Jsou tu i nějaké lesbičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
1.8.13 08:55
@adriana24 píše:
@Kobliha51 také nechápu, proč se tady do nich navážíš

Bože, já se fakt nenavážím. Jen v nějakém pořadu to nějaká lesba rozčileně vysvětlovala, tak se ptám. Ty zdrobnělinky mi lezou krkem, tak jsem se jen chtěla zeptat. Já s orientací nikoho fakt nemám problém. Byla to jen otázka bez nějakých postranních úmyslů. :mavam: Nebuď hned podrážděná.

• Citovat
  • Upravit
31744
1.8.13 09:03

Lesby nemají moc rády oslovení lesbičky ;) Byla jsem takto poučena dcerou-lesbou :pankac:
To že se v průběhu života žena či muž stane homosexuálním je tak nějak normální. Oni se jimi nestanou, je to vrozená věc, ale potlačili v sobě svoji přirozenost, strach co řekne okolí, nepřipuštění si svoji orientaci, být konvenční ;)
Dnešní doba už je tolerantnější, ale jak vidím ne dost, aby se tazatelka nemusela schovávat za anonym :jazyk:
Holky, není důvod se stydět, bát, je to jen vaše věc a komu se to nelíbí ať… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
1.8.13 11:40

@mari1912 ale tak zase ne všechny, znám hodně těch ženských a ty si hodně říkají lesbičky. To je jak mi jednou jedna lesba tvrdila, že lesbu poznáš podle pánských hodinek :mrgreen: a pak jsem to četla i v nějakým článku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.8.13 11:44

@Žirafátko Héééj, mně se velké panské hodinky líbí!!! :jazyk: :mrgreen: Už mockrát jsem si je chtěla koupit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
1.8.13 11:45

@Elilen mě taky, nosím je, ale nepřijde, mi, že by to byl znak leseb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
1.8.13 13:38

@Žirafátko
to jsou vždycky takové „zaručené“ kecy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4466
1.8.13 13:40
@nepř. G12 píše:
@Žirafátko
to jsou vždycky takové „zaručené“ kecy :mrgreen:

pak vždycky místo na pěknou babu čučím na její hodinky a úplně mě to rozhodí, když má nějaký pěkný s kamínkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
1.8.13 13:43

@Žirafátko
já jsem si toho nikdy nevšimla, se musím mrknout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31744
1.8.13 14:00

Hihi, no lesbu nepoznáte podle hodinek, ani podle jiných věcí…já už je poznám, ale je to tím, že jednu mám doma a se spoustou dalších se vídám-a že jich je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.8.13 14:03
@nepř. G12 píše:
@Žirafátko
to jsou vždycky takové „zaručené“ kecy :mrgreen:

A nebo že gay se chová afektovaně, kroutí zadkem, nosí růžovou, všichni baleťáci atd. Někdy se fakt musím smát, co z mých kolegyň o kterých jsem si myslela, že nejsou úplně blbé, vypadne.

• Citovat
  • Upravit
4466
1.8.13 14:07

@mari1912 lesba lesbu pozná většinou vždycky a ostatní se to dají naučit. Většinou to poznám podle gest a vlasů (nemyslím, že mají krátký).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.8.13 14:11

@mari1912 @Žirafátko Tak se holky pochlubte, jak se dají poznat?
Kolikrát se zadívám do nějaké ženské, protože se mi líbí její vlasy, obdivuju její oblečení, cokoli a pak si říkám, aby si to o mně ta druhá strana nemyslela. :mrgreen: Mám bývalou spolužačku o které si to myslím, tak by mě zajímalo, jestli nějaké ty znaky má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.8.13 14:12

A pánské hodinky nosí. :mrgreen: Ale to bych jako znak nebrala. Možná si je objednám u Ježíška a já na holky nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.8.13 14:13

@Žirafátko
no u leseb jsou dva typy-ty klučičí pozná snad každej, tam je to poznat okamžitě, ale holčičí ten už se pozná hůř ;) Ale ty gesta je zradí :lol:
No a vlasy, taky to není vždy stoprocentní, ale vím o čem mluvíš ;)
Mimochodem dcera si konečně nechává vlasy narůst-taky se chtěla lišit, jakoby se lišila málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
1.8.13 14:14

@Elilen zkus jí dát pusu :lol: a budeš si jistá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie