Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
18.12.15 14:38

Ta obhajkyne je blba jak daleko vidi a mam pocit, ze ma i dalekohled :roll:
Ikdyz nema nic o co se oprit, co by hralo jim do karet, tak to co tam mele je postavene na hlavu. Chyby v prekladu atd.. probuh :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.12.15 14:39
@Gába27 píše:
Půlka za dobré chování u výjimečného trestu? :lol: A já myslela, že v této diskuzi se ví všechno. No, možná až dorazí ta fanatička, tak vám to ozřejmí, jak to vlastně je. Nechci vám kazit radost, ale konec nebude ještě hodně dlouho. Snad si nemyslíte, že to skončí odvolačkou u Vrchního soudu?

Neříkala jsi, že už sem psát nebudeš? :jazyk: A jak to tedy vidíš teď, pořád bezmezně věříš v jeho nevinu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.12.15 15:00
@kadlina píše:
@Gába27 Taky si myslím, že to bude ještě nadlouho :?

Tak at se klidne ten soud tahne 30 let :nevim:, kdyz u toho bude ve vazbe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.12.15 15:02
@misi11 píše:
Ikdyz nema nic o co se oprit, co by hralo jim do karet, tak to co tam mele je postavene na hlavu. Chyby v prekladu atd.. probuh :zed:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
18.12.15 15:34

Ta Rejžková, to je neštěstí :mrgreen:
„A to že šlo o dvě osoby naráz? To tu vysvětloval pan znalec Matlach, že jde o matku a dceru a je to tedy otázka genetiky. Klára tedy zdědila nějakou dispozici po matce, k tomu stačí zdravý selský rozum.“
Gilová se podivuje, Legerský se zoufalým výrazem pokyvuje.

Je vůbec možné, aby tohle myslela vážně? Jako že obě zemřely na nějakou genetickou vadu v jednu chvíli?? Asi nemám zdravý selský rozum :oops:
Myslím, že tenhle proces pro ni bude profesní sebevraždou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
18.12.15 15:35
@Gába27 píše:
Půlka za dobré chování u výjimečného trestu? :lol: A já myslela, že v této diskuzi se ví všechno. No, možná až dorazí ta fanatička, tak vám to ozřejmí, jak to vlastně je. Nechci vám kazit radost, ale konec nebude ještě hodně dlouho. Snad si nemyslíte, že to skončí odvolačkou u Vrchního soudu?
:* :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
18.12.15 15:37
@Amys píše:
Neříkala jsi, že už sem psát nebudeš? :jazyk: A jak to tedy vidíš teď, pořád bezmezně věříš v jeho nevinu? :mavam:

Nelze nereagovat na naprosto zcestné nesmysly. Už jsem několikrát prezentovala, že nemusím nikomu vysvětlovat své postoje a názory. Jsem už velká holka a je mi celkem jedno, jestli se to někomu líbí nebo ne. Název diskuze zní jasně - „Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?“ Takže já říkám své a nejsem zvědavá na přesvědčování o opaku. Názor si, s dovolením, umím udělat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
18.12.15 16:08

Tak 7. ledna uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.12.15 17:03

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.12.15 17:04
@vokishka píše:
Tak 7. ledna uvidíme.

Je to napinavy jak maly gate 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
18.12.15 17:05

@misi11 Ale toho 7. už půjde jen o ten rozsudek, nic jiného. Ovšem potom ještě odvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.12.15 17:09
@vokishka píše:
@misi11 Ale toho 7. už půjde jen o ten rozsudek, nic jiného. Ovšem potom ještě odvolání.

Jako priznat se neprizna, ale odvolani bude urcite.. jsem hlavne jsem zvedava na verdikt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
18.12.15 17:11
@Martina0085 píše:
Uz když jsem ho videla poprve mluvit z Egypta, tak jsem si rikala, ze to musel udelat on. A myslim si, ze nebyt internetu a diskuzi k pripadu, tak tu svoji verzi tak nevypiloval. Cetl nazory lidi, bylo to znat. Jeden den nebrecel, lidi mu to vycetli. Druhy den slzy. V rozhovoru o nich mluvil neosobne, druhy den opet obrat o 180 stupnu. Lidi mu v tomhle asi hodne pomohli. Po tom posudku obhajoby jsem si rikala, ze kdyz nemuzou jiste prokazat pricinu smrti, ze se tam treba opravdu stalo neco jinyho. Ale po dnesku, kdybych byla soudkyne, mam jasno.

Přesně tak, měnil výpovědi a chování podle diskuzí. Od začátku si myslím, že je zabil on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.12.15 18:23
@misi11 píše:
Ikdyz nema nic o co se oprit, co by hralo jim do karet, tak to co tam mele je postavene na hlavu. Chyby v prekladu atd.. probuh :zed:

Trefné :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
18.12.15 20:08
@Amalthea píše:
Ta Rejžková, to je neštěstí :mrgreen:
„A to že šlo o dvě osoby naráz? To tu vysvětloval pan znalec Matlach, že jde o matku a dceru a je to tedy otázka genetiky. Klára tedy zdědila nějakou dispozici po matce, k tomu stačí zdravý selský rozum.“
Gilová se podivuje, Legerský se zoufalým výrazem pokyvuje.Je vůbec možné, aby tohle myslela vážně? Jako že obě zemřely na nějakou genetickou vadu v jednu chvíli?? Asi nemám zdravý selský rozum :oops:
Myslím, že tenhle proces pro ni bude profesní sebevraždou :think:

Zdravý selský rozum hlavně nepodědila Rejžková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová