Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2381
21.12.15 00:04
@Amalthea píše:
Byla jste některá z vás, která toto tvrdíte, osobně u toho soudu? Jestli ne, tak nám asi nikomu nepřísluší to hodnotit, jelikož informace zprostředkované bleskem a novinkama jsou, jak jinak, dosti bulvárně podbarvené. Pokud blesk napíše, že soudkyně nad výrokem Rejžkové kroutí hlavou a vzdychá, znamená to, že to tak skutečně bylo? Odkdy se tady bere jako berná mince to, co napíše bulvár? (který jednoznačně straní obžalobě).
Mimochodem, k tomu zesměšňování znalců a Rejžkové - obávám se, že se všichni jmenovaní zesměšnili sami, v případě Štefana sama Rejžková. Nemusím chodit daleko - když Rejžková vypustí z pusy, že zemřely na genetickou vadu, kterou Klárka zdědila po matce, tak bych se té Gilové snad ani nedivila, kdyby projevila minimálně údiv.

:palec: souhlasim do posledni tecky. Presne tohle mi bezelo hlavou, kdyz jsem tady tu kritiku na soudkyni cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.12.15 01:17
@haninek píše:
@kadlina Nemáš pravdu. Já píšu o tom, že i když si stejně jako vy myslím, že on to udělal, je proces nespravedlivý a mě je obecně líto těch, kterým se tohle děje. I proto, že si myslím, že v demokratické společnosti to nemá místo.
A prosím, nekuchej to a neřeš, nakolik je mi líto té mrtvé holčičky a její mámy. Je to šílené a strašné. Bohužel. Já jsem opravdu pouze a jen chtěla sdělit, že to vedení procesu nepovažuju za spravedlivé a že důkazy nejsou. Podle mě je soudkyně těžce neprofesionální a nevím, co si myslet o státním zástupci.
Jinak se moje osobní emoce a názory asi shodují s většinou zde diskutujících a myslím si, že diskutuju slušně a bez napadání.

Prosím přečti si ten můj příspěvek ještě jednou. Nenapadám tě. Ani nikoho jiného tady nenapadám. Jen jsem ti vysvětlila, co zarazilo Boball, za což tys jí napsala, že i ona má jasno o vině - že by ti ho bylo líto, i kdyby to udělal=byl vrahem malé nevinné holčičky.

@haninek píše:
To máš pravdu.
Ale právě z médií víš, že on dělat tohle, chtěl tamto, tuto ojel, tam uštřil… A těm médiím to někdo předal. Všem médiím ty samé informace.

Média si to - např. milenky - vyštrachala sama a jednotlivá média od sebe opisují. Teď to výjde na Novinkách, za hodinu v Blesku a TV Nova (nebo v jiném pořadí, podle toho, kdo to vyštrachá) a druhý den to vyskočí na iDnes, to je běžná praxe. Divné mi na tom nepříjde nic. Zavařil si hlavně on sám, protože těch indícií, kde mají novináři pátrat, jim dal hromadu a že těch supů, čekajících na kořist je. Sám začal o tom, že Monice na telefon po její smrti někdo volal. Sám pátral, jestli měla milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.1.16 10:18

Tak kdy nam to zacina kocky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
7.1.16 10:51

@Philippe 12.30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
7.1.16 10:52

Tak doufám, že se to konečně rozsekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.1.16 10:54

Co myslíte jaký bude rozsudek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.1.16 13:02

Tak jsem si zapla online přenos a jsem zvědavá, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
7.1.16 13:06

@Ema1984 Kde to je prosím k dispozici online?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.1.16 13:11

Blesk.cz:-) Ale je to písemný přenos, ne obrazový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.1.16 13:13

VINNÝ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.1.16 13:16

Tak teď počet let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.1.16 13:17

Holky, tak 28 let, tak to je něco…a má po ptákách pán rádoby mediální hvězda (to se mu to pěkně vymstilo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.1.16 13:19

Drsné…no stejně to půjde k Vrchnímu soudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 13:19

Dyť se vodvolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
7.1.16 13:25

28 let na základě nepřímých důkazů

• načítám...