Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lesby nemají moc rády oslovení lesbičky
Byla jsem takto poučena dcerou-lesbou ![]()
To že se v průběhu života žena či muž stane homosexuálním je tak nějak normální. Oni se jimi nestanou, je to vrozená věc, ale potlačili v sobě svoji přirozenost, strach co řekne okolí, nepřipuštění si svoji orientaci, být konvenční ![]()
Dnešní doba už je tolerantnější, ale jak vidím ne dost, aby se tazatelka nemusela schovávat za anonym ![]()
Holky, není důvod se stydět, bát, je to jen vaše věc a komu se to nelíbí ať… ![]()
@mari1912 ale tak zase ne všechny, znám hodně těch ženských a ty si hodně říkají lesbičky. To je jak mi jednou jedna lesba tvrdila, že lesbu poznáš podle pánských hodinek
a pak jsem to četla i v nějakým článku ![]()
@Žirafátko Héééj, mně se velké panské hodinky líbí!!!
Už mockrát jsem si je chtěla koupit. ![]()
@Elilen mě taky, nosím je, ale nepřijde, mi, že by to byl znak leseb ![]()
@nepř. G12 píše:
@Žirafátko
to jsou vždycky takové „zaručené“ kecy
pak vždycky místo na pěknou babu čučím na její hodinky a úplně mě to rozhodí, když má nějaký pěkný s kamínkama ![]()
Hihi, no lesbu nepoznáte podle hodinek, ani podle jiných věcí…já už je poznám, ale je to tím, že jednu mám doma a se spoustou dalších se vídám-a že jich je ![]()
@nepř. G12 píše:
@Žirafátko
to jsou vždycky takové „zaručené“ kecy
A nebo že gay se chová afektovaně, kroutí zadkem, nosí růžovou, všichni baleťáci atd. Někdy se fakt musím smát, co z mých kolegyň o kterých jsem si myslela, že nejsou úplně blbé, vypadne.
@mari1912 lesba lesbu pozná většinou vždycky a ostatní se to dají naučit. Většinou to poznám podle gest a vlasů (nemyslím, že mají krátký).
@mari1912 @Žirafátko Tak se holky pochlubte, jak se dají poznat?
Kolikrát se zadívám do nějaké ženské, protože se mi líbí její vlasy, obdivuju její oblečení, cokoli a pak si říkám, aby si to o mně ta druhá strana nemyslela.
Mám bývalou spolužačku o které si to myslím, tak by mě zajímalo, jestli nějaké ty znaky má.
A pánské hodinky nosí.
Ale to bych jako znak nebrala. Možná si je objednám u Ježíška a já na holky nejsem.
@Žirafátko
no u leseb jsou dva typy-ty klučičí pozná snad každej, tam je to poznat okamžitě, ale holčičí ten už se pozná hůř
Ale ty gesta je zradí ![]()
No a vlasy, taky to není vždy stoprocentní, ale vím o čem mluvíš ![]()
Mimochodem dcera si konečně nechává vlasy narůst-taky se chtěla lišit, jakoby se lišila málo ![]()
Bože, já se fakt nenavážím. Jen v nějakém pořadu to nějaká lesba rozčileně vysvětlovala, tak se ptám. Ty zdrobnělinky mi lezou krkem, tak jsem se jen chtěla zeptat. Já s orientací nikoho fakt nemám problém. Byla to jen otázka bez nějakých postranních úmyslů.
Nebuď hned podrážděná.