Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6536
21.7.13 23:35

Je mi líto Artura - každej den zpráva za zprávou a všude (net, noviny, televize), musí to bejt pro něj hrozný vidět takhle maminku, ještě že jeho novináři vynechávaj a nenahání ho (snad), a ještě co na to jeho vrstevníci ve škole a lidi v okolí, musí to mít těžký, když se něco děje tak lidi dokážou bejt krutý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 23:35

@tamata vždyť tohle dělala pořád. s každým frajerem a nevěřím, že by jí do toho všichni nutili. spíš je mi líto tý matky od hraběte jak jí v Itálii poskytli azyl a tady je z toho kauza jak jí zamykala :zed:

víš co kdyby chtěla mít klid tak se na všechny ty chlapy vyprdne, poprosí o pomoc Štaidla, který jí to 100× nabízel a vyléčí se. jenže ona je s velkou pompou vždycky převezená do léčebny odkud po pár dnech prchá s ještě větší pompou na reverz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:36

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.7.13 23:37

Ocividne je to zenska co ma zit normalni zivot, jako vetsina z nas. Nedela ji dobre jak,,slava" tak hon novinaru.To co si ted navazala za chlapa vedle sebe, ten ji dostane pod zem. Divim se jeji matce ze nezvednpu zadek a neodvezou Ivetu domu :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31594

Je milíto její mámy, představa, že se moje dítě dostane do něčeho takového, čekání na telefon, kdy se dozví, že její dcera už nežije, musí to být strašný.
Jinak Džambulka sama mi nepřijde zas tak politování hodná, v žádném případě neomlouvám domácí násilí, ale některé ženské mají talent vyhledat přesně toho chlapa, který pak na ně tu ruku vztáhne a ony neudělají nic.
Rychtář je pako a podle mě je to on, kdo zařizuje vláčení médii, až ona zaklepe bačkorama, tak bude mít „překvapivě“ našetřeno na účtu pěkný raneček.
Ten její „ctitel“ je taky kapitola sama pro sebe, nejdřív malý smutný králíček, který potřebuje dalšího králíčka a pak vybleje o té jejich cestě první poslední, intimní detaily… Kdyby ji miloval, taksi to nechá pro sebe, stejně tak tu fotku se spoďárama na ruby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@tamata píše:
o tom mluvím. Že ona nebyla v pořádku už dávněji a není to jen o posledních 2 letech :nevim: A vždycky si najde nějakýho zachránce, kterej by se měl sám léčit

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390

@Špageta Souhlas. Vždycky to byla krásná žena, chovala se jako dáma a teď je to troska. Přála bych jí, aby se zbavila lhářů a podvodníků a dala se do kupy, ale to se asi nestane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.7.13 23:39

Artur je myslim nekde na tabore? Tak snad bude mit klid, nez se situace trochu vyresi, je mi ho lito, Bartoska by potrebovala do ruky hrábě a jit makat nekde na pole at si procisti hlavu.To neni mozna co ta zenska dela za voloviny. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
13073
21.7.13 23:39

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.7.13 23:40

@Gladys Třeba se ten Macura tím vykecáním detailů o Itálii jen brání. :nevim: Slizoun Rychtář ho obvinil z únosu a násilí, tak má třeba potřebu to vysvětlit. Já bych se teda taky bránila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
21.7.13 23:40
@alicezulice píše:
Holky, kde byla ta reportaz? Jde dohledat?

Byly to Tv noviny „special“ na nove. Urcite to pujde dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:43

Mě dostala tahle fotka s nadpisem. Čeští vidláci na výletě: Aneb jak Macura s Rychtářem v Itálii byli a módní trendy převrátili :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.7.13 23:44

@Tereza1986 neřekla bych, policie si toto zjistila a bránit se nemusí. Macura je typická groupie či jak se říká těm holkám, co pronásledují hvězdy, mají s nimi sex nebo jim ho třeba jen přeblafnou a maj z toho úýasnej zážitek, se kterým se samozřejmě pak chlubí, že tu slavnou osobu přefikly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.7.13 23:46
@tamata píše:
Mě dostala tahle fotka s nadpisem. Čeští vidláci na výletě: Aneb jak Macura s Rychtářem v Itálii byli a módní trendy převrátili :pankac:

Ti jsou fakt k sežrání :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 23:47
@tamata píše:
Mě dostala tahle fotka s nadpisem. Čeští vidláci na výletě: Aneb jak Macura s Rychtářem v Itálii byli a módní trendy převrátili :pankac:

si chtěli kluci zadarmo udělat dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová