Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
Hmmm tak já to mám tak jednou za 2 měsíce…to si moc neoddovolenkju![]()
Co když to má někdo furt? A jak se to bude v práci dokládat - použitými vložkami?
@Lucys19 To je dobrý
Chlapi by mohli mít ve stejnou dobu placené volno kvůli hučáku ![]()
Tak jasně, že takovou dovolenou beru dosti nereálně a neumím si představit dokazování
. Ale je zajímavé se nad tím zamyslet a prostě, fakt jsem překvapená, že s tím nějaký politik přišel ![]()
Jako nápad to není špatné, ale zajímalo by mě, kde na to ten politik příšel. ![]()
@Lucys19 No, mě by na tom nejvíce vadilo, že celý pracovní kolektiv bude vědět, že "to " právě mám ![]()
Tak tohle mě neoslovilo, ale možná by si měl brát zbytek kolektivu dovolenou na můj PMS… čistě z pudu sebezáchovy.
@3HE tak oni asi tak nějak předpokládají, že pár dní v měsíci menstruuješ, pokud nad tím vůbec uvažují, a které dny to je, jim je asi fuk (pokud teda nejsi zcela mimo dle přestav páně poslancových
)
Jako, že nepřijdu do práce, tak si budou mezi sebou říkat - no, má volno, ptž má krámy… to určitě ![]()
@Lucys19 to není fér.. bude tam nějaká kompenzace pro ženy, co nemají ms, nebo mají hodně nepravidelnou? ![]()
Teď mě napadlo, jestli on to ten politik nemyslel třeba hlavně pro prostitutky v bordelech. No uznejte, že ty jsou opravdu vyřazené z provozu a dokonce na více dnů. A asi k tomu přišoupl i parlament a jiné státní instituce, neb tam je to taky samá kur.va a maj všude bordel ![]()
Ja bych jeste dodala, ze to je samozrejme nesmysl, ale pokud by chlapi byli tak blbi, ze by to proslo, tak bych klidne uznala svou neschopnost a menecennost, kdyz bych vymenou ziskala 2 dny placeneho volna mesicne (24 dni, tzn vice nez dalsi tri tydny dovolene rocne). Podle me by to dost podkoplo ekonomiku. Mozna by zase o neco mene zamestnavali zeny. Je to blbost.
Grrrr, to jako chtěj říct, že ženská při ms není schopna dělat svojí práci?
Mě to teda těžce uráží. Možná jsou ojedinělý případy, kterým je tak zle a nejde to řešit, ale na to máme pracovní neschopnost.
A souhlas s @Pudloslava, že by to zas jen o něco zhoršilo zaměstnanost žen.
Tak cele je to asi nejaky vtip, ale k tomu dokazovani. Vy v praci nejak dokazujete sick days? To jsou u nas dny, kdy nemusim k lekari, nepotrebuji neschopenku ani propustku, rano zavolam, ze jsem nemocna a proste 2× za rok mam narok 3 dny zustat doma.
Jinak narok na 2 dny v dovolene v mesici, to je 24 dni za rok, to by bylo dalsich 5 tydnu dovolene navic? Ha ha.
Chlapi ze skladu by měli strach