Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amys Buď tak laskavá a vůbec mě nezmiňuj! Nejsem povinná ti tady vysvětlovat své postoje a názory! Tahle diskuze je od jisté doby naprosto zbytečná.
@Barborkaa26 píše:
Tak to bude zajímavé, Ján dorazil..
Opět o ničem, zbytečný svědek, ač to zní pro drbny lákavě, což tady jistě nejsou
, mě drby tohoto typu neimponují, lepší to nevědět. Že s ním „jednou“ zahla, je to její věc.
To, že tam přišel a PK vyletí a přizná se, že to měla za to, asi rozhodně nedojde.
@Gozra no, vyšlo najevo, že takových „akcí“ asi měla vícero.. no asi nebude tak úžasná, jak jsem si původně myslela..
každopádně věřím, že to pro PK nebylo nic příjemného, slyšet, co a jak spolu dělali a tak.. to by nebylo příjemné asi pro nikoho
Pořád se nemůžu přiklonit k tomu, zda to udělal či nikoliv, spíš bych opravdu ráda věděla, v případě, že udělal, JAK to provedl i s detaily..
Holky, nevíte jestli momentálně běží teď soud s PK? Vždy to bylo online na Novinkách a teď není..
@Helca729 píše:
Tak tohle je taky bomba:23. 9. 2015
Soudkyně: "Můžete uvést, za jakých předpokladů mohlo dojít k smrtelnému úrazu elektrickým proudem v prostorách hotelového pokoje, jak uvedl ústav soudního lékařství v Ostravě, jak mohlo dojít k úmrtí dvou osob zcela náhodou? Když u nich nebylo nalezeno žádné elektrozařízení?
Znalec:
Položil bych si otázku, zda vůbec byly zabity elektrickým proudem…
No to si snad ten „expert“ dělá p…l???![]()
![]()
To je kterej znalec? Ten starej děda, jak se tam v létě dokonale ztrapnil?
@radkka píše:
To je kterej znalec? Ten starej děda, jak se tam v létě dokonale ztrapnil?
Ne ne, to je tzv. druhý znalec, kterého si pozvala včera obhajoba.
@Helca729 píše:
Ne ne, to je tzv. druhý znalec, kterého si pozvala včera obhajoba.
Ahá, díky… tak to obhajoba zatím moc neválí teda ![]()
@Terdul píše:
Právě že válí, ale ne tím směrem, jakým by chtěla.
No, aby se paní advokátka nemusela začít bát o svojí kariéru, zatím tam ze zoufalství předvádí něco strašnýho, tu bych si nenajala ![]()
@Barborkaa26 píše:
Pořád se nemůžu přiklonit k tomu, zda to udělal či nikoliv, spíš bych opravdu ráda věděla, v případě, že udělal, JAK to provedl i s detaily..
je to jednodušší, než se laikovi může zdát - možná proto to znalci schválně neříkaj přímo a motaj do toho odborné výrazy, aby těhle případů výrazně nepřibylo
@bejbyn píše:
Tak tohle mělo být to eso v rukávu, co prokáže Kramnýho nevinu?
Odkdy je nutno prokazovat nevinu obžalovaného?
Kolikátého to vlastně pokračuje? Prý už by mohl padnout i rozsudek.
@vokishka píše:
Kolikátého to vlastně pokračuje? Prý už by mohl padnout i rozsudek.
26 se mi zda, ale bude novy znalec obhajoby…
Ale to bude asi plánované na více dní, tak to snad stihnou.
Pondělí 26. října, kdy bude soudní líčení pokračovat, tak bude možná nejdůležitejším dnem v případu. Dění vám jako vždy zprostředkujeme online.