Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.Ted jsem dokoukala reportáž o Ivete artošové. Jen by mě zajímalo:Co si myslíte o tech jejích amantech. Mě teda připadá, že normálnínení ani jeden, ale nějak si pořad myslím, že Rychtář, je pěkná svina ![]()
Že má bulvár co do huby
To má ostatně vždicky, ale tedkom mají navíc dortík
Macura a Martucci jsou normálnější. Ona a Rychtář-oba ulhaný jako p.ase
A podle mě je on agresor, což šlo vidět u tý bývalky. A je slizkej
Bartošovou jinak nemůžu ani vidět, jak všechno svádí na jiný lidi, je mi z ní na
.
Nejsme její příznivce, ale fakt, že normální není ani jeden z nich, ale myslím si že rychtář je normální násilník a iveta jako typická obět násilí + ještě alhokolik se z toho sama nedokáže vyhrabat, ještě si ho vezme, takže jak to může skončit, za hodně věcí si může sama a je to vlastně smutné jak může člověk takhle spadnout na dno, ale nad druhou stranu je to chudák, ale kolik takových příběhů je jen ona je ještě každý den vidět v bulváru o to je to asi i těžší bojovat s tím. Snad jen zázrak či nejbližší rodina ji může pomoci.
Nemyslím si nic, z celé kauzy je mi na blití a když začínají zprávy, tak jdu radši koupat malou, než poslouchat nějaké trapné kydy. Podle mě si někdo celou kauzu platí a ti tři šašci si na tom slušně vydělávají.
Nějak nechápu, kdo tyhle sra.ky může číst a hltat. Před pár dny jsem projížděla tuším na super.cz titulky, nejméně třikrát tam bylo něco o Bartošové a někde v koutku se krčil článek o vévodkyni Kate, že by měla každým dnem rodit. To už je vážně náš národ tak ubohý, že stavíme Bartošku, která za svoji kariéru zvládla akorát zprznit Tři oříšky, před světovou vévodkyni???
Je až zarážející, jak málo stačí aby se o ni psalo, na zpěv se nějak nechytá, ono stačí když začne chlastat a do toho zobat tabletky a už je vylepená dokonce i v hlavních zprávách
.Jinak ti jeji amanti jsou úplně k pláči a ten Rychtář asi nejvíc.
@LadyTommy No tak světová vévodkyně mě zrovna taky nebere.Tak porodí…no bože ![]()
Jo, díky. Taky Bartošovou nemusím a ani nejsem nejakej vyhledávač informací o celebritách, jen jsem se chtěla ujistit, jestli to že si myslím, že Rychtář je podle mě násilník a lhář, není jen muj názor. Iveta, to už je jen loutka, bohužel…
Měla by se buď léčit nebo zastřelit.
Jediný co tak je mi fakt líto toho jejího kluka. CHudák mít takovou mámu a ještě když se to denně pere v televizi ![]()
No Bartošová je ztracenej případ lže jak tiskne a ty dva přismrndálkové podle mě taky je to všechno jedna velká komedie ale bulvár se na tom fakt slušně napase ![]()
Co na tom nechápu je to, jak může tenhle povedenej páreček pořád lhát a podávat jedno trestní oznámení za druhým, když jsou jasný důkazy, že to únos nebyl a nikdo jí netýral. ![]()
@paola white Jo přesně ve škole mu to musí dávat pěkně sežrat, už kvůli němu by se měla jít léčit ![]()
Iveta je sice alkoholička, ale taky pravděpodobně obět domácího násilí. Zaujalo mě, jak maminka říká, že ji napíše sms a odpoví Rychtář
U všeho je Rychtář, já bych z něho začala chlastat taky
![]()
Je to fraska.Je mi taky nejvic z cele situace lito kluka.Teda musi mit chudak z ostudy kabat, kvuli takove matince a jejim amantum.
Podle me, Rychtar, Macura i Martuci se jen zvyditelnuji na ubohe zenske, co potrebuje pomoct. Nejvic by ji pomohlo se nekam zasit, kde nejsou lidi, zadne kamery, zadni novinari a zit normalni obycejny zivot.Bez chlapu. Na jednu stranu je mi ji lito na druhou je to od ni tak hnusne sobecke vuci vlastnimu diteti, ze si nejsem jista, zda by nebyla lepsi kulka mezi oci.