Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
23.7.13 14:31
@chrpa píše:
O.K.To je pravda :) Myslela jsem to všeobecně ;)

No, všeobecně má ale každý nějaký názor. Já nejspíš taky sklouzávám k soudům, ale to proto, že se domnívám, ne, jsem přesvědčená, že alkohol do sebe lidi nenechávají lít v bezvědomí. Ale pijou ho sami a dobrovolně. To, že ze situace už pak není úniku, je ale pořád jen jejich věc.
Bartošová byla krásná a úspěšná, pak na sebe nechala nalepit si pitomce (počínaje Pomejem) a bylo zle. Z toho by začal chlastat kdekdo. Ale ona má syna, který ji potřebuje a ani to ji nepřimělo se mírnit. Asi mi jí není ani líto. Je mi líto toho kluka. Kromě veliké ostudy se může stát, že velmi brzy přijde o matku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
23.7.13 14:36

Jasny…Máš pravdu.To ano. Ale jak už jsem psala, Bartošová mě ani vlastně nezajímá…Taže já ji nesoudím a snažím se nesoudit nikoho…Já sama jsem skoro abstinent, takže to taky nechápu…Muj otec byl a je alkoholik, takže vím, co to s člověkem udělá..Je to jeho volba, jeho život :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 14:39

@chrpa, mě právě taky nezajímá, je mě udivuje, že se tomu média tak věnují. Je to už trapný a hlavně ty zábery na ní, jak je mimo, to je síla. Měli by jí už dát pokoj, chvíli ji neřešit. Je to jen voda na mlejn těch dvou debilů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.13 14:42
@chrpa píše:
jj, přesně tak…A ono někoho odsoudit, je uplně to nejjednoduší… :think:

Tak to promiň, ale jsme lidé s určitou mírou sebekontroly. Nemám ráda generalizované omluvy všeho ala jsme lidé. Naštěstí jsou lidé, kteří vědí, co dělají a nejsou foceni pochcaní z chlastu s několika promile v krvi.Ano, odsuzuji, nemám pochopení pro lenochy a ožraly a už vůbec ne ženy, které tím svému dítěti zničily život. Jako líná a věčně opilá lemra Bartošová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.13 14:43
@KPKristy píše:
@chrpa, mě právě taky nezajímá, je mě udivuje, že se tomu média tak věnují. Je to už trapný a hlavně ty zábery na ní, jak je mimo, to je síla. Měli by jí už dát pokoj, chvíli ji neřešit. Je to jen voda na mlejn těch dvou debilů…

byla doba, kdy kvůli každému s prominutím prdu sama kontaktovala bulvár. Zpěvem se živit nemohla, tak se prodávala rádoby zajímavými informacemi.Tak teď to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
23.7.13 14:44
@KPKristy píše:

NO jo.Ale bohužel jsou lidi, kteří to hltají a cizí neštěstí je nějakym zpusobem láká :roll: Ale mě nezajímají absolutně žadné rádoby celebrity no…Dneska ve zprávách jsem zaslechla, že Řepka s Erbovou se vzali.No a co jako? Absolutně evím, proč by mě to mělo zajímat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
23.7.13 14:44

Myslím si, že s ní pan Rychtář trošku manipuluje.
Macurovi věřím tu jeho lásku k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
23.7.13 14:46
@Burj Chalifa píše:
Tak to promiň, ale jsme lidé s určitou mírou sebekontroly. Nemám ráda generalizované omluvy všeho ala jsme lidé. Naštěstí jsou lidé, kteří vědí, co dělají a nejsou foceni pochcaní z chlastu s několika promile v krvi.Ano, odsuzuji, nemám pochopení pro lenochy a ožraly a už vůbec ne ženy, které tím svému dítěti zničily život. Jako líná a věčně opilá lemra Bartošová.

Hle, ty jí znáš osobně? Anebo máš ty informace taky z bulváru? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
23.7.13 14:49

A propo, já tedy nikde nevidím, že bych jí omlouvala :think: Jen jsem napsala, že jí neodsuzuju ahlavně proto, že je mi fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.Luciášice
23.7.13 14:52
@Teeeri píše:
Myslím si, že s ní pan Rychtář trošku manipuluje.
Macurovi věřím tu jeho lásku k ní.

Manipuluje, nemanipuluje, to je fuk.Ona si ho vyvzdorovala, potřebovala zase nějakého píp, který by jí chodil pro chlast a staral se o ní :roll:

Souhlasím s @Burj Chalifa

• Citovat
  • Upravit
1825
23.7.13 15:08
@tatranka1 píše:
to už jsou silná slova :think:
Buď ji znáš osobně a fakt víš jak to doopravdy je :mrgreen: o čemž pochybuju. :think: rozhodně jestli ji znáš osobně, kamarádky asi nejste.
A jinak nevím jak můžeš o někom podle toho co jen vidíš v tv a něde čteš říkat tohle, to už mi přijde tedy dost. :(

Taky mi přijde, že ji Paní Bartošová musela něco provést. Protože takováhle nenávist, nevim, nevim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.13 15:12
@tatranka1 píše: že by si dělala zálusk na Rychtáře nebo Macuru? :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
23.7.13 15:13
@tatranka1 píše: že by si dělala zálusk na Rychtáře nebo Macuru? :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: hm…možná :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.7.13 16:44

Taky nechápu, že 2min před vysíláním Hlavních zpráv na Nově, byla upoutávka o svatbě fotbalisty s modelkou :roll:

Opravdu mi to příjde jako honění Novy za jakoukoliv senzací a ochotou aktérů v nich vystupovat :cert:

• Citovat
  • Upravit
36504
23.7.13 17:11
@ivik21 píše:
Taky nechápu, že 2min před vysíláním Hlavních zpráv na Nově, byla upoutávka o svatbě fotbalisty s modelkou :roll:Opravdu mi to příjde jako honění Novy za jakoukoliv senzací a ochotou aktérů v nich vystupovat :cert:

Cílová skupina diváků TV Nova je prostě jednodušší a upoutávka je určena právě pro ni. Náročnějšímu divákovi by si to veřejnoprávní stanice nabídnout nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová