Menstruační dovolená, braly byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
29.7.13 21:32
@Tarinka píše:
Ty jo, to by bylo v práci keců, kdyby to některá delší dobu nedostala :think: :)

Chlapi ze skladu by měli strach :-)

• Citovat
  • Upravit
36504
29.7.13 21:34
@Petra Z píše:
Hmmm tak já to mám tak jednou za 2 měsíce…to si moc neoddovolenkju :roll: :lol:

Co když to má někdo furt? A jak se to bude v práci dokládat - použitými vložkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
29.7.13 21:37

@Lucys19 To je dobrý :lol: Chlapi by mohli mít ve stejnou dobu placené volno kvůli hučáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
29.7.13 21:40

Tak jasně, že takovou dovolenou beru dosti nereálně a neumím si představit dokazování :D. Ale je zajímavé se nad tím zamyslet a prostě, fakt jsem překvapená, že s tím nějaký politik přišel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.7.13 21:55

Jako nápad to není špatné, ale zajímalo by mě, kde na to ten politik příšel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.7.13 22:19

@Lucys19 No, mě by na tom nejvíce vadilo, že celý pracovní kolektiv bude vědět, že "to " právě mám :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.7.13 22:32

Upřímně? Řeší sr. čky

• Citovat
  • Upravit
10905
29.7.13 22:33

Tak tohle mě neoslovilo, ale možná by si měl brát zbytek kolektivu dovolenou na můj PMS… čistě z pudu sebezáchovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
29.7.13 22:36

@3HE tak oni asi tak nějak předpokládají, že pár dní v měsíci menstruuješ, pokud nad tím vůbec uvažují, a které dny to je, jim je asi fuk (pokud teda nejsi zcela mimo dle přestav páně poslancových :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.7.13 22:39

Jako, že nepřijdu do práce, tak si budou mezi sebou říkat - no, má volno, ptž má krámy… to určitě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.7.13 22:44

@Lucys19 to není fér.. bude tam nějaká kompenzace pro ženy, co nemají ms, nebo mají hodně nepravidelnou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.13 22:49

Teď mě napadlo, jestli on to ten politik nemyslel třeba hlavně pro prostitutky v bordelech. No uznejte, že ty jsou opravdu vyřazené z provozu a dokonce na více dnů. A asi k tomu přišoupl i parlament a jiné státní instituce, neb tam je to taky samá kur.va a maj všude bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.7.13 06:06

Ja bych jeste dodala, ze to je samozrejme nesmysl, ale pokud by chlapi byli tak blbi, ze by to proslo, tak bych klidne uznala svou neschopnost a menecennost, kdyz bych vymenou ziskala 2 dny placeneho volna mesicne (24 dni, tzn vice nez dalsi tri tydny dovolene rocne). Podle me by to dost podkoplo ekonomiku. Mozna by zase o neco mene zamestnavali zeny. Je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
30.7.13 07:28

Grrrr, to jako chtěj říct, že ženská při ms není schopna dělat svojí práci? :cert: Mě to teda těžce uráží. Možná jsou ojedinělý případy, kterým je tak zle a nejde to řešit, ale na to máme pracovní neschopnost.
A souhlas s @Pudloslava, že by to zas jen o něco zhoršilo zaměstnanost žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
30.7.13 08:16

Tak cele je to asi nejaky vtip, ale k tomu dokazovani. Vy v praci nejak dokazujete sick days? To jsou u nas dny, kdy nemusim k lekari, nepotrebuji neschopenku ani propustku, rano zavolam, ze jsem nemocna a proste 2× za rok mam narok 3 dny zustat doma.

Jinak narok na 2 dny v dovolene v mesici, to je 24 dni za rok, to by bylo dalsich 5 tydnu dovolene navic? Ha ha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová