Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
21.7.13 23:13

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@klarushka píše:
ale bulvár se na tom fakt slušně napase :cert:

to víš vokurková sezóna. „celebrity“ na dovolené. Hanychová pod čepcem a kdesi v prachu, Kate ještě neporodila… tak máme Bartošovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
@paola white píše:
Měla by se buď léčit nebo zastřelit.
Jediný co tak je mi fakt líto toho jejího kluka. CHudák mít takovou mámu a ještě když se to denně pere v televizi :,(

souhlas ten chudák kluk ze nic nemůže :cert: ajni bych se nedivila kdyby s ní nechtěl už mít nic společnýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
21.7.13 23:14

@Tereza1986 já její porod taky neprožívám, myslela jsem to obrazně, že se víc řeší nějaká nula, co pořádně nic nedokázala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
21.7.13 23:15
@paola white píše:
to víš vokurková sezóna. „celebrity“ na dovolené. Hanychová pod čepcem a kdesi v prachu, Kate ještě neporodila… tak máme Bartošovou :mrgreen:

vokůrková sezóna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412

Holky, kde byla ta reportaz? Jde dohledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@klarushka píše:
vokůrková sezóna :mrgreen: :mrgreen:

sorry mizerná gramatická chyba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.7.13 23:16
@tamata píše:
Měli by se léčit všichni 4 :nevim:
U Bartošový je to už opravdu diagnoza, ale já sama nevím jak bych vypadala, kdyby mi 10 let před barákem ve křoví přespávali novináři a řešili každý moje prdnutí. Dřív jsem měla názor, že si za to může sama. Teď mám spíš názor, že je prostě nemocná a potřebuje pomoc. Jenže dokud jí nezbaví svéprávnosti, tak jí pomoci není :nevim:

Novináře má u baráku spousta celebritek a nehroutí se z toho. :nevim: To mohla čekat, kdy se dala na zpívání. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.7.13 23:16

A Rychtar je hnusne, stare, pelichajici oplzle prase. Nechapu ze mu jeste nekdo nedal po čuni. Fuj to je ale magor. Jako reseni by bylo jeste mozna aby ji ten radoby hrabe odvezl k nemu na leceni.Tam by snad mela vetsi klid, prece jen kdyz s nim byla, vypadala docela fajn :think:

Kazdopadne, je blba jak troky.

• Citovat
  • Upravit
379
21.7.13 23:17

Já se přiznám, že to celé vůbec nechápu. Vůbec nechápu, proč je to třeba ve zprávách a tak. I když Nova to je bulvár. Ale prostě nechápu, proč se to pořád všude řeší, pořád dokola nějaká Bartošová. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.7.13 23:18
@LadyTommy píše:
@Tereza1986 já její porod taky neprožívám, myslela jsem to obrazně, že se víc řeší nějaká nula, co pořádně nic nedokázala ;)

Já vím :D Nejsme v Anglii, kde přespávají fanoušci u porodnice.To nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.7.13 23:18

Je mi líto Artura.Je mi líto její maminky.
Bartošová dostala spoustu šancí jak se srovnat.Ani jedna nepomohla. Bohužel se obávám že jednou až zapnu pc dovim se tu smutnou zprávu že tu není.
Je to nemocnej člověk, nezaslouží si ani lítost, proto že se do tohoto stavu přivedla hlavně sama, ale kdyby měla zemřít jak tu několikrát padlo, tak to by mi bylo líto, proto že je mi líto každého člověka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 23:19

@Sphynx Lady a co mají řešit? téma došli je čas vrhnout se na Bartošku. Navíc ono Nova je horší než Aha a Blesk dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:20

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
21.7.13 23:20
@chrpa píše:
Ahojky.Ted jsem dokoukala reportáž o Ivete artošové. Jen by mě zajímalo:Co si myslíte o tech jejích amantech. Mě teda připadá, že normálnínení ani jeden, ale nějak si pořad myslím, že Rychtář, je pěkná svina :nevim:

Co si o tom myslím?

Chudinka malá.

Když se z ženské stane takovéhle „cosi“ - spíš jen parodie na ženu, troska, kterou nezajímá, že se světu ukazuje jako opilá skorobezdomovkyně v kalhotkách naruby a že je minimálně půlce národa pro smích, je to vždycky smutné… A je totálně praštěné hodnotit, který z těch „gentlemanů“ kolem ní je o kousíček lepší a který horší. Ve skutečnosti jsou jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová