Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chrpa píše:
A tobě nevadí, že se tady bavíš s dementama?Páč nevěřím, že jsou tu jen holky co nekoukají na Novu…
Jistěže tu nejsou jen chronické sledovačky Novy. Třeba i ČT 24.
@Burj Chalifa No…ted co se naCT24 kazdou chvili na cloveka sklebi Zeman a jeho parta se to taky pomalu ale jiste stava nesledovatelny…
@Burj Chalifa píše:
Jistěže tu nejsou jen chronické sledovačky Novy. Třeba i ČT 24.
Třeba
Opravdu zajímavá odpovšd…
@Deniel píše:
Nova?? Co je to Nova?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Astronomický jev- v důsledku termonukleární reakce způsobené nahromaděným heliového a vodíkového plazmatu na povrchu bílého trpaslíka mající x násobně vyšší svítivost ![]()
Diskusi jsem jen tak prolitla. Bartosovou jsem mela jako zpevanduli celkem rada, ale tak 15-20 let zpet. Dneska je mi lito jejiho syna! Ja bych hlasovala za to ji zastrelit na statni utraty a tu jeji smecku magoru taky! Uz ji bylo dost!
@Sepishka píše:
Predem rikam, ze nikoho neodsuzuju za to na co kouka, ale nedavno jsem omylem videla jeden dil televiznich novin. (teda nedavno…nekdy v dobe jak se v Cesku resil ten pripad zavrazdeny holky spoluzakama…) Teda ja jsem nechapala, co to je za zumpu. Ta srdceryvna znelka k pripadu a pod tim ty sladkobolny popsongy- jako sorry, ale me se chtelo blejt. Pak nasledovala dalsi serie reportazi ala cerna kronika patricne vykroucena. Hnuj a touha vytriskat z nestesti maximum, sislajici moderatorka. Normalni informace nula. Zaver opicka ze zoo. No…Koukat na to denne, tak si ji snad mrsknu.
Naprostý souhlas. Zprávy na Nově jsou hnus, hyenismus a fakt žumpa. Parazitují na neštěstí druhých. K tomu naprosto příšerná úroveň moderátorů, kteří se zakoktávají, žvatlají a neumí česky. Ostuda. Sledovači Novy jsou pro mě na úrovni čtenářů Blesku a Aha, tedy opravdu jednodušší jedinci, zlobte se na mě jak chcete, toť můj názor ![]()
@Berousik Jako občasný divák novy se na tebe nezlobím. Vím, že jednoduchá nejsem, takže není důvod.
![]()
Nejdřív to byla Ornella, pak Bartošová. Českej národ asi nemá nic jinýho na práci než sledovat takovýhle blbosti. už těch keců mám dost. Televize, internet, noviny, rádio.. je to všude ![]()
@Růženkaa píše:
Nejdřív to byla Ornella, pak Bartošová. Českej národ asi nemá nic jinýho na práci než sledovat takovýhle blbosti. už těch keců mám dost. Televize, internet, noviny, rádio.. je to všude
tak prehodnot na co koukas a co ctes. Ja tyhle hovadiny zahlidnu jen kdyz koukam na Seznam. Bartoska ani Ornela na me odnikud fakt neskace.
Tohle stezovani nechapu, kdyz te to otravuje, nesleduj bulvar.
@Růženkaa píše:
Nejdřív to byla Ornella, pak Bartošová. Českej národ asi nemá nic jinýho na práci než sledovat takovýhle blbosti. už těch keců mám dost. Televize, internet, noviny, rádio.. je to všude
Asi kde je poptávka, tam je nabídka. Příběh trosky, na které parazituje kde kdo, asi lidi zajímá… pokud jsou s ní schopni točit rozhovor, když je totálně mimo a ten blbeček, co s ní žije, se tváří „cool“ a chápajícně a mluvěj o svatbě… je to panoptikum, který v okurkový sezoně přijde vhod. Ubohost online ![]()