Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
15.9.15 11:06

Prosím vás, nemám čas to číst. Nemohl byste mi tu někdo v krátkosti shrnout, co se teď v září dělo a jestli z toho něco stálo za to? Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.9.15 12:15
@Amys píše:
Prosím vás, nemám čas to číst. Nemohl byste mi tu někdo v krátkosti shrnout, co se teď v září dělo a jestli z toho něco stálo za to? Díky :hug:

Nic moc, musim rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.15 12:25
@Amys píše:
Prosím vás, nemám čas to číst. Nemohl byste mi tu někdo v krátkosti shrnout, co se teď v září dělo a jestli z toho něco stálo za to? Díky :hug:

Jedna velká nuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
15.9.15 12:45
@Helca729 píše:
Jedna velká nuda…
:) tak on ten soud není pro pobavení, že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.15 13:04
@Amalthea píše: :) tak on ten soud není pro pobavení, že?

Ale tazatelka se ptala na shrnutí, myslím, že čtení spisů, ve kterých je zrekapitulované vše od A do Z ji asi nezajímá. O tom jestli je nebo není soud pro pobavení se nezmiňovala. I když o tomto soudě by se dalo polemizovat, když se zvou svědci jako např. stařičký učitel ze školy, který si myslím ani nepamatuje, jestli kdy Kramného někdy viděl, o znalci, kterého pozvala obhajoba se ani nebudu zmiňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.9.15 13:09
@Helca729 píše:
Jedna velká nuda…

Díky, takže se tím asi ani prokousávat nemá cenu, co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.9.15 13:09
@Amalthea píše: :) tak on ten soud není pro pobavení, že?

Tak jedna velká nuda z mého pohledu znamená to, že se tam nic zajímavého neděje = nic podstatného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.15 13:20
@Amys píše:
Tak jedna velká nuda z mého pohledu znamená to, že se tam nic zajímavého neděje = nic podstatného :nevim:

Přesně takto jsem to myslela.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
15.9.15 15:44

@Helca729 já vím, jak jsi to myslela. Asi jsem se špatně vyjádřila, já tu mou odpověď myslela jako fór, sorry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.15 16:04
@Amalthea píše:
@Helca729 já vím, jak jsi to myslela. Asi jsem se špatně vyjádřila, já tu mou odpověď myslela jako fór, sorry :kytka:

:mrgreen: no vidíš, a to jsem chtěla ještě napsat, že já se u tohoto procesu docela bavím, ale už jsem se neodvážila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
15.9.15 16:12

Jsem čekala, že se to tu zase rozjede, jak bude pokračovat proces, ale nic :-(.
Ten sexuolog už byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
15.9.15 16:20
@Helca729 píše: :mrgreen: no vidíš, a to jsem chtěla ještě napsat, že já se u tohoto procesu docela bavím, ale už jsem se neodvážila… :mrgreen:

jo, to já taky, pan učitel, který si na Kramného vůbec nepamatuje, byl fakt vtipný a tak nějak tuším, že ta údajná bomba obhajoby, tedy nový znalecký posudek stran elektrotechniky, bude stejný propadák jako ten senilní soudní znalec, ze kterého tam udělali akorát blbce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.15 17:18
@Amalthea píše:
jo, to já taky, pan učitel, který si na Kramného vůbec nepamatuje, byl fakt vtipný a tak nějak tuším, že ta údajná bomba obhajoby, tedy nový znalecký posudek stran elektrotechniky, bude stejný propadák jako ten senilní soudní znalec, ze kterého tam udělali akorát blbce :zed:

No jsem také celá napjatá s čím nás Rejža opět překvapí, že by Pan Tau nebo Micky Mouse? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.9.15 19:23

Přeposílám odkaz z popelek na zajímavý rozhovor s K. L. Slámovou o PK.. (pokud už tu někde byl, tak se omlouvám :oops: )

http://video.aktualne.cz/…025900fea04/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.9.15 08:04

Dnes pokračuje on-line přenos, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...