Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slovy jednoho komentatora: zapnu zpravy… Bartosova, otevru noviny… Bartosova, zapnu internet… Bartosova, a tef so bojim otevrit lednici co tam najdu ![]()
A jinak z Rychtare se mi chce ![]()
Slovy jednoho komentatora: zapnu zpravy… Bartosova, otevru noviny… Bartosova, zapnu internet… Bartosova, a tef so bojim otevrit lednici co tam najdu ![]()
A jinak z Rychtare se mi chce ![]()
Mno, mě hlavně udivuje, že situace kolem Bartošové je součástí zpráv. Nejsem teda pravidelným divákem TN na Nově, ale občas přepnu a zírám, že už několik dní (týdnů?) to tam řeší na stejné úrovni jako povodně nebo miminko v popelnici. trapas…
@Gladys píše:
já s jiným koncem ani nepočítám. Už po tý fotce s obrácenýma spoďárama jsem jen čekala, kdy z Itálie dorazí zpráva, že je po ní a že si nikdo nechce převzít tělo či nějakou takovou jobovku. Upřímně mě pak překvapilo, že je stále živá. Teď je otázka, zda jí zabije Rychtář nebo jestli spáchá sebevraždu nebo se v opilosti udusí zvratky, tipuju to třetí
Podle mě přesně vystihnuto
, to si myslím i já.
Ale Rychtář je podle mě dost „chytrej“ na to, aby mu až tak moc ruka neujela.
Když jsem jí viděla sedět vedle Rychtáře, a potvrdit, že s ním plánuje svatbu, hned jsem si říkala, že komu není rady, tomu není pomoci… ![]()
Jak to hodnotím? Ať už jde do prdele! Už nepouštím telku vůbec a ani nečtu zprávy. Aby se z toho každej nepotentoval
@monca114 píše:
Jak to hodnotím? Ať už jde do prdele! Už nepouštím telku vůbec a ani nečtu zprávy. Aby se z toho každej nepotentoval
Tak to se opravdu divím, že zrovna někdo takový přispívá do téhle diskuze. ![]()
@monca114 píše:
Tyjo, a proč teda otvíráš diskuzi s tímle tématam? ![]()
@Clarkia Tak otázka je jasná. Jak to hodnotím. A já to hodnotím tak, že mě to děsně obtěžuje už. Je to furt dokola už pár let.
@chrpa Pro to, že odpovídám na otázku. Nevyžívám se v bulváru a nevšimla jsem si, že by zakladatelka psala, že chce jen názory těch, co jen čekají u televize, kdy zase Batošová plácne nějakou hovadinu, nebo se někde ožere
@Clarkia píše:
Tak to se opravdu divím, že zrovna někdo takový přispívá do téhle diskuze.
Já se nedivím. Proč by neměla přispívat?
Názor na to má. Já to taky přehnaně nesleduji, záměrně o tom nečtu, jen co na mě vykoukne na netu, většinou jen titulek a fotka a názor taky mám. Už se to přetřásá moc dlouho na to, aby si lidi neujasnili názor. A taky už by to celé mohlo skončit. Takových ožralů a feťáků už tu bylo! A bude…
@KPKristy píše:
Já se nedivím. Proč by neměla přispívat?Názor na to má. Já to taky přehnaně nesleduji, záměrně o tom nečtu, jen co na mě vykoukne na netu, většinou jen titulek a fotka a názor taky mám. Už se to přetřásá moc dlouho na to, aby si lidi neujasnili názor. A taky už by to celé mohlo skončit. Takových ožralů a feťáků už tu bylo! A bude…
jj, přesně tak. Taky nechápu, proč bych to nemohla napsat… Jsem snad nesvéprávná jen proto, že nesleduju tyhle bulváry a trapnosti? Nesleduju, no… A podle mě by to sledovat neměl nikdo ![]()
@monca114 píše:
jj, přesně tak. Taky nechápu, proč bych to nemohla napsat… Jsem snad nesvéprávná jen proto, že nesleduju tyhle bulváry a trapnosti? Nesleduju, no… A podle mě by to sledovat neměl nikdo
Já si taky myslím! Vždycky si říkám, jestli mám zapotřebí na to vůbec čumět. Ta fotka vyvrženýho vorvaně na pláži byla otřesná…
@KPKristy Jo a prý ji na Nově srovnávali s Michaelem Jacksonem… To už je vrchol! ![]()
@monca114 píše:
@KPKristy Jo a prý ji na Nově srovnávali s Michaelem Jacksonem… To už je vrchol!
No, tak co do fetu to asi vyjde nastejno ![]()