Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1825
25.7.13 20:25
@Sepishka píše:
@Sfaticata Hele me je fakt sumak na co kdo kouka. Me je jasny, ze Gaussova krivka je neuprosna. Jedna z mala hezkych veci na stari je ta, ze z vnimavych lidi muze udelat lidi moudry a to se tem, co je dneska mrzaci Nova zcela jiste nestane- to je to, co jsem chtela rict.

Ano, i tak se to dá napsat.Muj názor se o toho tvého moc neliší a v postatě se s ním ztotožnuju. Jen mi Vadí, že někdo nazyvá lidi co koukají na Novu mentálně zaostalí…Bohužel, podle toho jsme národ zaostalych blbcu a jen pár užasnych vyjimek spolu v čele s Burj CHalifou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.7.13 20:29
@Burj Chalifa píše:
Cílová skupina diváků TV Nova je prostě jednodušší a upoutávka je určena právě pro ni. Náročnějšímu divákovi by si to veřejnoprávní stanice nabídnout nedovolila.

No jo, já teda, podobně jako ty, nemohu přijít na pořad, který bych na Nově sledovala. Ovšem, podobně jako ty, se věnuju téměř každý den vysoce intelektuálnímu serveru s názvem emimino. :mrgreen: Až tolik bych nad těma nováckema divákama nos neohrnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
25.7.13 20:32

@chrpa Ona to mozna rika bez cukrlatek, ale v podstate ma pravdu. Inteligentni clovek nebo alespon ten co si zachoval nejakou elementarni intuici toho, co uz je za hranou veskeryho normalna musi tohle vypinat a jit zvracet. Jenze tahle vymejvarna uz zpusobuje, ze i ti inteligencne prumerny nejsou schopny uznat, co to je za humus a dal na to koukaji a Nova to dal tlaci do hlubsich a hlubsich sra…

Jinak k Bartosovy…Takova ceska MM- pitoma zenska s pocitem menecennosti a neuveritelnym talentem obklopovat se luzou. Co z toho asi tak muze vzniknout? Me je lito jejiho syna a rodiny, ji ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
25.7.13 20:35
@Burj Chalifa píše:
Cílová skupina diváků TV Nova je prostě jednodušší a upoutávka je určena právě pro ni. Náročnějšímu divákovi by si to veřejnoprávní stanice nabídnout nedovolila.

Nesnáším novu! poslední dobou je to přehnaný!.. nejvíc mě naštvali, když jsem hledala v televizi co dávaj a vyskočili na mě televizní noviny a jen samá vražda! kde to jsme abych zapínala tel. noviny a koukala kde koho zabili? pak nemaj bejt ty lidi tak znechucený životem když jim cpou kraviny!! Novu už nezapnu i kdyby to byla poslední stanice na světě!
A nemluvim o tom, jak se snaží zvýšit sledovanost trapnou Super star! A ještě bych dodala co mě nejvíc dokáže nas*at jak cpou upoutávky na televizní noviny!
Ať jde nova do h***n!
Zase jsem se rozčílila :lol:

• Citovat
  • Upravit
2041
25.7.13 20:37

@mončís úplně souhlasím, na Novu už nekoukám. Jediný, co mě baví je Ulice, ale radši si ji budu stahovat, aspon to budu mít bez reklam a tech jejich trapnejch upoutávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
25.7.13 20:38

Bartošová mi je ukradená, asi tak jako každá,,celebrita" nevim proč bych se měla zajímat o cizího člověka jen proto, že je v televizi… je mi to fuk.. a popravdě nevím ani co s ní je!

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
25.7.13 20:39

Nova je strašná, absolutně se na to nedá koukat - člověk zalistuje programem a pusto prázdno, debilní seriály, absolutně bulvární zpravodajství s mladými nadupanými sexyvyzubenými mlaďochy, kurví kroje ve zprávách v hlavním vysílacím čase (občas), ale hlavně ta náplň - dívali jsme se cca před týdnem, uspali jsme mladíka pozdě a už bylo prakticky po ostatních zprávách a zírali jsme opravdu s hubou tak, že by prolétlo kuře naštorc. Manžel jen hlesl „to si dělají prdel, ne“?

