Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak prý revizní posudek potvrdil smrt elektřinou. To jsem teda zvědavá, jestli to bude na odsouzeni stacit ![]()
@bejbyn Já myslím, že se to hned tak nedozvíme, ta jeho právnička určtitě požádá o odročení. Prý oficiálně ještě ten posudek nedostala, jen jí poslali ti, co ho vytvořili. A to se prý dá napadnout. Že neměla čas si to prostudovat.
Oddalovat konečný verdikt Rejžková stále nemůže. K čemu taky? Teď mě jen zajímá, jaký ten verdikt bude a jestli všechny uvedené důkazy budou stačit k tomu, aby shnil v kriminále.
V Plesku píšou, že prý znalcům může hrozit nařčení z křivého svědectví. O Plesku si myslím svoje, ale spíš mě zaráží, že doktor, který tvrdí, že je to jednoznačná otrava, prý dělá znalce obžaloby v případu sestra smrt ![]()
@Weru na seznamu…
holky, tak podle mě se smyčka utáhla. Co jiného než křivé svědectví o otravě - myslím Kramného - může člověka odsoudit. Jako za ruku ho tam nikdo nechytil, když to dělal, není svědek, ale podle mě jsou důkazy od začátku jasné. Já jen přemýšlím, kolik dostane. Něco už si odseděl, něco mu možná pak prominou, no, moc to asi nebude v našem státě ![]()
@Philippe píše:
@Weru na seznamu…holky, tak podle mě se smyčka utáhla. Co jiného než křivé svědectví o otravě - myslím Kramného - může člověka odsoudit. Jako za ruku ho tam nikdo nechytil, když to dělal, není svědek, ale podle mě jsou důkazy od začátku jasné. Já jen přemýšlím, kolik dostane. Něco už si odseděl, něco mu možná pak prominou, no, moc to asi nebude v našem státě
Mně spíš štve, že ho sice odsouděj, ale on nejspíš nikdy nepřizná, že to udělal. Takže se nedozvíme co ho k tomu vedlo. ![]()
@PetraJ žárlivost, ta ho k tomu vedla. Ale já moc vrahů neznám, co se přiznali
každý je nevinný ![]()
@Philippe píše:
@PetraJ žárlivost, ta ho k tomu vedla. Ale já moc vrahů neznám, co se přiznalikaždý je nevinný
Ale proč i tu malou? ![]()
Pořád věřím, že to neudělal a doufám, že ho neodsoudí… pokud to udělal tak věřím že ho život vytrestá, stejně už ho má tak jako tak zničený…
nechci si tady obhajovat svůj názor, jen by mě zajímalo jestli taky někdo pořád věří v jeho nevinu?
@Nafrněná píše:
Pořád věřím, že to neudělal a doufám, že ho neodsoudí… pokud to udělal tak věřím že ho život vytrestá, stejně už ho má tak jako tak zničený…
nechci si tady obhajovat svůj názor, jen by mě zajímalo jestli taky někdo pořád věří v jeho nevinu?
ne a nikdy jsem nevěřila
píšeš, že nechceš obhajovat svůj názor, což je samozřejmě tvoje věc, ale mě by fakt moc zajímalo, na základě čeho někdo věří, že je nevinný
třeba někdo jiný by mohl napsat. Teda hlavně ne ta jeho fanynka, co mi tady před časem nadávala do psychicky nemocných fanatiků ![]()
@Nafrněná píše:
pravda, ale stejně bych byla ráda, kdyby psychopati byli izolováni, aby nepáchali další zlo
@Amalthea píše:
ne a nikdy jsem nevěřila
píšeš, že nechceš obhajovat svůj názor, což je samozřejmě tvoje věc, ale mě by fakt moc zajímalo, na základě čeho někdo věří, že je nevinnýtřeba někdo jiný by mohl napsat. Teda hlavně ne ta jeho fanynka, co mi tady před časem nadávala do psychicky nemocných fanatiků
ty jo tak já fanynka jeho určitě nejsem, taky mi je krajně nesympatický, nechci se obhajovat protože minule jsem jinde psala to samé a všichni se do mě pustili, že jsem psychopat vlastně já…
já prostě si myslím, že není tak chytrý na to aby vymyslel něco tak zapeklitého že to potrápí tolik lidí… navíc proč malou? proč v Egyptě?…
spíš než věřím v nevinu si myslím, že je málo důkazů na to aby ho zavřeli, co kdyby fakt byl nevinný ![]()
@Nafrněná píše:
ty jo tak já fanynka jeho určitě nejsem, taky mi je krajně nesympatický, nechci se obhajovat protože minule jsem jinde psala to samé a všichni se do mě pustili, že jsem psychopat vlastně já…
já prostě si myslím, že není tak chytrý na to aby vymyslel něco tak zapeklitého že to potrápí tolik lidí… navíc proč malou? proč v Egyptě?…
spíš než věřím v nevinu si myslím, že je málo důkazů na to aby ho zavřeli, co kdyby fakt byl nevinný
Tak v ČR by mu to neprošlo, to mu myslím bylo jasný. Podle mě se tam (nebo před odjezdem) něco stalo a on se rozhodl, že Monika se domů nevrátí. Jak do toho zapadá Klárka těžko říct, možností je víc, ani jedna hezká ![]()
Znám spoustu lidí hloupých, ale myslí si, jak jsou geniální a přečůrají ostatní, např. spousta velmi průhledných a podvodů a ono jim to často i výjde
Kramný měl k tomu obrovské štěstí, že v Egyptě byl ramadán, začínaly nepokoje a země nehodlá spolupracovat. Taky měl hromadu času na pilování verze. Ovšem ta jeho hloupost se projevila hlavně v tom, že nedomyslel, že když bude tvrdit, že s nimi byl téměř 100% času, že si tím podřízne větev a vyloučí tím jakéhokoliv jiného pachatele. Kdyby byl nevinný, tak bohužel ta jeho verze vypadá dost odlišně, toť zase můj názor.