Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poukazuju na to, že nemusí vysloveně lhát, že třeba měly opravdu nějaké zdravotní potíže. I tak nevím, jak je dokázal držet na pokoji, než je usmrtil.
Návrh 30 let, tyjo.
Jsem zvědavá, co bude dál. On se zas bude moct nějak odvolat ne, nebo jak to funguje? ![]()
@Nafrněná píše:
Holky a dnes padne rozsudek?
To myslím že psali že až v lednu. Ale nevím. ![]()
Jsem zvědavá, jak se předvede v závěrečné řeči obhajoba… očekávám nějaké scifi prvky…
@Talitha píše:
@Vorvaň obrovský myslím, že bylo psáno, že ve střevech byla přítomná stolice, což odporuje teorii o průjmuTvůj příspěvek je pro mě z kategorie: přece nebudete věřit vlastním očím.Že byly jinde? On sám tvrdí, že byly celou dobu v pokoji i s ním. Tak jak by mohl být jinde?
Přesně, kdyby třeba řekl, že byl někde venku nějakou dobu, byla by tam možnost, že to udělal někdo jiný, takhle daleko to ale naštěstí nedomyslel…Po těch dvou posudcích, co si vyžádala soudkyně, myslím, že bude odsouzen.
@Vorvaň obrovský píše:
No právějako že byl na supertajné akci, o které se nesmí nikdo dozvědět, a tak pořád musí hrát tu hru, že byl na pokoji
By mě zajímalo, jestli to měl promyšlené až takhle do detailu vše, nebo to zkusil a souhra spousty náhod vyyústila ve zločin,který se zapíše do dějin kriminalistiky
A nezapíše se do dějin hlavně kvůli medializaci, jíž vydatně pomáhal Kramný?
Pamatujete na ty dva kluky z Kuřimi? To bylo myslím daleko zajímavější, zůstala spousta nezodpovězených otázek atp. a přesto to ani zdaleka nedosáhlo věhlasu Kramného. Je fakt, že tedy nešlo o vraždu.
Tohle je zajímavé tou medializací podle mě.
@Malaga píše:
Jsem zvědavá, jak se předvede v závěrečné řeči obhajoba… očekávám nějaké scifi prvky…
Myslím, že obhajobu nastrčil nepřítel.
![]()
@Vorvaň obrovský myslím, že je jasné, že průjem neměly, to bylo vyvráceno. Navíc člověk, který zemře na dehydrataci z průjmu např., nezemře NÁHLE!! Musely by umírat několik hodin či dní, a to ne naráz při tak odlišné konstituci těl a žena versus dětský organismus. A pokud by se naopak jednalo o prudkou otravu, zemřeli by všichni, ale on byl v pohodě. Toto je důkaz o jeho vině - a ne jeden ze seznamu.
Jak se probůh ještě někdo může zastávat vraha?
@Vorvaň obrovský smrt proběhla rychle, téměř shodně u ženy i dívky. To už bylo řečeno. I to odporuje otravě. On je nikde nedržel, prostě je zabil a pak tam celý den vymýšlel teorie. A zvracení a otrava ho podle mě napadla instikntivně. Spousta lidí při umírání zvrací - prostě se mu to hodilo do krámu
co svědčí o jeho nevině podle tebe? Jen to, že se nepřiznal?
Mě by zajímalo, jestli je fakt magor od přírody a s nikým by nebyl schopen normálního soužití, anebo je takový kvůli tomu, jak se chovala MOnika.
Poněvadž je spousta vztahů, kde je ten muž takový, že by dělal první, poslední, miluje až za hrob a čeká totéž. A je možný, že najde a žili šťaastně až do smrti.
Vůbec nechci říct, že si za to MOnika může, nebo že to nějak zavinila, ale tak že někdy se to tak hnusně sejde.
@Litta píše:
@Talitha Jo, Škrlová je hodně zajímavý případ.
Mě úplně udivuje, že to tak vyšumělo, nic se prakticky nezjistilo.
@Talitha píše:
Mě by zajímalo, jestli je fakt magor od přírody a s nikým by nebyl schopen normálního soužití, anebo je takový kvůli tomu, jak se chovala MOnika.Poněvadž je spousta vztahů, kde je ten muž takový, že by dělal první, poslední, miluje až za hrob a čeká totéž. A je možný, že najde a žili šťaastně až do smrti.
Vůbec nechci říct, že si za to MOnika může, nebo že to nějak zavinila, ale tak že někdy se to tak hnusně sejde.
Podle mě to v tom člověku musí být, aby se z milujícího stal vraždící. U expřítele si to umím představit. Udělal by první poslední, ale nechal se tak vyprovokovat, cholerik, že jsem kvůli násilí odešla. Současný by taky udělal první poslední, ale pokud by mu něco hodně vadilo, tak radši odejde, než aby mě vraždil. Teda může mu přeskočit, nemám jistotu.
Ale Kramný zrovna na zakomplexovaného vypadá, ti bývají urputní. ![]()
@Litta Mi taky připadá, že je frustrovanej, zakomplexovanej, neuspokojenej.
Vůbec nikde nebylo zmíněno, zda je možné, že to bylo v afektu. To jediné bych asi pochopila.
Kdyby měl nějakou nymfomanku, co by mu polechtala ego, tak by to třeba dopadlo líp.
Tolik zkažených životů, kvůli tomu, že si nabrnkl holku do větru, co jí byl dobrej asi jen jako peněženka a při jeho povaze to takhle blbě dopadlo.