Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
22.7.13 11:31
@arnaset píše:
Je pěkné radit někam ji zavřít, ale pokud si dotyčný nepřipouští problém, tak to nemá smysl. Bude mít dojem, že se proti němu všichni spikli a chtějí mu ublížit. Vyleze ven a je zpátky, kde byla. Jediné řešení je přiznat si problém a chtít ho řešit. To znamená přiznat si, že jsem alkoholik. Pokud to neklaplo během posledních 10let a ani kvůli dítěti, co má, tak už to lepší nebude. Uchlastá se v přímém přenosu..

Přesně, ona přece blekotala, že jí stačí ambulance. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.7.13 12:57

@chrpa však ona taky není normální, neviděla jsem to ale měla by se léčit a vyprdnout se na chlapy, pipka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.7.13 16:44
@AdaNaty píše:
@chrpa však ona taky není normální, neviděla jsem to ale měla by se léčit a vyprdnout se na chlapy, pipka

Kdo by jí pak živil, lemru línou, vychlastanou. Skončí špatně a nebude to už trvat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka nepřihl.
22.7.13 16:54
@Burj Chalifa píše:
Kdo by jí pak živil, lemru línou, vychlastanou. Skončí špatně a nebude to už trvat dlouho.

Přesně tak…buď jí Rychtář nebo ten druhej zabijou nebo se zabije sama(na čemž intenzivně pracuje).
Nelituji jí, vůbec. Jedinej koho lituju je Artur

• Citovat
  • Upravit
26574
22.7.13 16:59

Já vůbec nevím, co se děje :nevim: Na tv nekoukám, časopisy nekupuju, na internetu sleduju jen titulky a většinou ne v bulvární části :nevim: Takže jsem pochytila, že je věčně ožralá a víc nevím. Můžete mi to někdo shrnout do pár vět? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
22.7.13 21:47
@AdaNaty píše:
@chrpa však ona taky není normální, neviděla jsem to ale měla by se léčit a vyprdnout se na chlapy, pipka

no vzdyt ja vim ze neni normalni…A taky me Pani Bartosova nejak nezajima…Js jen chtela proste vedet nazor ostatnich na Pana Macuru a Pana Rychtare. Ciste z psychologickyho hlediska… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.7.13 07:03

@Burj Chalifa a za co ju hospitalizovaly? vypadala jak po mrtviciv TV ve zprávách v pátek nebo kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.7.13 07:04

@chrpa no mě macura přijde normálnější než je Rychtář, ale jsou to stejně všechno banda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.7.13 08:01

@AdaNaty Mám dojem, že snad kvůli játrům. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 08:24
@Sfaticata píše:
@AdaNaty Mám dojem, že snad kvůli játrům. :think:

Já četla, že jí prasknul vřed na dvanácterníku. Ale to je fuk, obojí je z chlastu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.7.13 10:08

Nikdo nevíme jak dopadnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
23.7.13 12:21
@AdaNaty píše:
Nikdo nevíme jak dopadnem

jj, přesně tak…A ono někoho odsoudit, je uplně to nejjednoduší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.7.13 12:45

Já osobně neodsuzuji Ivetu, ale způsob její medializace :?

• Citovat
  • Upravit
46669
23.7.13 12:48
@chrpa píše:
jj, přesně tak…A ono někoho odsoudit, je uplně to nejjednoduší… :think:

Chtěla jsi postoj k té šarádě, tu ho máš! :D
Nikdo tu do toho objektivně nevidí, tudíž kdybychom se k tomu stavěly takto poctivě, nemáš tu názor žádný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
23.7.13 13:56
@KPKristy píše:
Chtěla jsi postoj k té šarádě, tu ho máš! :D
Nikdo tu do toho objektivně nevidí, tudíž kdybychom se k tomu stavěly takto poctivě, nemáš tu názor žádný ;)

O.K.To je pravda :) Myslela jsem to všeobecně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová