Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkný večer ![]()
Jen tak pro odlehčení, před chvílí jsem v rádiových zprávách slyšela, že nějaký politik by chtěl zavést menstruační placené volno 2 dny, jelikož žena v těchto dnech není schopná soustředit se na práci
Braly byste to? Ale zajímalo by mě, jak se to bude potvrzovat ![]()
Hmmm tak já to mám tak jednou za 2 měsíce…to si moc neoddovolenkju
![]()
Ty jo, jeden čas jsem krámovala co dva týdny, to bych si užila volna ![]()
No já si občas tu dovolenou beru, když je mi zle, což občas bývá. Jinak se cítím oslabená, ale teda ne natolik abych nemohla pracovat:-)
@sagina píše:
Ty jo, jeden čas jsem krámovala co dva týdny, to bych si užila volna
To teda jo ![]()
Ale jako pozor, zas ale aby se chlapi necítili diskriminovaní… ti by zas mohli mít placené volno na vyprázdnění pytlíku, když je tam přetlak, tak to taky s chlapy není žádná kloudná řeč a i mívají problém se soustředěním ![]()
Vpodstatě mi to přijde jako urážka ženské práce. Důvod, že není schopna se soustředit na práci ![]()
@Lucys19 potvrzovat? Razítkem! Jak čertivi - upíšeš se vlastní krví! ![]()
Jn mně by asi bylo příšerně trapné žádat o volno z důvodu krámů a předložit cokoliv průkazného jako důkaz ![]()
Mně teda až tak úplně špatně nebývá, ale břicho mě bolí hodně, někdy i víc než týden před MS
Spíš by se mi to hodilo kvůli mým hormonovým náladám
To bych neměla ani vycházet z domu ![]()
@Lucys19 píše:
Ale zajímalo by mě, jak se to bude potvrzovat
no co, po skončení volna bude žena muset na personální zanést vložku, tampon nebo odlít z kalíšku ![]()
@sagina píše:
no co, po skončení volna bude žena muset na personální zanést vložku, tampon nebo odlít z kalíšku
To mě taky napadlo ![]()
@Lucys19 pozitivni diskriminace, ale to si pis ze bych to brala. Klidne bych dokladala pouzite potreby
jo a nechala bych si napsat z gyndy potvrzeni, ze mi to trva tyden ![]()
Brala bych všema deseti, protože i tak jsem občas nucena si vzít dovču. I když, říkat těm křečím dovolená
. Ale teda jsem v šoku, že s tím nějaký politik přišel ![]()