Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím vás, nemám čas to číst. Nemohl byste mi tu někdo v krátkosti shrnout, co se teď v září dělo a jestli z toho něco stálo za to? Díky ![]()
@Amys píše:
Prosím vás, nemám čas to číst. Nemohl byste mi tu někdo v krátkosti shrnout, co se teď v září dělo a jestli z toho něco stálo za to? Díky
Nic moc, musim rict ![]()
@Amys píše:
Prosím vás, nemám čas to číst. Nemohl byste mi tu někdo v krátkosti shrnout, co se teď v září dělo a jestli z toho něco stálo za to? Díky
Jedna velká nuda…
@Helca729 píše:
Jedna velká nuda…
@Amalthea píše:tak on ten soud není pro pobavení, že?
Ale tazatelka se ptala na shrnutí, myslím, že čtení spisů, ve kterých je zrekapitulované vše od A do Z ji asi nezajímá. O tom jestli je nebo není soud pro pobavení se nezmiňovala. I když o tomto soudě by se dalo polemizovat, když se zvou svědci jako např. stařičký učitel ze školy, který si myslím ani nepamatuje, jestli kdy Kramného někdy viděl, o znalci, kterého pozvala obhajoba se ani nebudu zmiňovat.
@Helca729 píše:
Jedna velká nuda…
Díky, takže se tím asi ani prokousávat nemá cenu, co ![]()
@Amalthea píše:tak on ten soud není pro pobavení, že?
Tak jedna velká nuda z mého pohledu znamená to, že se tam nic zajímavého neděje = nic podstatného ![]()
@Amys píše:
Tak jedna velká nuda z mého pohledu znamená to, že se tam nic zajímavého neděje = nic podstatného
Přesně takto jsem to myslela.. ![]()
@Helca729 já vím, jak jsi to myslela. Asi jsem se špatně vyjádřila, já tu mou odpověď myslela jako fór, sorry ![]()
@Amalthea píše:
@Helca729 já vím, jak jsi to myslela. Asi jsem se špatně vyjádřila, já tu mou odpověď myslela jako fór, sorry
no vidíš, a to jsem chtěla ještě napsat, že já se u tohoto procesu docela bavím, ale už jsem se neodvážila… ![]()
Jsem čekala, že se to tu zase rozjede, jak bude pokračovat proces, ale nic
.
Ten sexuolog už byl?
@Helca729 píše:no vidíš, a to jsem chtěla ještě napsat, že já se u tohoto procesu docela bavím, ale už jsem se neodvážila…
jo, to já taky, pan učitel, který si na Kramného vůbec nepamatuje, byl fakt vtipný a tak nějak tuším, že ta údajná bomba obhajoby, tedy nový znalecký posudek stran elektrotechniky, bude stejný propadák jako ten senilní soudní znalec, ze kterého tam udělali akorát blbce ![]()
@Amalthea píše:
jo, to já taky, pan učitel, který si na Kramného vůbec nepamatuje, byl fakt vtipný a tak nějak tuším, že ta údajná bomba obhajoby, tedy nový znalecký posudek stran elektrotechniky, bude stejný propadák jako ten senilní soudní znalec, ze kterého tam udělali akorát blbce
No jsem také celá napjatá s čím nás Rejža opět překvapí, že by Pan Tau nebo Micky Mouse? ![]()
Přeposílám odkaz z popelek na zajímavý rozhovor s K. L. Slámovou o PK.. (pokud už tu někde byl, tak se omlouvám
)