Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
25.7.13 22:52

Nova?? Co je to Nova? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.7.13 22:53
@chrpa píše:
A tobě nevadí, že se tady bavíš s dementama? :think: Páč nevěřím, že jsou tu jen holky co nekoukají na Novu…

Jistěže tu nejsou jen chronické sledovačky Novy. Třeba i ČT 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
25.7.13 22:55

@Burj Chalifa No…ted co se naCT24 kazdou chvili na cloveka sklebi Zeman a jeho parta se to taky pomalu ale jiste stava nesledovatelny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
25.7.13 22:56
@Burj Chalifa píše:
Jistěže tu nejsou jen chronické sledovačky Novy. Třeba i ČT 24.

Třeba :potlesk: :potlesk: Opravdu zajímavá odpovšd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.7.13 23:06
@Deniel píše:
Nova?? Co je to Nova? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Astronomický jev- v důsledku termonukleární reakce způsobené nahromaděným heliového a vodíkového plazmatu na povrchu bílého trpaslíka mající x násobně vyšší svítivost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
25.7.13 23:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
25.7.13 23:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
26.7.13 00:46

Diskusi jsem jen tak prolitla. Bartosovou jsem mela jako zpevanduli celkem rada, ale tak 15-20 let zpet. Dneska je mi lito jejiho syna! Ja bych hlasovala za to ji zastrelit na statni utraty a tu jeji smecku magoru taky! Uz ji bylo dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.7.13 07:50
@Sepishka píše:
Predem rikam, ze nikoho neodsuzuju za to na co kouka, ale nedavno jsem omylem videla jeden dil televiznich novin. (teda nedavno…nekdy v dobe jak se v Cesku resil ten pripad zavrazdeny holky spoluzakama…) Teda ja jsem nechapala, co to je za zumpu. Ta srdceryvna znelka k pripadu a pod tim ty sladkobolny popsongy- jako sorry, ale me se chtelo blejt. Pak nasledovala dalsi serie reportazi ala cerna kronika patricne vykroucena. Hnuj a touha vytriskat z nestesti maximum, sislajici moderatorka. Normalni informace nula. Zaver opicka ze zoo. No…Koukat na to denne, tak si ji snad mrsknu.

Naprostý souhlas. Zprávy na Nově jsou hnus, hyenismus a fakt žumpa. Parazitují na neštěstí druhých. K tomu naprosto příšerná úroveň moderátorů, kteří se zakoktávají, žvatlají a neumí česky. Ostuda. Sledovači Novy jsou pro mě na úrovni čtenářů Blesku a Aha, tedy opravdu jednodušší jedinci, zlobte se na mě jak chcete, toť můj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
26.7.13 08:40

Nijak. Neřeším problémy Ivety Bartošové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.7.13 09:54

@Berousik Jako občasný divák novy se na tebe nezlobím. Vím, že jednoduchá nejsem, takže není důvod. :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.7.13 14:56

Nejdřív to byla Ornella, pak Bartošová. Českej národ asi nemá nic jinýho na práci než sledovat takovýhle blbosti. už těch keců mám dost. Televize, internet, noviny, rádio.. je to všude :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.7.13 15:29
@Růženkaa píše:
Nejdřív to byla Ornella, pak Bartošová. Českej národ asi nemá nic jinýho na práci než sledovat takovýhle blbosti. už těch keců mám dost. Televize, internet, noviny, rádio.. je to všude :poblion:

tak prehodnot na co koukas a co ctes. Ja tyhle hovadiny zahlidnu jen kdyz koukam na Seznam. Bartoska ani Ornela na me odnikud fakt neskace.
Tohle stezovani nechapu, kdyz te to otravuje, nesleduj bulvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
26.7.13 15:33

Já se jen směju

:mrgreen:

moje známá ji chce adoptovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.7.13 15:37
@Růženkaa píše:
Nejdřív to byla Ornella, pak Bartošová. Českej národ asi nemá nic jinýho na práci než sledovat takovýhle blbosti. už těch keců mám dost. Televize, internet, noviny, rádio.. je to všude :poblion:

Asi kde je poptávka, tam je nabídka. Příběh trosky, na které parazituje kde kdo, asi lidi zajímá… pokud jsou s ní schopni točit rozhovor, když je totálně mimo a ten blbeček, co s ní žije, se tváří „cool“ a chápajícně a mluvěj o svatbě… je to panoptikum, který v okurkový sezoně přijde vhod. Ubohost online :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová