Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja myslela, ze lesbickou se zena rodi.. Ne, ze musi prvni zanevrit na muze.
Protoze kdyby k tomu stacilo to druhe, tak jsem tady nejvetsi lesba ze vsech ![]()
Mozna je to prave i poznanim sebe sama v prubehu zivota… ![]()
Zakl.
Mozna je to prave i poznanim sebe sama v prubehu zivota… ![]()
Zakl.
Ahoj, hezký večer. já myslím, že tu jsou…
…Zajímalo by mne, jak si představuješ, že by vypadala tvá uzavřená skupina? Co vlastně zde hledáš?
O čem bychom si mohly psát?
![]()
@chatwenna píše:
Ja myslela, ze lesbickou se zena rodi.. Ne, ze musi prvni zanevrit na muze.Protoze kdyby k tomu stacilo to druhe, tak jsem tady nejvetsi lesba ze vsech
Znam muzskyho, kteremu zena utekla za zenou. A to spolu maji 2 deti. Ted je ma v peci on.
Ten moderator Honza Musil, ten taky mel rodinu a pak sup… je z nej gay
Tak myslela jsem ze bychom mohly sdilet nase pocity… jak to vzniklo… proc to vzniklo… nejake prvni znamky.. a jak se to nadale uvnitr vyviji.. rada si o to pisi…
Nehledam nic konkretniho, mozna jen dalsi kamaradky a mit si o tom s kym psat ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,Jsou tu nektere maminy ktere zanevreli na muze, a presly na druhy breh?
Pokud ano, rada bych zalozila uzavrenou skupinu…
Sama mam pritelkyni uz skoro pul roku, a prijde mi to mnohem prirozenejsi a lepsi nez byt s muzem…
Budu rada za odezvy
Proč používáš název lesbičky? Já myslela, že ženy orientované na ženy si říkají lesby. A nebo ještě nemáš jasno a nebo to založil nějakej úchyl? Gayové si také neříkají gayičkové nebo jo? jak to tedy je?
@Kobliha51 @Kobliha51 Lesba tedy nejsem, ale proč se tak neoslovují? Mně slovo lesbička přijde sympatičtější. Kdybych byla jinak orientovaná, tak se tak asi taky nazvu.
…noo, ja bych se nazvala psychickou lesbou
…ziju 17 let se zenou, nybrz preferuji sex s muzem, mela jsem v zivote spoustu milencu,2 osudove muze, s jednim z nichz mam chl
apecka a vychovavame ho ve trech…nestandartni, ale zatim je nam krasne
Ahojky,
Jsou tu nektere maminy ktere zanevreli na muze, a presly na druhy breh?
Pokud ano, rada bych zalozila uzavrenou skupinu…
Sama mam pritelkyni uz skoro pul roku, a prijde mi to mnohem prirozenejsi a lepsi nez byt s muzem…
Budu rada za odezvy