jestli to byl on, takže dostane míň“
Podle mě pokud soud nazná, že je VINEN, platí prostě, že je vinen bez pochybností a pak se rozhoduje o výši trestu podle dalších kritérií, pokud jsou pochybnosti, měl by být nevinen a v tom případě osvobozen ![]()
Řekla bych, že pokud ho soud uznal vinným, je na něj důkazů dost, i když nepřímých.
@Philippe píše: Říkali, ze je dost mozne, ze se to stslo v koupelne. Tam mi to zabiti el. proudem prijde docela nasnadeA o male on celou dobu nemluvil…nezalitoval jeji smrti, jakoby ji uplne vytesnil…coz je dost mozne
to řekne jen někdo, kdo nezná moderní elektro instalace, které jsou velmi velmi bezpečné pro používání el. spotřebičů v domácnosti včetně tzv. proudového chrániče / nemyslím normální jistič /, který hlídá právě např. koupelny sprchy atd., jakmile se dostane el. proud mimo el. vodiče, okamžitě vypíná a nikomu se tak nic nestane
v koupelně to proto na 99 % nebylo, leda že by v moderním x hvězdičkovém hotelu tuto ochranu neměli instalovanou, ale o tom silně pochybuji, stejně tak jako, že by jí Kramný nepozorovaně dokázal vyřadit z el. okruhu a pak opět nepozorovaně vrátit zpátky
jediná možnost je na dřevěné posteli + dva dráty atd., otázka je, jestli by tohle dokázal udělat úmyslně i svému dítěti, jestli se Klárka jen bohužel nějak nešťastně do toho vražedného el. obvodu nechtěně nedostala taky
ALE to nikdo do teď nezjistil, naši slavní vyšetřovatelé defacto neví nic,, nebo nechtějí dát návod jiným
![]()
@Tigy99 tak ja jsem pochopila, ze to tam az tak moderni nebylo ty elektroinstalace
ale ty jsi asi elektrikar, tak to vis. Ja jsem jen zdravotnik
A myslim si, ze mala se maminky drzela. Ale mely k sobe asi blizko, tak to pro Kramneho byly jen dve mouchy jednou ranou. Osobne si myslim, ze i kdyby byly otravene, udelal to on. Ze byla smrt nasilna potvrdili vsichni znalci. Ze nikomu jinemu zle nebylo a Kramny byl jediny s obetmi za poslednich cca 24 hodin, to je taky nevyvratitelne. Takze nevim, o cem se tu stale dohadujeme ![]()
@BabyBella
ale minimálně u Klárky je jeho vina hodně zpochybnitelná a pokud jsou naše soudy normální, tak musí nakonec dostat mnohem míň, pokud se nakonec nepřizná sám