Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
21.7.13 23:21

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
21.7.13 23:22

Obrovská tragédie oblíbené zpěvačky a krásné holky,

Myslím že Iveta špatně zkončí, jestli se něco nestane. Normální neni ani jeden. Rychtář ji má v moci, něčím ji dopuje, aby byla podajná, to nebude jenom alkohol.Je mi to líto, já jsem ji měla ráda, mám všechny desky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
21.7.13 23:24

Rychtář mi připadá jak násilník, manipulátor, obhajuje jen své chování, on dělá vše nejlíp, s ním se má Iveta dobře - podle něj, ale přitom od něj šla v zuboženým stavu, říká že jí Rychtář dává prášky a bojí se a pak chce k němu??? je chudák v jeho moci a ovlivněná, ostatní jsou taky zvláštní Macura i Martucci, ale Ivetu jsem měla za alkoholičku, ale ona je opravdu nemocná a to že i doktoři zjistili poranění v obličeji a nic se neděje, i Nova dala video na policii, kde je že jde o domácí násilí a nic se neděje nevím. Je to delší dobu co vždy bylo něco o Ivetě a v televizi vystupoval jen Rychtář a mluvil za ní a maminka její píše Ivetě sms a Rychtář píše za ní - je to lhář a nevěřím mu ani nos mezi očima

Příspěvek upraven 21.07.13 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
21.7.13 23:25

Myslím si, že je Bartošová v rozkladu. Pokud se vyléčí, tak vztah s Rychtářem skončí, protože on je přesně ten typ co potřebuje ve vztahu nemocnou závislou osobu, se zdravou by nebyl. Co si mám myslet o Macurovi fakt nevím. Ten dokument jsem taky viděla. Ta kauza mě zajímá z psychologického hlediska, jinak jsem to dlouho nesledovala, protože je dost neetické, jak media vydělávají na cizím neštěstí. A aktéry taky nechápu, teda nechápu proč jim to umožnují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.7.13 23:25

No já jen čekám kdy bude v novinách nadpis, Iveta Bartošová spáchala sebevraždu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.7.13 23:27
@tamata píše:
Podle mě není žádná takhle sledovaná jako Bartošová. Znám třeba osobně úspěšnější českou zpěvačku a nikdo jí ve křoví před domem nepřespává :nevim: Na ní je to fakt hon a jsou jak hyeny. A to jí fakt nemusím, takže nemám potřebu se jí zastávat, ale asi fakt není co závidět.

Myslím, že si to udělala sama. Lézt do televize v takovým stavu…Např. v TV Pětka :roll: Nadávat každýmu, kdo se jí zeptal, jestli pila.Na každýho svádět vinu…To se nemůže divit, že to novináře táhne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 23:29

@tamata ale prd hon! však se na ty záběry pořádně podívej. Jak jí Macura odváží ak proč nezajel dovnitř do domu do garáže a nenaložil jí tam, proč pochodují před domem? Proč do světa vytrubují kde jsou a co tam dělají? Proč s sebou do Itošky Rychtář vláčí štáb tv Nova?
Kdyby chtěli zůstat tajný tak je nikdo nenajde, jenže oni se potřebují prodat. Nechci být zlá, ale co ta buchta za posledních 10 let kromě skandálů tvoří? Kdyby se sama do bulváru necpala tak mohla žít zapomenutá v klidu a pes by po ní neštěkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:30

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy

Je nemocná, využívaná a naivní. Z celé kauzy je mi na blití, teď jsem otevírala plechovku s makrelou a měla jsem strach, že na mě trio Bartošová-Rychtář-Macura, vyskočí opatlané od rajčatové omáčky :roll:

Příspěvek upraven 21.07.13 v 23:30

• Citovat
  • Upravit
24379

Vevodkyne a Bartoska jde mimo me. Jednak se narodi dite jako kazde z nas, rozdil nevidim-urcite neporodi nosem, pak bych si cvrkla s potleskem, Bartoska? Chuderka co ma na tom slavu…Nic mi to proste nerika a nechci se tim zabyvat.Jsou dulezitejsi veci nez toto :roll:…Naopak nechapu lidi, co tim ziji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.7.13 23:31

Já jen s hrůzou čekala, kdy ti naši novináři přilezou před školu :cert: a budou se ptát jejího syna co říká na matinku (naštěstí se to ještě nestalo, zatím) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.7.13 23:32

http://tn.nova.cz/…ila-pak.html Jednou už byla unesená..To je trochu moc, ne? Předpokládám, že ani tenkrát to nebyl únos. Někde říkali, že už si vymyslela i vztah se Sepéšim a z kopce to s ní šlo od rozchodu se Štaidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:33

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.7.13 23:34