Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arnaset píše:
Je pěkné radit někam ji zavřít, ale pokud si dotyčný nepřipouští problém, tak to nemá smysl. Bude mít dojem, že se proti němu všichni spikli a chtějí mu ublížit. Vyleze ven a je zpátky, kde byla. Jediné řešení je přiznat si problém a chtít ho řešit. To znamená přiznat si, že jsem alkoholik. Pokud to neklaplo během posledních 10let a ani kvůli dítěti, co má, tak už to lepší nebude. Uchlastá se v přímém přenosu..
Přesně, ona přece blekotala, že jí stačí ambulance. ![]()
@chrpa však ona taky není normální, neviděla jsem to ale měla by se léčit a vyprdnout se na chlapy, pipka
@AdaNaty píše:
@chrpa však ona taky není normální, neviděla jsem to ale měla by se léčit a vyprdnout se na chlapy, pipka
Kdo by jí pak živil, lemru línou, vychlastanou. Skončí špatně a nebude to už trvat dlouho.
@Burj Chalifa píše:
Kdo by jí pak živil, lemru línou, vychlastanou. Skončí špatně a nebude to už trvat dlouho.
Přesně tak…buď jí Rychtář nebo ten druhej zabijou nebo se zabije sama(na čemž intenzivně pracuje).
Nelituji jí, vůbec. Jedinej koho lituju je Artur
Já vůbec nevím, co se děje
Na tv nekoukám, časopisy nekupuju, na internetu sleduju jen titulky a většinou ne v bulvární části
Takže jsem pochytila, že je věčně ožralá a víc nevím. Můžete mi to někdo shrnout do pár vět? ![]()
@AdaNaty píše:
no vzdyt ja vim ze neni normalni…A taky me Pani Bartosova nejak nezajima…Js jen chtela proste vedet nazor ostatnich na Pana Macuru a Pana Rychtare. Ciste z psychologickyho hlediska… ![]()
@Burj Chalifa a za co ju hospitalizovaly? vypadala jak po mrtviciv TV ve zprávách v pátek nebo kdy
@chrpa no mě macura přijde normálnější než je Rychtář, ale jsou to stejně všechno banda
@Sfaticata píše:
@AdaNaty Mám dojem, že snad kvůli játrům.
Já četla, že jí prasknul vřed na dvanácterníku. Ale to je fuk, obojí je z chlastu…
@AdaNaty píše:
Nikdo nevíme jak dopadnem
jj, přesně tak…A ono někoho odsoudit, je uplně to nejjednoduší… ![]()
@chrpa píše:
jj, přesně tak…A ono někoho odsoudit, je uplně to nejjednoduší…
Chtěla jsi postoj k té šarádě, tu ho máš! ![]()
Nikdo tu do toho objektivně nevidí, tudíž kdybychom se k tomu stavěly takto poctivě, nemáš tu názor žádný ![]()
@KPKristy píše:
Chtěla jsi postoj k té šarádě, tu ho máš!
Nikdo tu do toho objektivně nevidí, tudíž kdybychom se k tomu stavěly takto poctivě, nemáš tu názor žádný
O.K.To je pravda
Myslela jsem to všeobecně ![]()