Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
26.7.13 19:31
@Virginia píše:
Souhlas. Je to člověk, který se tomu vydal sám a dobrovolně. Bulvár zafungoval zcela podle přísloví, že oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. POhltilo ji to, ale ona s tím začala. Teď jen sklízí. Což mě teda ale stejně nedonutí se tomu smát. Z mého pohledu už je to jen lidská tragédie.

Léčebna je její poslední, opravdu poslední šance, jak si zachránit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.7.13 19:37

@Burj Chalifa Nevěřím tomu, že se z toho dostane. Potřebovala by i podporu někoho blízkého, jenže svým přístupem pravděpodobně všechny normální už ztratila a ti vyžírkové ji nepodpoří. Divila bych se, kdyby se z toho dostala. Nemá žádnou kotvu, nikde nikdo a nic, co ji podrží v tom nekonečném boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
26.7.13 19:38

Za mě to bude tak, že se z toho jakoby pro bulvár po léčebně dostane a pak to bude zase a furt dokola..ona nemá šanci se vyléčit..ona nemá vůli a má blbý lidi kolem sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.7.13 19:39
@Virginia píše:
@Burj Chalifa Nevěřím tomu, že se z toho dostane. Potřebovala by i podporu někoho blízkého, jenže svým přístupem pravděpodobně všechny normální už ztratila a ti vyžírkové ji nepodpoří. Divila bych se, kdyby se z toho dostala. Nemá žádnou kotvu, nikde nikdo a nic, co ji podrží v tom nekonečném boji.

Asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.7.13 19:41
@Deniel píše:
Za mě to bude tak, že se z toho jakoby pro bulvár po léčebně dostane a pak to bude zase a furt dokola..ona nemá šanci se vyléčit..ona nemá vůli a má blbý lidi kolem sebe..

Hlavně aby pak zase na všechny strany nehlásila návrat na pódia :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.13 19:42
@Virginia píše:
@Burj Chalifa Nevěřím tomu, že se z toho dostane. Potřebovala by i podporu někoho blízkého, jenže svým přístupem pravděpodobně všechny normální už ztratila a ti vyžírkové ji nepodpoří. Divila bych se, kdyby se z toho dostala. Nemá žádnou kotvu, nikde nikdo a nic, co ji podrží v tom nekonečném boji.

Ano, otázka je, co bude po léčebně, pokud tam vůbec vydrží. Spadne do toho znova a amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.7.13 20:05

@Burj Chalifa
K tomu, aby někdo podnikal, potřebuje určitý buňky, a ona tak zrovna nepůsobí a nikdy nepůsobila. Což ji samozřejmě neomlouvá. A k tomu léčení, taky silně pochybuju, že jí lze ještě pomoct, ta podle stylu mluvy, pohybů, chůze vypadá, že ji už postihla alkoholická demence. Mozek je už poškozený. Navíc dokud bude mít možnost podepsat revers, nikdy nikde nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.13 20:07
@Camael píše:
@Burj Chalifa
K tomu, aby někdo podnikal, potřebuje určitý buňky, a ona tak zrovna nepůsobí a nikdy nepůsobila. Což ji samozřejmě neomlouvá. A k tomu léčení, taky silně pochybuju, že jí lze ještě pomoct, ta podle stylu mluvy, pohybů, chůze vypadá, že ji už postihla alkoholická demence. Mozek je už poškozený. Navíc dokud bude mít možnost podepsat revers, nikdy nikde nevydrží.

Ano, souhlasím s Tebou.Je nemocná a dementní. Zbavení svéprávnosti a ústav. Smutné, v jejím věku. Resp. pokud bude dál pít, zemře na orgánové selhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
26.7.13 20:09
@Tereza1986 píše:
Hlavně aby pak zase na všechny strany nehlásila návrat na pódia :roll: :roll:

no to si piš, že to tak bude!! Bude se to opakovat a opakovat!! Pokud teda nepodepíše reverz a tak..ale i tak bych řekla, že ona bude fuuurt tvrdit, že nepije, že je čistá a tak..vždyť ona si myslí, že problém nemá, tudíš dle mě to že je v léčebně, sama nechápe proč tam vlastně je, když si dá jen trošku vína což je dle ní normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.7.13 20:11

Mi se zdá, že působí dementně kvůli kombinaci léků a alkoholu, že pokud by byla čistá, mohla by snad ještě fungovat normálně.
Svéprávnosti ji nikdo nezbaví, od počátku příštího roku už to ani nebude možné, chystají se změny, max. omezení ústavních práv v různém rozsahu.
Ale kvůli tomu, že je někdo ožralej a sjetej se práv nezbavuje.
Bude to ještě smutné, lidé se upíjejí i desetiletí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.7.13 20:13
@Deniel píše:
no to si piš, že to tak bude!! Bude se to opakovat a opakovat!! Pokud teda nepodepíše reverz a tak..ale i tak bych řekla, že ona bude fuuurt tvrdit, že nepije, že je čistá a tak..vždyť ona si myslí, že problém nemá, tudíš dle mě to že je v léčebně, sama nechápe proč tam vlastně je, když si dá jen trošku vína což je dle ní normální..

S tím vínem to říkala ještě minulý týden. :roll: Aspoň ten Rychtář by měl dostat rozum a netahat jí před kamery.Ale asi za to dostanou dobře zaplaceno, jinak nechápu, proč to dělají, že si zvou novináře domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.13 20:14

Počítám spíše s horší variantou, konečnou, nevratnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.7.13 20:15

No a jinak!!! Snad po roce jsem, na váš popud, sledovala televizní noviny na Nově. 8o 8o 8o 8o Nemůžu uvěřit vlastním očím, že tu snůšku blábolů a senzací vydávají za zpravodajskou relaci. A ty rádoby interaktivní znělky, upoutávky, ta podbarvující hudba!! 8o A ta informační hodnota! Nevím, kdy jsem to viděla naposledy, ale teda neuvěřitelný sešup k bulvárnosti nejhrubšího zrna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.7.13 20:17
@Tereza1986 píše:
S tím vínem to říkala ještě minulý týden. :roll: Aspoň ten Rychtář by měl dostat rozum a netahat jí před kamery.Ale asi za to dostanou dobře zaplaceno, jinak nechápu, proč to dělají, že si zvou novináře domů.

Kdyby byl co k čemu, nikdy nedovolí, aby ji v takovém stavu tahal do tv. Zrovna dnes byl na tý nově jakýsi rozhovor, kde ona tvrdila, že pije sklenku vína jako každej druhej. Určitě to dělá pro prachy, nenapadá mě jiný důvod, proč by ji takhle ukazoval. Je to hajzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.13 20:20
@Virginia píše:
Kdyby byl co k čemu, nikdy nedovolí, aby ji v takovém stavu tahal do tv. Zrovna dnes byl na tý nově jakýsi rozhovor, kde ona tvrdila, že pije sklenku vína jako každej druhej. Určitě to dělá pro prachy, nenapadá mě jiný důvod, proč by ji takhle ukazoval. Je to hajzl.

Psychopat přitahuje zase jen psychopaty. Mě tý ženský líto není, zničila život svýmu dítěti a to neodpouštím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová