Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
7.1.16 13:31

@SlecnaSally všichni „zločinci“ jsou nevinní a ne vždy jsou přímé důkazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.1.16 14:00

Parchant, ať schnije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
7.1.16 14:20

Málo, doživotí by mu slušelo…

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
7.1.16 14:34
@SlecnaSally píše:
28 let na základě nepřímých důkazů

maras

• Citovat
  • Upravit
3432
7.1.16 15:20

Zajímalo by mě, co na tento verdikt soudu říkají ty, co se P. K. tak zastávaly… Pořád tady někdo mluvil o chabých nepřímých důkazech, že na základě nepřímých důkazů nelze nikoho odsoudit a ono to jde. Podle toho, co říkala soudkyně Gilová, ty nepřímé důkazy byly tak propleteny do řetězce, že o vině nelze pochybovat. Veřejnost samozřejmě nevěděla všechno, jen soudkyně a přísedící měli veškeré materiály ve spise, třeba o těch odposleších toho veřejně dodneška moc nezaznělo a přitom to byl jeden z hlavních nepřímých důkazů, ve kterém se P. K. k činu nepřímo přiznal.

Tak ted jsem zvědavá, co bude dál, co na to Vrchní soud, jak dlouho se to ještě potáhne než bude odsouzen pravomocně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.1.16 15:32

@Anduli Mě překvapuje, že on je úplně bez emocí. Já kdybych byla např. nevinná, tak tam řvu, bráním se nebo cokoliv :nevim: mi příjde, že on si říká, tak co, stejně se odvolám. Jen nevím, jestli si uvědomuje, že to nejde donekonečna a že odvolání neznamená vždy zvrat nebo osvobozující verdikt…mi příjde, že si tak věří, že ho ani nenapadne, že může jít fakt sedět na dost dlouho :think:

Jinak jak jsme tady probíraly to, že vůbec netruchlil. Tak to pěkně vysvětlila soudkyně, že člověk, který s tou ztrátou počítá, tak se s ní srovná mnohem rychleji (a to třeba taky v těch online přenosech vůbec nezaznělo, krom jiného).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
7.1.16 15:37
@Philippe píše:
@Anduli Mě překvapuje, že on je úplně bez emocí. Já kdybych byla např. nevinná, tak tam řvu, bráním se nebo cokoliv :nevim: mi příjde, že on si říká, tak co, stejně se odvolám. Jen nevím, jestli si uvědomuje, že to nejde donekonečna a že odvolání neznamená vždy zvrat nebo osvobozující verdikt…mi příjde, že si tak věří, že ho ani nenapadne, že může jít fakt sedět na dost dlouho :think:Jinak jak jsme tady probíraly to, že vůbec netruchlil. Tak to pěkně vysvětlila soudkyně, že člověk, který s tou ztrátou počítá, tak se s ní srovná mnohem rychleji (a to třeba taky v těch online přenosech vůbec nezaznělo, krom jiného).

Souhlasím. To jeho chování mu hodně přítižilo, ačkoli tomu hodně jeho příznivců nepřikládalo žádnou váhu, že prý ve stresu každý reaguje jinak. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
7.1.16 15:40

A taky si myslím, že člověk, který tragicky a nečekaně přijde o manželku a dítě, se snaží dopátrat tomu, co ty jeho milované zabilo, PROČ musely zemřít, dával by si to za vinu, proč jsem něco neudělal, abych tomu zabránil?!? Tohle P. K. vůbec nezajímalo, protože tu příčinu smrti věděl, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.1.16 17:20

@Anduli Kéž by mu to zvýšili na doživotí. Mě přijde 28 let za zabití dvou lidí z toho jedno dítě málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.1.16 07:26

I kdyby si nerozuměl s manželkou, zabil ji ze žárlivosti nebo cokoliv jiného..tak proč proboha zabil tu malou :nevim: tohle fakt nepochopím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.1.16 08:15
@juliettee píše:
I kdyby si nerozuměl s manželkou, zabil ji ze žárlivosti nebo cokoliv jiného..tak proč proboha zabil tu malou :nevim: tohle fakt nepochopím..

Nepohodlný svědek? Nebo neustálá připomínka manželky a svého selhání (že si ji nedokázal udržet, že ho chtěla opustit…)? Možná, že si byly obě holky povahově velmi blízké a tím ho štvala i dcera? Já fakt nevím. Rozumný důvod proč zabít dítě snad neexistuje a co se mu honilo v hlavě, když se tak rozhodl, se bohužel asi nedozvíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.1.16 08:18

@Kakika to máš pravdu, neexistuje..vlastně jsem z toho celého nějaká zmatená, ale určitě si myslím že ho odsoudili právem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
8.1.16 11:55

At schnije v pekle ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
8.1.16 15:24

Jen doufám, že odvolací soud verdikt potvrdí a nebo lépe, že mu dají doživotí.
A hlavně mu přeji, aby si to ve vězení řádně vychutnal. Vrahové dětí tam nemají na růžích ustláno. Stěžoval si na vazbu, ale ani ve snu si neuměl představit, co ho čeká tam. Myslím, že ten napomádovanej frajer zažije pravé peklo a hlavně dobře mu tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
8.1.16 17:53

Je to psychopat. Měl by dostat více let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová