Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:Říkala tam, že pije sklenku vína jako každý NORMÁLNÍ člověk.
Kdyby byl co k čemu, nikdy nedovolí, aby ji v takovém stavu tahal do tv. Zrovna dnes byl na tý nově jakýsi rozhovor, kde ona tvrdila, že pije sklenku vína jako každej druhej. Určitě to dělá pro prachy, nenapadá mě jiný důvod, proč by ji takhle ukazoval. Je to hajzl.
@Burj Chalifa píše:
Psychopat přitahuje zase jen psychopaty. Mě tý ženský líto není, zničila život svýmu dítěti a to neodpouštím.
Já s tebou souhlasím.
Ale i tak. I to, že někdo sám a o své vůli zajede do takových sraček, neznamená, že se na tom budu ještě přiživovat. Normální člověk by to neudělal.
Ale že Bartošová s Pomejem, Rychtářem, Macurou, Páskem a bůhvíkým ještě jsou jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet, je bez debat.
Je mi jí líto a současně stydno a tak pro ni dělám to nejlepší - neklikám na články o ní. Tato diskuse je velká výjimka.
Chcete-li pro ni a pro jejího syna něco udělat, přestaňte o ní číst a nedívejte se na ni v televizi.
Těch pánů okolo mi ani líto není, vlastně mě nezajímají (a moc netuším, který je který). ![]()
@Burj Chalifa píše:
Léčebna je její poslední, opravdu poslední šance, jak si zachránit život.
V léčebně už byla a dokonce v době, kdy neměla takové „parádní pečovatele“ jako nyní. Oni se pak zase postarají o to, aby na tom byla co nejhůř… ![]()
@Lesina píše:
Chcete-li pro ni a pro jejího syna něco udělat, přestaňte o ní číst a nedívejte se na ni v televizi.Těch pánů okolo mi ani líto není, vlastně mě nezajímají (a moc netuším, který je který).
To je hezká myšlenka, bohužel její efekt je podobný, jako když někdo jede osamoceně do práce na kole, aby pomohl životnímu prostředí. Pořád je bohužel mnohem víc takových, který kliknou, proberou, vysmějí se, a proto to tady máme pěkně v přímým přenosu.
@Burj Chalifa píše:
Léčebna je její poslední, opravdu poslední šance, jak si zachránit život.
Obávám se, že tuhle možnost už nemá, jsou určitá stádia, odkud není návratu. Měla jsem to ve svém okolí, proto si pamatuju, jak jsem zírala na informaci od doktora, že je lepší, pokud člověk v tomhle stavu má určitou hladinu, protože je tak mozek v jakémsi ochranném lihu, ale když mu úplně sebereš alkohol, je s ním konec, jakoby se rozloží.
Mně to neskutečné nepřijde - taková je doba - bulvár a spotřební zboží - spotřebovat a zahodit - to je to, co se promítá do všech sfér v našem životě. Jo
a jak víš, že to co říká Nova a píše další bulvár je pravda
.
@kolozubka píše:
Mě to přijde úplně neskutečné, kolik lidí dokáže parazitovat na neštěstí druhého. Místo toho, aby jí někdo pomohl, tak na ní každý jen vydělává a já mám pocit, že už má holka na mále. Je mi z toho smutno.
K tomu aby se člověk vyléčil ze skutečné závislosti potřebuje motivaci sám a za sebe do léčebny nastoupit - tzn. pokud je plnoletý musí sám vidět problém a sám chtít se léčit - jinak je to mrhání hlavně času zaměstnanců léčebny. Pak už nastává jen - nařízení o léčbě, kdy o tom rozhodne soud.
@Deniel píše:
no to si piš, že to tak bude!! Bude se to opakovat a opakovat!! Pokud teda nepodepíše reverz a tak..ale i tak bych řekla, že ona bude fuuurt tvrdit, že nepije, že je čistá a tak..vždyť ona si myslí, že problém nemá, tudíš dle mě to že je v léčebně, sama nechápe proč tam vlastně je, když si dá jen trošku vína což je dle ní normální..
@Camael píše:
To je hezká myšlenka, bohužel její efekt je podobný, jako když někdo jede osamoceně do práce na kole, aby pomohl životnímu prostředí. Pořád je bohužel mnohem víc takových, který kliknou, proberou, vysmějí se, a proto to tady máme pěkně v přímým přenosu.
Možná je to jen kapka v moři. Ale podle mě má i ta kapka smysl. ![]()
Ted uz mam dojem, ze ji bulvar chtynul a nepusti…az do jejiho konce. Kazdej den na vsech serverech minimalne jeden clanek o IB, i kdyby na chleba nebylo. ![]()
@valkil píše:
A už jste viděli, jak má zašité břiško plné modřin?
By mě zajímalo, kolik taková fotka může hodit, že se jim to vyplatí
no to jsou pekne nechutny fotky. A komu ze to hodi - Rychtarovi? ![]()
http://www.tyden.cz/…_277612.html Myslíte, že jí to nějak pomůže? Já myslím, že ani ne. Akorát bude pár dní, týdnů „pod kotrolou“.
Pokud nebude chtít sama - jasně, že ne.
@Clarkia píše:
http://www.tyden.cz/…_277612.html Myslíte, že jí to nějak pomůže? Já myslím, že ani ne. Akorát bude pár dní, týdnů „pod kotrolou“.
@ksafnika píše:
no to jsou pekne nechutny fotky. A komu ze to hodi - Rychtarovi?
On to dal do novin? Neviděla jsem to..
Mě jí svým způsobem stále ještě líto je. Že se sama dostala do kolotoče bulváru, chlastu a léků, o tom žádná. Ale to se může stát kdekomu (ženy na mateřský jsou prý největší potencionální alkoholičky), u ní je průšvih, že se okolo ní motají samí ču*áci, všichni se ohání rádoby dobrou vůlí, ale ve finále jí nikdo nepomůže, jen těma jejich sviňárnama Ivetu dostávají hloubš a hloubš do propasti.
Můj osobní názor? ehm…jak skončila Amy Winehouse? ![]()
(a spousta dalších, co prostě neunesli popularitu, případně její ztrátu?)