• Citovat
  • Upravit
mončís
25.7.13 20:42

@Poison Ivy absolutně bulvární zpravodajství s mladými nadupanými sexyvyzubenými mlaďochy, kurví kroje ve zprávách.
:palec: :palec: to je komentář dne!!vystižená do detailu nova!

• Citovat
  • Upravit
1825
25.7.13 20:45
@Virginia píše:
No jo, já teda, podobně jako ty, nemohu přijít na pořad, který bych na Nově sledovala. Ovšem, podobně jako ty, se věnuju téměř každý den vysoce intelektuálnímu serveru s názvem emimino. :mrgreen: Až tolik bych nad těma nováckema divákama nos neohrnovala.
:palec: :potlesk: No, líp bych to nanapsala… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.7.13 21:11

Je to dva dny, co jsem shlédla koláč sledovanosti - nova byla na prvním místě - takže zase jedna nepřesná statistika :think: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
25.7.13 21:12
@Larr píše:
Je to dva dny, co jsem shlédla koláč sledovanosti - nova byla na prvním místě - takže zase jedna nepřesná statistika :think: :mrgreen:.

Nevěřím žádné statistice, kterou jsem si nezfalšovala sama :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 21:38
@KPKristy píše:
Je fajn, když někdo přispěje vlastní zkušeností. Já si tohle můžu leda představit v nejdivočejších snech (zaplať bůh za to), ale určitě to není parádní dětství a dospívání…

není to žádná paráda, moje máma bývala skvělá ženská do doby než pila..jak pila začínala bláznit, v noci chodívala po baráku a chodívala i ke mě do pokoje a říkala, že to není ona koho vidím, ale babička (mrtvá babička) druhý den si nic nepamatovala..pak čůrala všude možně kde to šlo..bráchovi na počítač, do umyvadla, prostě kde zrovna byla a ráno o tom nevěděla, do doby než se opila tak, že ji odvezla záchranka, tak si nepřiznala že pije, a když jsem jí to řekla, tak mě osočovala a nadávala mi co si to dovoluju..a to před tím bývávala tak skvělá, úžasná máma, kterou jsem tak moc milovala, já jsem vůbec nechápala tu změnu, která nastala, a to začala pít, když už jsem byla téměř dospělá, ale i tak to pro mě bylo těžký, možná i o to těžší ta změna..ted tvrdí, že nepije i když vím, že to není pravda, ale už alespoň nechodí po baráku a,,nestraší". Víte třeba veřejnost, sousedi a okolí to o ní vůbec neví..oni ji mají za stále tu hodnou a skvělou, ale jak se zavřou dveře a napije se..mě to nikdo nevěřil, když jsem to někomu někdy řekla, řekla jsem to její kamarádce a ta mi nevěřila, řekla to mámě a ta na mě pak tak křičela a ta její kamarádka jí věřila že nepije a nebavila se se mnou a když mě potkala tak mě řekla, že jsem nevěděčný dítě tohle říkat o svý mamince, ať je mi hantba..až mámu odvezli tak přišla a omluvila se mi..protože jsem měla pravdu..

• Citovat
  • Upravit
36504
25.7.13 22:22
@chrpa píše: :palec: :potlesk: No, líp bych to nanapsala… :)

Mimino je mateřský, rodičovský web a kdo je rodičem, může tu být správně. Takže tu správně jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.7.13 22:29

Asi tak. Taky mě s tím na Nově už trochu serou. Jako je to smutný, co z ní ten chlast udělal, ale nepotřebuju to vidět každej den třikrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
25.7.13 22:51
@Burj Chalifa píše:
Mimino je mateřský, rodičovský web a kdo je rodičem, může tu být správně. Takže tu správně jsem.

A tobě nevadí, že se tady bavíš s dementama? :think: Páč nevěřím, že jsou tu jen holky co nekoukají na Novu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová