Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bejbyn píše:
A představa, že neodsoudí někoho, kdo to udělal, jen proto, že nemají dostatek důkazů, je taky hrozná. Pak si takový vrah může klidně chodit mezi námi
to mi ale řekni, to by pak ti znalci, ze strany obhajoby, museli být podplaceni nebo tak něco, vždyť přece není možný, aby byli takhle rozdílní..
@bejbyn píše:
A představa, že neodsoudí někoho, kdo to udělal, jen proto, že nemají dostatek důkazů, je taky hrozná. Pak si takový vrah může klidně chodit mezi námi
jasně, to je taky možnost…
ale prostě fakt nevěřím tomu, že to udělal, respektive tomu, že by vymyslel tak „dokonalý“ zločin bez velkých důkazů, myslím, že by se dávno přiznal kdyby to udělal, musí být na něho obrovský tlak…
@Barborkaa26 Právě proto bude další posudek znalců, tak snad ten rozhodne. ![]()
@Nafrněná Pokud to udělal, pak mu nahrálo hodně náhod do karet. Už jen to, že se to stalo v Egyptě, kde byl zrovna ramadán a pak ta odfláknutá pitva, nezajištění místa činu atd.
@bejbyn píše:
@Nafrněná Pokud to udělal, pak mu nahrálo hodně náhod do karet. Už jen to, že se to stalo v Egyptě, kde byl zrovna ramadán a pak ta odfláknutá pitva, nezajištění místa činu atd.
myslíš, že to byl jen jako zkrat? že to nebylo plánované? a že třeba malou zabil náhodou?
jen nechápu proč utrácel za tu dovolenou to mohl s tím proudem udělat i tady, nahrát při tom nějakou scénku, zajistit si „Alibi“
@Nafrněná píše:
Já teda doufám, že odsouzen nebude, věřím v jeho nevinu…
každopádně si myslím, že by neměli odsuzovat někoho o kom si nejsou stoprocentně přesvědčení že to udělal… už tak má život zničený, představa že je fakt nevinný mi úplně svírá žaludek a to ho neznám osobně
Myslíš, že takto jak se prezentuje Kramný vypadá, člověk, který má zničený život? Nemám pocit že by se na něm dvouroční vazba nějak podepsala. Vždy hladce oholen, vždy nový účes, jízlivý úsměv na rtech. Ten člověk musí být totální psychopat. Navíc jestli bude osvobozen, tak vytřiská ze státu tolik peněz, že si bude moci se štětkami užívat do konce života jako to dělal po smrti svojí rodiny.
@Helca729 píše:
Myslíš, že takto jak se prezentuje Kramný vypadá, člověk, který má zničený život? Nemám pocit že by se na něm dvouroční vazba nějak podepsala. Vždy hladce oholen, vždy nový účes, jízlivý úsměv na rtech. Ten člověk musí být totální psychopat. Navíc jestli bude osvobozen, tak vytřiská ze státu tolik peněz, že si bude moci se štětkami užívat do konce života jako to dělal po smrti svojí rodiny.
tak tohle bych vůbec nebrala v potaz, oni se musí upravit na ten soud, mají i kadeřnice a vše, zvlášť u téhle mediální kauzy… úsměv na rtech teda nevím, na záběrech které jsem viděla ho moc neměl…
@bejbyn píše:
@Barborkaa26 Právě proto bude další posudek znalců, tak snad ten rozhodne.
Ten druhý posudek, který nechala zhotovit obhajoba a který byl stavěn hlavně na hypotézách již vysvětlovala ta Smatanová, že není v pořádku. Z toho důvodu nechává soudkyně zhotovit třetí nezávislý posudek.
Kramný a zničený život?? Proboha baby, vy nevidíte, že si v tom libuje?? I to, že řekl milence, jaké je to spát s vrahem? Já teda nevím holky, ale jako kdo by se přiznával, zvláště když vím, že se to stale kdesi v díře v Egyptě
rozhodně není hlupák a není to první vrah, co se nepřiznal. Za mě je jasné, že sice ti znalci řekli, že mají začínající zánět, ale říkám si - pokud měly toxický šok, tak by našli pouze začínající zánět? A jak mohly zemřít najednou, když žádný takový případ ve světě a historii nebyl popsán? Zvláště u tak výrazného rozdílu, jako je dospělá žena a dítě? Navíc, myslíte si, že lidé, co zvracejí a mají údajně průjem, tedy postupně umírají, zemřou za jeden den a nic se nenajde? To by musela být opravdu šílená otrava, že do sebe nic nedostanou, aby žena za jeden den zemřela na dehydrataci a přitom on na tom byl nejhůř a chodil jim pro vodu
prostě nesmysl. Kdo zažil ukrutný průjem, tak ví, že by pro vodu nedošel. Nejen, že by se posss.ral, ale křeče by ho donutili zajistit lékaře, a ne colu, proboha. A ona jako zdravorník laik by asi nevolila sladkou colu, ale úúúplně něco jiného. Tohle všechno svědčí proti němu. A jeho nechutné chování po tom úmrtí mě přesvědčilo dokonale. Zažila jsem jednoho vraha, přiznávat se nemusel, protože děti u toho byly. Na manželku i po vraždě házel špínu, jaká to byla coura a že si to zasloužila. Dost mi to připomnělo Kramného. Byl celou dobu arogantní a měl to totálně v pr.eli, že bude odsouzený. A holky, normální, vzdělaný chlap, do kterého by jste to neřekly…
@Philippe píše:
Kramný a zničený život?? Proboha baby, vy nevidíte, že si v tom libuje?? I to, že řekl milence, jaké je to spát s vrahem? Já teda nevím holky, ale jako kdo by se přiznával, zvláště když vím, že se to stale kdesi v díře v Egyptěrozhodně není hlupák a není to první vrah, co se nepřiznal. Za mě je jasné, že sice ti znalci řekli, že mají začínající zánět, ale říkám si - pokud měly toxický šok, tak by našli pouze začínající zánět? A jak mohly zemřít najednou, když žádný takový případ ve světě a historii nebyl popsán? Zvláště u tak výrazného rozdílu, jako je dospělá žena a dítě? Navíc, myslíte si, že lidé, co zvracejí a mají údajně průjem, tedy postupně umírají, zemřou za jeden den a nic se nenajde? To by musela být opravdu šílená otrava, že do sebe nic nedostanou, aby žena za jeden den zemřela na dehydrataci a přitom on na tom byl nejhůř a chodil jim pro vodu
![]()
prostě nesmysl. Kdo zažil ukrutný průjem, tak ví, že by pro vodu nedošel. Nejen, že by se posss.ral, ale křeče by ho donutili zajistit lékaře, a ne colu, proboha. A ona jako zdravorník laik by asi nevolila sladkou colu, ale úúúplně něco jiného. Tohle všechno svědčí proti němu. A jeho nechutné chování po tom úmrtí mě přesvědčilo dokonale. Zažila jsem jednoho vraha, přiznávat se nemusel, protože děti u toho byly. Na manželku i po vraždě házel špínu, jaká to byla coura a že si to zasloužila. Dost mi to připomnělo Kramného. Byl celou dobu arogantní a měl to totálně v pr.eli, že bude odsouzený. A holky, normální, vzdělaný chlap, do kterého by jste to neřekly…
Vidím to úplně stejně…
Ještě kdybych to rozvedla, tak i kdyby (ale tomu opravdu nevěřím) to neudělal, tak žalář si zaslouží, protože ta bezcitnost a chování po smrti svých dvou milovaných osob…já nad tím musím stále kroutit hlavou
kdyby byly otrávené a on přišel o dvě milované bytosti, tak by to nedával ještě teď. Brečel jen když litoval sám sebe, že nemůže z Egypta atd. Takový člověk není přínosem pro nikoho ani pro společnost. Stále nechápu, jak se ho někdo může zastávat, neprojevil zatím ani kousek lítosti a soucitu…ani jednou jedinkrát!
@Philippe píše:
Kramný a zničený život?? Proboha baby, vy nevidíte, že si v tom libuje?? I to, že řekl milence, jaké je to spát s vrahem? Já teda nevím holky, ale jako kdo by se přiznával, zvláště když vím, že se to stale kdesi v díře v Egyptěrozhodně není hlupák a není to první vrah, co se nepřiznal. Za mě je jasné, že sice ti znalci řekli, že mají začínající zánět, ale říkám si - pokud měly toxický šok, tak by našli pouze začínající zánět? A jak mohly zemřít najednou, když žádný takový případ ve světě a historii nebyl popsán? Zvláště u tak výrazného rozdílu, jako je dospělá žena a dítě? Navíc, myslíte si, že lidé, co zvracejí a mají údajně průjem, tedy postupně umírají, zemřou za jeden den a nic se nenajde? To by musela být opravdu šílená otrava, že do sebe nic nedostanou, aby žena za jeden den zemřela na dehydrataci a přitom on na tom byl nejhůř a chodil jim pro vodu
![]()
Taky mám z něj pocit, že si ty kamery užívá ![]()
Kamaráda maminka na stafylokoka a toxický šok zemřela. Pár dní jí nebylo dobře, ale hlídala vnouče, tak nechtěla k doktorovi, pak už jí bylo tak zle, že si zavolala sanitu. Rozhodně to trvalo delší dobu než 24hod a rozhodně to byl stav, že si zavolala lékaře, i když původně vůbec nechtěla. O tom, že to je stav dost vyjímečný, ani nemluvím. A od začátku nevěřím, že by bylo možné na otravu (i z jídla) zemřít bez hlesu.
Dnes jsem četla na Blesku, že Kramní se radují, že je zvrat v případu. Já tedy nevím, ale nepříjde mi to tak. Sice mě zajímá, jak se vyjádří ke vzhledu srdce nový znalec, tam mi přišel nejvetší rozpor. Zvláštní bylo, jak se druhý znalec ihned distancoval od otravy a vyjdřoval se jen k něčemu. Nepůsobilo to na mě dobře. Ale tedy je fakt, že na Blesku je jen výcuc. Škoda, že si nemůžu přečíst doslovný přepis.
@bejbyn píše:
Ještě hroznější je představa, že odsoudí někoho bez důkazů.
@eumedon Bez důkazů nikoho odsoudit nelze.Na základě čeho by někoho odsoudili? Domněnky? to určitě ne!
Já furt nechci věřit tomu, že by byl fakt tak chytrej a přechcal tolik různých odborníků. Vždyť se ani na 100% neví příčina smrti. ![]()