Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
28.8.13 20:18

@Camael Aha tak jsem hned chytřejší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 20:20

Tak to je hodně vtipný :mrgreen: díky

• Citovat
  • Upravit
15097
28.8.13 20:20

Hm, a nebo byli oba na mol a z bambulky vznikla džžžammmbulka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.8.13 20:41

Džambáááá :dance: :lol:
Chudák Ivetka, ta dopadla  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
28.8.13 21:15
@boball píše:
Hm, a nebo byli oba na mol a z bambulky vznikla džžžammmbulka :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.8.13 22:37

Tak co já vím, začal jí tak říkat pan Rychtář. Protože pije coca-colu s červeným vínem (jumbo). Proto zdrobělinka,,džambulka".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
29.11.13 16:25

Ahojky viděl někdo tu komedii mezi rychtářem a mucurou? co vše si o tom myslíte… nevim zda macura je či není blázen jak řekla bartošová… ale rychtář mi není vůbec sympatický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.11.13 16:27

@Vejinka jsou magoři všichni a Bartošová je jejich vedoucí. Ta ženská by se měla zastřelit, jako máma stojí za ho.no, je to odpad :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2528
29.11.13 16:30

@Vejinka Tak rychtář není sympatický nikomu, snad jen bartošové ale u te je to pochopitelné, když je bud pořád sjetá, nebo v lepším případě jen opilá :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.11.13 16:30

Netroufam si nikoho odsoudit, jeji zivot jsem nezila…nevim cim prosla nevim co zazila…asi toho malo nebylo…

• Citovat
  • Upravit
1285
29.11.13 16:34

Mi tv nesledujem a po delší době to bylo zaplé a ještě kor nee na pohádkách takže jsem to viděla co tam předvedli… já jen doufám že macura to jen tak nenechá a rychtář zaslouží co má… ohledně bartošové tak moja mamina mi jednou říkala že je divná kařdý chlap s kterým byla tak si stěžovala že ji týrá jak fyz. tak psych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
29.11.13 16:36

Mě přijde on jako manipulátor, ona jako hysterická závislá ženská, která bez chlapa neudělá krok a ten Macura nevím, taky blázen. Podle mě by se měla Bartoška vykašlat na všechny chlapi, kteří ji jen zneužívají a žít si svůj život.

• Citovat
  • Upravit
148693
29.11.13 16:41

@smoulinka71 jenže to je právě to, co ona neumí :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
29.11.13 16:45

Největší blázen mi přijde Macura. Moc mu nějak nevěřím jeho samaritánství. Kterej normální chlap by se nechal mlátit a urážet? Proč znovu a znou kontaktuje IB když se vdala za jiného? Myslím, že kdyby nebyl psychopat, jako zbytek té trojky :lol: tak si už dávno pořídí nějakou normální přítelkyni. Ǔplně ohyzdnej není, peníze snad údajně taky nějaké má. Tak proč si tohle nechává dobrovolně líbit, nechápu.

Rychtář je agresviní burák. Zvláštní mi opravdu přijde, že i přes jeho přestupky atd. se ze strany policie nic neděje. Proboha mě někdo takhle v podstatě bez důvodu zmlátit tak teda doufám, že policie ČR takového násilníka aspoň zadrží!

Co si myslet i IB nevím, rozhodně je třeba říct, že takovou reklamu co má, o tom by si mohla polovina hvězd nechat zdát :roll: Chvílema je mi jí líto, chvílema bych jí zakroutila krkem. Opět žasnu kolik má ta žena kolem sebe ochránců a ctitelů? Proč to Ti lidé dělají, proč pro ni dělají zadarmo a nechají se od ní pak urážet v tisku? IB je záhada větší než UFO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
29.11.13 16:45

Je to blbka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie