Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já mám na to svojí teorii. Rychtářovi vůbe nejde o to aby se Iveta vyléčila. Jemu vyhovuje taková, jaká je. Má z ní prachy. Zpěvem už vydělat nemůže, takaspoň ty aférky. Proč by jinak ke všemu tahal novináře?? Má to pěkně zaplacený…je mi jí taky líto…jaká to byla krásná ženská. Rychtář nepotřebuje léčebnu, co kdyby se z toho Iveta dostala a srovnala si to v hlavě, mohl by jít od válu…
@Gladys píše:
já s jiným koncem ani nepočítám. Už po tý fotce s obrácenýma spoďárama jsem jen čekala, kdy z Itálie dorazí zpráva, že je po ní a že si nikdo nechce převzít tělo či nějakou takovou jobovku. Upřímně mě pak překvapilo, že je stále živá. Teď je otázka, zda jí zabije Rychtář nebo jestli spáchá sebevraždu nebo se v opilosti udusí zvratky, tipuju to třetí
když mi bylo 16, spadla jsem do heroinu. 5 let jsem žila v tom srabu, na ulici, po sklepích, otevřený rány na celým těle… Všichni už nade mnou zlomili hůl… troska, co má 42 kilo, už jenom blábolí a hnije zaživa… Teď to bude 14 let, co neberu, asi 5 let trvalo, než se mi mozek nějak srovnal, mám manžela a krásný 2 zdravý kluky. Nevěřila bych, z čeho všeho je ještě možnej návrat do normálního života, kdybych to sama „nezažila“ - moc si z tý doby totiž nepamatuju… Moc Bartošový přeju, aby se vzpamatovala a dostala se z tý hrůzy, ve který žije… je to fakt chudák.. třeba tě překvapí! Anonym jistě chápete…
@Anonymní píše:
když mi bylo 16, spadla jsem do heroinu. 5 let jsem žila v tom srabu, na ulici, po sklepích, otevřený rány na celým těle… Všichni už nade mnou zlomili hůl… troska, co má 42 kilo, už jenom blábolí a hnije zaživa… Teď to bude 14 let, co neberu, asi 5 let trvalo, než se mi mozek nějak srovnal, mám manžela a krásný 2 zdravý kluky. Nevěřila bych, z čeho všeho je ještě možnej návrat do normálního života, kdybych to sama „nezažila“ - moc si z tý doby totiž nepamatuju… Moc Bartošový přeju, aby se vzpamatovala a dostala se z tý hrůzy, ve který žije… je to fakt chudák.. třeba tě překvapí! Anonym jistě chápete…
Jenže ty jsi byla mladá holka…Nechci tvrdit, že je Bartošová stará, ale rozhodně nemá celý život před sebou. Ve 20 a v 50 je ta fyzička a schopnost regenerace hodně odlišná
Aby bylo jasno, já jíto nepřeju. Taková svině nejsem. Ale nedokážu si představit, co by ji ke změně mělo nakopnout
@bessy píše:
Tak já mám na to svojí teorii. Rychtářovi vůbe nejde o to aby se Iveta vyléčila. Jemu vyhovuje taková, jaká je. Má z ní prachy. Zpěvem už vydělat nemůže, takaspoň ty aférky. Proč by jinak ke všemu tahal novináře?? Má to pěkně zaplacený…je mi jí taky líto…jaká to byla krásná ženská. Rychtář nepotřebuje léčebnu, co kdyby se z toho Iveta dostala a srovnala si to v hlavě, mohl by jít od válu…
taky mám ten pocit, že on na ní hrabe a on udržuje ty bulvární čokly na stopě
Mela jsem Ivetu rada jako zpevacku, ted uz nevim co na to rict.Je to k placi kam az spadla a je to velice smutne.At si dela co chce ale chudak jeji syn, kdyz vidi matku v takovem stavu..ona by asi musela zacit delat neco se sebou, a ne obklopovat se hlupakama co tezi nad jejim stavem. Jenze je otazka, zda by mela na to vubec jeste silu…smutne
Na celé věci mě nejvíc udivuje fakt, že pár vychcánků naprosto skvěle odhadlo mentalitu národa a (ne)aktivitu úřadů. Třičtvrtě ČR má z Bartošové srandu, příslušné orgány stále předstírají činnost ale ve skutečnosti nedělají nic a zatím tu před kamerami umírá člověk.
@chrpa píše:
Ahojky.Ted jsem dokoukala reportáž o Ivete artošové. Jen by mě zajímalo:Co si myslíte o tech jejích amantech. Mě teda připadá, že normálnínení ani jeden, ale nějak si pořad myslím, že Rychtář, je pěkná svina
O jejích amantech si nemyslím nic hezkýho, takže nebudu sprostá. Ale celkově je tahle „kauza“ parádní reklama na Ivetku. Její hvězda vyhasíná, tak je potřeba ji zase začít hrát. A reklama ať negativní, či pozitivní, je vždy reklamou. Ona je troska, která už o sobě neví a ti dva mermolezové se na ní přiživují. Na jednu stranu je chudák, ale pochybuji, že ji někdo leje chlast do chřtánu proti její vůli…
@Danieli píše:
Mela jsem Ivetu rada jako zpevacku, ted uz nevim co na to rict.Je to k placi kam az spadla a je to velice smutne.At si dela co chce ale chudak jeji syn, kdyz vidi matku v takovem stavu..ona by asi musela zacit delat neco se sebou, a ne obklopovat se hlupakama co tezi nad jejim stavem. Jenze je otazka, zda by mela na to vubec jeste silu…smutne
Což sílu, ale myslím, že ona už má tak vymleto, že jí tohle vůbec nedocvakne…
Já tedy nevím, ale mě to už nebaví a otravuje. Člověk otevře noviny či si pustí telku a ejhle ona tam.Dle mého názoru je to hodně zakomplexovaná ženská, která ztratila soudnost.Co pak takhle se chová ženská - matka? Měla by se léčit a nevyhledávat chlapi jako je Rychtář a další
![]()
..že ji média uštvou. Naprosto mě uráží, že mi už roky vnucují takové informace a vše gradují, dělají z ní vážené téma, kauzu… Copak jsem tak ubohá, že mě takovej médiokretenismus opravdu zajímá? Proč mě nutí několikrát denně přepínat kanály? Proč tu ženskou nenechají na pokoji?
No rychtář mi přijde, že je to asi největší magor, kterýho zatím měla. Těžko říct, proč si určitá skupina žen vybírá pořád ty samé typy. Násilníky, magory.
Ohledně Ivetky se říká, že nejlíp se měla s tím Štaidlem. Jak od něj odešla, šlo to do kopru.
@LadyTommy píše:
@Tereza1986 já její porod taky neprožívám, myslela jsem to obrazně, že se víc řeší nějaká nula, co pořádně nic nedokázala
tak tahle dve temata mi prijdou podobne „dulezita“
Co dokazala Kate? Dobre se vdat? ![]()
Zhnusila se mi, nesnáším ji, to, že nevydrží u žádného chlapa, to taky o něčem svědčí a ty jejich tv vstupy mne už lezou na nervy, přepínám. Stejně vše dělají jen pro prachy, jinak by se se životem nemohla tak chlubit.