Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, mně ti všichni její poslední partneři a „pomocníci“ příjdou jako pasáci a paraziti. prodají každou fotku, každé video, vystavují ji trapným a zostuzujícím situacím, tlaku, kterej není schopná ve svém stavu zvládnout. chování, za který by se musel slušnej chlap stydět. je mi jí líto, a ač bych jí přála, moc nevěřím v obrat k lepšímu. strašný.
@Gladys Myslíš?
Jen jsem psala, jak to třeba cítil on, že se chtěl ospravedlnit.
No nevím, neřekla bych, že Macura ji pronásleduje jen tak, cítí šanci, ona se mu vždycky nějak ozve a holt si pak dělá naděje.
@Tereza1986 píše:
@Gladys Myslíš?Jen jsem psala, jak to třeba cítil on, že se chtěl ospravedlnit.
No nevím, neřekla bych, že Macura ji pronásleduje jen tak, cítí šanci, ona se mu vždycky nějak ozve a holt si pak dělá naděje.
Hm…Taky si myslím…
@chrpa píše:
Hm…Taky si myslím…
ja si to nemyslim, kdyby chtel tak to udela i bez medii. Slusny chlap by si ji vazil a netahal by do toho trista novinaru.Jsou to magori, co se chteji na ztroskotane bartosce zvyditelnit.
„Až bude Ivetě lépe, půjde na gynekologickou prohlídku. Jestli měla s Macurou pohlavní styk, obviníme ho ze znásilnění,“ To říká Rychtář
![]()
Ja kdyz vidim kazdy den ty reportaze- v. i.p zpravy, zpravy na nove…vsude Bartosova ![]()
Ja tomu nerozumim. A hlavne by me zajimalo, jestli a jak se muze cloveku, ktery je v takovem stavu, pomoct ![]()
Rychtare nekomentuju, muj nazor na nej se neda publikovat ani po 22h. Macura je taky blazen, ale neprijde mi nebezpecny. Ten ital Martuci mi z toho vyjde nejlip.
Je to bida. Na lidskym nestesti se dobre vydelava.
Kazdopadne jestli se nekdy Iveta za strizliva uvidi co se s ni delo kdyz byla v rausi, tak se z toho ![]()
@Tereza1986 možná to z jeho strany není tak explicitní, ale když jsem četla, jak bulváru vyzvonil, že mu ona řekla, že s ním chce sex, tak teda tohle se zkrátka ženě svého srdce nedělá. Nesleduju to nějak podrobně, ale na mě nepůsobí důvěryhodně ani jeden ![]()
@Gladys píše:
@Tereza1986 možná to z jeho strany není tak explicitní, ale když jsem četla, jak bulváru vyzvonil, že mu ona řekla, že s ním chce sex, tak teda tohle se zkrátka ženě svého srdce nedělá. Nesleduju to nějak podrobně, ale na mě nepůsobí důvěryhodně ani jeden
Tak je to přeci bulvár…I to nemusí byt pravda, že… ![]()
Rychtář a jeho trestní oznámení za únos, znásilnění, že ji Macura neodvezl do léčebny, přitom jí tam sám neodvezl, jsem zvědavá jak tohle vše jednou dopadne i když Iveta je na tom tak špatně tak aby to neskončilo tím nejhorším, a tím myslím její smrtí
no a proč Rychtář hledal Ivetu s novináři nebo reportéry - že dostal zaplaceno nic jiného v tom není
@renda81 píše:
Rychtář a jeho trestní oznámení za únos, znásilnění, že ji Macura neodvezl do léčebny, přitom jí tam sám neodvezl, jsem zvědavá jak tohle vše jednou dopadne i když Iveta je na tom tak špatně tak aby to neskončilo tím nejhorším, a tím myslím její smrtí
já s jiným koncem ani nepočítám. Už po tý fotce s obrácenýma spoďárama jsem jen čekala, kdy z Itálie dorazí zpráva, že je po ní a že si nikdo nechce převzít tělo či nějakou takovou jobovku. Upřímně mě pak překvapilo, že je stále živá. Teď je otázka, zda jí zabije Rychtář nebo jestli spáchá sebevraždu nebo se v opilosti udusí zvratky, tipuju to třetí
@Gladys píše:
@Tereza1986 možná to z jeho strany není tak explicitní, ale když jsem četla, jak bulváru vyzvonil, že mu ona řekla, že s ním chce sex, tak teda tohle se zkrátka ženě svého srdce nedělá. Nesleduju to nějak podrobně, ale na mě nepůsobí důvěryhodně ani jeden
Mně taky ne, ale nejvíc podezřelej mi přijde stejně Rychtář ![]()
Ja to teda jen ctu, ale uz mi to leze na netu krkem a prijde mi to jako nekonecna tragikomedie!
@renda81 píše:
Rychtář a jeho trestní oznámení za únos, znásilnění, že ji Macura neodvezl do léčebny, přitom jí tam sám neodvezl, jsem zvědavá jak tohle vše jednou dopadne i když Iveta je na tom tak špatně tak aby to neskončilo tím nejhorším, a tím myslím její smrtíno a proč Rychtář hledal Ivetu s novináři nebo reportéry - že dostal zaplaceno nic jiného v tom není
Někde říkal, že by se tam neměl jinak jak dostat a pak taky aby měl svědky. Blb. c ![]()
Jinak ona je jak český politik, politici v zahraničí mají tu slušnost odstoupit, když je vyhmátnou a depresivní stár zase mají tu slušnost spáchat sebevraždu, než to začne být ubohý. Naši politici odstupují málokdy, drží si zuby nehty ty svoje korýtka, dokad to jde a Džambulka je stále mezi živými, holt jsme v Čechách
(outlocitnější čtenářky, berte mě prosím s rezervou
)
Je mi jí líto, víc nic.. Co se jejich partnerů týče, přijdou mi divní (to je možná ještě slabé slovo) oba dva, Macura mi ale nepřijde jako někdo, kdo by jí chtěl ublížit
, co se Rychtáře týče, myslím si o něm, že je agresor. Každopádně je šílený, jaká se z ní stala troska, ona má zvláštní schopnost obklopovat se lidmi, kteří jí jen ubližují, zesměšňují, vysávají z ní ty zbytky energie, co kdy měla… Taky se obávám nejhoršího, moc nevěřím tomu, že se dá do kupy, ale přála bych jí to.