Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
16.7.15 08:59
@januschka píše:
právě sestra říkala, že heslo si změnil sám…

Ano, poté, kdy mu sdělila tu radostnou zprávu, že přístup do jeho mailu dala policii.

@bejbyn píše:
Dneska má Klárka narozeniny, bylo by jí 10 let :,(
Jsem zvědavá, jestli tam matinka Kramnýho položí na hrob aspoň kytičku.

Vím, že to asi na názoru nic nezmění, ale tato paní tam chodí několikrát do týdne a kytice tam jsou opravdu pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
16.7.15 09:23
@Gába27 píše:
@Kdoule Zatím nikdo toto u soudu nevysvětloval, jaká data v tom PC odstraňoval a jakým způsobem. Pokud pouze vymazal historii navštívených stránek, tak bych to jako nějak extra neřešila. Kramný si neuměl ani založit svůj mail, tak že by se uměl povrtat v počítači a odstraňovat nějak odborně data?

Na péčko koukají i lidé (muži, ženy) mající spokojený sexuální život, takže z toho bych neusuzovala na nic. Stejně jako z toho, že po nějaké akci si chtěli zahrát na sekretářku a dal jí za to litr. Jéééžííííšikriste, to se toho stalo! Rozhodně si nemyslím, že je to „naprostá degradace morálních hodnot“, jak někde plácal jakýsi Jelen. Člověk aby už zvažoval, co všechno může se svým chlapem :! doma provádět, aby nebyl případně za úchyláka :roll: :cert:

Něco asi bude vysvětlovat ten pozvaný sexuolog, ale měla jsem za to, že když ve foťáku nebo kde našli prý „divné“ fotky té malé, tak že se o tom bude zmiňovat znalec, který tam k foťáku mluvil. A nic. No, třeba ještě něco přijde. V tomhle bodě to bylo dost slabé.

Já to nemyslela vůbec ve smyslu, že péčko je nějaký problém nebo důkaz něčeho, jasně že to sledují i páry i ženy samy, akorát tady to teda někdo ve velkém kvantu vymazal, prý naráz a prý toho bylo jak na disku, tak v historii prostě hodně. Já to zmiňuju jen kvůli tomu, že jsem zatím vůbec nic jiného k dlouhodobému plánování nezachytila, teď dokonce ani nevím, kde jsem přišla k tomuto, já to dočítala všechno hromadně z posledního roku min. pondělí a mám v těch zdrojích teď slušný maglajz. Pochopila jsem, že významnější otázkou pro policii je ten důvod ke kompletnímu vymazání, než ten fakt, že někdo sledoval běžnou zábavu současnosti. Sexuologický posudek asi má nějaký význam, ale nemyslím, že by to mělo vztah k tomu plánování. A zase teda doufám, že to tehdy policie nestavěla na vodě, když to pro média byla tehdy jediná pouštěná informace, opravdu ještě před zveřejněním toho, že nešlo o otravu.

Jo, a ty fotky - myslím, že znalci o fotkách nepřísluší mluvit o obsahu, krom toho, zda má obvyklé parametry, kdy byl event. pořízen nebo tak… Mě zaskočilo, že ten soubor s materiálem odmítla pro obhajobu vytáhnout soudkyně, to už jsem psala a z toho jsem janek, co tam tedy vlastně bylo, když to nestojí za to ani přednést před soudem hrdelního zločinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
16.7.15 09:29

@Gába27, tak ale třeba účet na FB údajně Monice zrušil on, přitom zrušit účet na FB není nejsnadnější věc, kdo zkoušel, ví, proč to píšu. Proti tomu založit nový mail je pohodička, já bych spíš v tomto tipla, že on tohle předtím nedělal na tabletu a nebyl v situaci, kdy ho tohle nějak zajímalo, tak mu sestra ušetřila čas a udělala to za něj, v té době měli jakože lepší vztah… A jakmile byl důvod, heslo k mailu změnil hned, tj. věděl jak, uměl to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
16.7.15 09:40

@Kdoule Ten FB si musela smazat ona sama, ne? Já ho nemám, takže ani netuším co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
16.7.15 10:02
@Gába27 píše:
@Kdoule Ten FB si musela smazat ona sama, ne? Já ho nemám, takže ani netuším co a jak.

To je tvrzení Kramného z těch jeho osobních nahrávek - nelíbilo se mu, že tam má tolik těch chlapů a že tam tráví času, nevěnuje se rodině, žádal ji, aby to zrušila, ona prý reagovala, že to zrušit nejde. Tak k tomu jejímu účtu sedl on, dle jeho slov neznalý, a velmi jednoduše to zrušil.
Přitom účet na FB se neruší úplně snadno, moje známá ho rušila na xkrát několik měsíců snad, cca v roce 2012 (možná se mezitím změnily parametry, já FB nemám, ale my se bavíme taky nejdéle o 2013 u Kramných).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
16.7.15 10:03

@Kdoule Tak tohle mi opravdu uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.15 23:17
@bejbyn píše:
Dneska má Klárka narozeniny, bylo by jí 10 let :,(
Jsem zvědavá, jestli tam matinka Kramnýho položí na hrob aspoň kytičku.

Na webu vzpominej.denik.cz je možné zapálit u děvčat svíčku. Stačí dát do vyhledávače příjmení a ono se vám to tam ukáže. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.7.15 22:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
18.7.15 06:39

@Gába27 psala jsi že jsi přesvědčená o nevině Kramného ale zároveň že si myslíš že Lukáš Nečesaný je vinný..toho taky znáš od vidění nebo co tě k tomu vede? bez ironie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
18.7.15 06:57
@amazon píše:
@Gába27 psala jsi že jsi přesvědčená o nevině Kramného ale zároveň že si myslíš že Lukáš Nečesaný je vinný..toho taky znáš od vidění nebo co tě k tomu vede? bez ironie

A toto si četla kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
18.7.15 11:07
@Gába27 píše:
A toto si četla kde?

Tak jsem se prolouskala příspěvky a omlouvám se za otázku…Psala jsi pravý opak, že nejsi přesvědčená o vině Nečesaného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
19.7.15 17:59
@amazon píše:
Tak jsem se prolouskala příspěvky a omlouvám se za otázku…Psala jsi pravý opak, že nejsi přesvědčená o vině Nečesaného

Jo, v pohodě.

Jinak tady - Článek v Reflexu zase trochu jiný pohled na věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
19.7.15 19:10
@Gába27 píše:
Jo, v pohodě.Jinak tady - Článek v Reflexu zase trochu jiný pohled na věc.

ano, jiný, ale plný polopravd a nepřesností, které už byly během líčení prokázány či upřesněny. Např. že těla přišla bez vnitřních orgánů, že egyptští lékaři nikdy nepřipustili možnost úmrtí el. proudem apod. Znevažování svědectví soudního znalce obhajoby? