Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.7.13 09:49

Já mám takový pocit, že Ivetu by měli zavřít do blázince a ty dva do lochu.. jako slyšet každý den o Ivetce už je fakt otrava, nepochopím, co na ní všichni vidí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenoska.lina
22.7.13 09:53

Tohle muze vyresit jen jeji mama!!!

@tamata píše:
Jinak po pravdě taky čekám, že brzo vyjde zpráva, že už to má za sebou :nevim: A pro ní to bude nejspíš vysvobození. Nevěřím tomu, že se z tohohle stavu dostane :nevim:

Taky to tak nejak vidim. :roll:
Uprimne recene, klidne se na me zlobte ale muj nazor je, ze jedinej kdo ji muze zachranit je jeji mama. Ona jedina ji muze nechat zbavit svepravnosti, coz by nebylo tak tezky, vzhledem k mediim a dostatecnym dukazum! Zavrit ji do blazince a zaroven na leceni aby se zbavila zavislosti jak na alkoholu tak i lecich apod. A ze je dospela? to mozna ano, nicmene ona je nemocna a ted uz mele fakt s posledniho. A tohle uz davno nema pod kontrolou! A ty tri blbci co se na ni prizivuji? tak tak bych kopla do pr… byt jeji matkou a brachou! zavrit na dva roky do „blazince“ a zahodit klic, jedine tak ji muzou zachranit. Ona je vazne nemocna a potrebuje opravdu pomoc!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
823
22.7.13 09:55

Řekla bych, že je to všechno jen zinscenovaná groteska pro okurkovou sezonu, ale lidi to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
22.7.13 10:00
@KPKristy píše:
No, tak co do fetu to asi vyjde nastejno :roll:

to je fakt… Ale tak on byl jiná liga

@babynka Taky si říkám, že je to jen divadlo. Přece není nikdo tak blbej a ubohej, jako ona

• Citovat
  • Upravit
arnaset
22.7.13 10:03

Ivetka usilovně pracuje na nové desce. Mramorové. Bohužel vyjde do pár měsíců.

• Citovat
  • Upravit
823
22.7.13 10:05
@arnaset píše:

Tak to je trefné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.7.13 10:08

Zavřela bych ji do nějaké malé léčebny, ztracené v lesích, bez přístupu veřejnosti, médií, rodiny a hllavně těch 3 trotlů a nechala ji, ať si rozsvítí v hlavě :think:

Nechápu, jestli to má zapotřebí, takhle se zhazovat před kamerama, když nemůže ani mluvit, je otekla, viditelně alkoholem nalitá a ona furt že ne…

A kecy o tom, že média to dělají, protože to lidi chcou, tak to mě žere úplně nejvíc… Kdyby to nebylo ve všech novinách a HLAVNÍCH zprávách, tak by to veřejnost asi nezajímalo a média by měla po výdělku, že :? :cert:

Je mi za ni až hanba, když ji vidím a slyším mluvit, takhle by se ženská objevovat na veřejnosti neměla… :zed:

• Citovat
  • Upravit
monca114
22.7.13 10:13

@ivik21 s těma médiamanemáš pravdu, dle mě… Já to třeba nesleduju

• Citovat
  • Upravit
arnaset
22.7.13 10:17

Je pěkné radit někam ji zavřít, ale pokud si dotyčný nepřipouští problém, tak to nemá smysl. Bude mít dojem, že se proti němu všichni spikli a chtějí mu ublížit. Vyleze ven a je zpátky, kde byla. Jediné řešení je přiznat si problém a chtít ho řešit. To znamená přiznat si, že jsem alkoholik. Pokud to neklaplo během posledních 10let a ani kvůli dítěti, co má, tak už to lepší nebude. Uchlastá se v přímém přenosu..

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
22.7.13 10:18

Však právě to píšu, četla jsem názor té módní poradkyně Čížkové, že prý to média dělají pro veřejnost, která to vyžaduje…

Tak jsem chtěla napsat, že si myslím, že kdyby to v médiích nebylo, tak to veřejnost nevyžaduje, ne?

Myslím, že je chyba v médiích, které ji furt ukazují… :cert:

A třeba mí rodiče věří všemu, co říkají a píší, což je špatně, nijak nerozlišují bulvár… :think:

• Citovat
  • Upravit
arnaset
22.7.13 10:20

Myslím, že pokud někdy trochu vystřízliví, přečte si o sobě jako o dzambulce a uvidí pár svých fotek, tak to urychlí. Smutné, ale i to se holt stává..

• Citovat
  • Upravit
monca114
22.7.13 10:20
@arnaset píše:
Je pěkné radit někam ji zavřít, ale pokud si dotyčný nepřipouští problém, tak to nemá smysl. Bude mít dojem, že se proti němu všichni spikli a chtějí mu ublížit. Vyleze ven a je zpátky, kde byla. Jediné řešení je přiznat si problém a chtít ho řešit. To znamená přiznat si, že jsem alkoholik. Pokud to neklaplo během posledních 10let a ani kvůli dítěti, co má, tak už to lepší nebude. Uchlastá se v přímém přenosu..

souhlas

@ivik21 každý na tom má podíl viny. Kde není poptávka, není nabídka a naopak.

• Citovat
  • Upravit
lenoska.lina
22.7.13 10:21
@babynka píše:
Tak to je trefné :pankac:

Taky to tak vidim :lol:

• Citovat
  • Upravit
arnaset
22.7.13 10:26

S medii je to těžké, kdyby se o ní nepsalo, tak už umřela hlady. Nevím (teda zas tak moc to nesleduju), že by v poslední době někde zpívala. Maximálně ožralá a to proto, že to lidi chtějí vidět na vlastní oči:-) Proč by si někdo kupoval „neznámou“ zpěvačku? Kdyby seděla za pokladnou, tak o ní bulvár nepíše. Ona ho ke svému životu nutně potřebuje. Bohužel teď to nezvládá mít pod kontrolou..

• Citovat
  • Upravit
46669
22.7.13 10:43
@arnaset píše:

To je maso :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová