Jak hodnotíte situaci Ivety Bartošové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
21.7.13 23:50

No, mně ti všichni její poslední partneři a „pomocníci“ příjdou jako pasáci a paraziti. prodají každou fotku, každé video, vystavují ji trapným a zostuzujícím situacím, tlaku, kterej není schopná ve svém stavu zvládnout. chování, za který by se musel slušnej chlap stydět. je mi jí líto, a ač bych jí přála, moc nevěřím v obrat k lepšímu. strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.7.13 23:50

@Gladys Myslíš? :think: Jen jsem psala, jak to třeba cítil on, že se chtěl ospravedlnit. :nevim: No nevím, neřekla bych, že Macura ji pronásleduje jen tak, cítí šanci, ona se mu vždycky nějak ozve a holt si pak dělá naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
21.7.13 23:53
@Tereza1986 píše:
@Gladys Myslíš? :think: Jen jsem psala, jak to třeba cítil on, že se chtěl ospravedlnit. :nevim: No nevím, neřekla bych, že Macura ji pronásleduje jen tak, cítí šanci, ona se mu vždycky nějak ozve a holt si pak dělá naděje.

Hm…Taky si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.7.13 23:54
@chrpa píše:
Hm…Taky si myslím…

ja si to nemyslim, kdyby chtel tak to udela i bez medii. Slusny chlap by si ji vazil a netahal by do toho trista novinaru.Jsou to magori, co se chteji na ztroskotane bartosce zvyditelnit.

• Citovat
  • Upravit
6836
21.7.13 23:55

„Až bude Ivetě lépe, půjde na gynekologickou prohlídku. Jestli měla s Macurou pohlavní styk, obviníme ho ze znásilnění,“ To říká Rychtář :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
21.7.13 23:56

Ja kdyz vidim kazdy den ty reportaze- v. i.p zpravy, zpravy na nove…vsude Bartosova 8o
Ja tomu nerozumim. A hlavne by me zajimalo, jestli a jak se muze cloveku, ktery je v takovem stavu, pomoct :nevim:
Rychtare nekomentuju, muj nazor na nej se neda publikovat ani po 22h. Macura je taky blazen, ale neprijde mi nebezpecny. Ten ital Martuci mi z toho vyjde nejlip.
Je to bida. Na lidskym nestesti se dobre vydelava. :( Kazdopadne jestli se nekdy Iveta za strizliva uvidi co se s ni delo kdyz byla v rausi, tak se z toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.7.13 23:56

@Tereza1986 možná to z jeho strany není tak explicitní, ale když jsem četla, jak bulváru vyzvonil, že mu ona řekla, že s ním chce sex, tak teda tohle se zkrátka ženě svého srdce nedělá. Nesleduju to nějak podrobně, ale na mě nepůsobí důvěryhodně ani jeden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
21.7.13 23:58
@Gladys píše:
@Tereza1986 možná to z jeho strany není tak explicitní, ale když jsem četla, jak bulváru vyzvonil, že mu ona řekla, že s ním chce sex, tak teda tohle se zkrátka ženě svého srdce nedělá. Nesleduju to nějak podrobně, ale na mě nepůsobí důvěryhodně ani jeden :nevim:

Tak je to přeci bulvár…I to nemusí byt pravda, že… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
21.7.13 23:58

Rychtář a jeho trestní oznámení za únos, znásilnění, že ji Macura neodvezl do léčebny, přitom jí tam sám neodvezl, jsem zvědavá jak tohle vše jednou dopadne i když Iveta je na tom tak špatně tak aby to neskončilo tím nejhorším, a tím myslím její smrtí

no a proč Rychtář hledal Ivetu s novináři nebo reportéry - že dostal zaplaceno nic jiného v tom není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.7.13 00:01
@renda81 píše:
Rychtář a jeho trestní oznámení za únos, znásilnění, že ji Macura neodvezl do léčebny, přitom jí tam sám neodvezl, jsem zvědavá jak tohle vše jednou dopadne i když Iveta je na tom tak špatně tak aby to neskončilo tím nejhorším, a tím myslím její smrtí

já s jiným koncem ani nepočítám. Už po tý fotce s obrácenýma spoďárama jsem jen čekala, kdy z Itálie dorazí zpráva, že je po ní a že si nikdo nechce převzít tělo či nějakou takovou jobovku. Upřímně mě pak překvapilo, že je stále živá. Teď je otázka, zda jí zabije Rychtář nebo jestli spáchá sebevraždu nebo se v opilosti udusí zvratky, tipuju to třetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.13 00:02
@Gladys píše:
@Tereza1986 možná to z jeho strany není tak explicitní, ale když jsem četla, jak bulváru vyzvonil, že mu ona řekla, že s ním chce sex, tak teda tohle se zkrátka ženě svého srdce nedělá. Nesleduju to nějak podrobně, ale na mě nepůsobí důvěryhodně ani jeden :nevim:

Mně taky ne, ale nejvíc podezřelej mi přijde stejně Rychtář :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.7.13 00:02

Ja to teda jen ctu, ale uz mi to leze na netu krkem a prijde mi to jako nekonecna tragikomedie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.13 00:03
@renda81 píše:
Rychtář a jeho trestní oznámení za únos, znásilnění, že ji Macura neodvezl do léčebny, přitom jí tam sám neodvezl, jsem zvědavá jak tohle vše jednou dopadne i když Iveta je na tom tak špatně tak aby to neskončilo tím nejhorším, a tím myslím její smrtíno a proč Rychtář hledal Ivetu s novináři nebo reportéry - že dostal zaplaceno nic jiného v tom není

Někde říkal, že by se tam neměl jinak jak dostat a pak taky aby měl svědky. Blb. c :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.7.13 00:05

Jinak ona je jak český politik, politici v zahraničí mají tu slušnost odstoupit, když je vyhmátnou a depresivní stár zase mají tu slušnost spáchat sebevraždu, než to začne být ubohý. Naši politici odstupují málokdy, drží si zuby nehty ty svoje korýtka, dokad to jde a Džambulka je stále mezi živými, holt jsme v Čechách
(outlocitnější čtenářky, berte mě prosím s rezervou :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
22.7.13 00:08

Je mi jí líto, víc nic.. Co se jejich partnerů týče, přijdou mi divní (to je možná ještě slabé slovo) oba dva, Macura mi ale nepřijde jako někdo, kdo by jí chtěl ublížit :nevim:, co se Rychtáře týče, myslím si o něm, že je agresor. Každopádně je šílený, jaká se z ní stala troska, ona má zvláštní schopnost obklopovat se lidmi, kteří jí jen ubližují, zesměšňují, vysávají z ní ty zbytky energie, co kdy měla… Taky se obávám nejhoršího, moc nevěřím tomu, že se dá do kupy, ale přála bych jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová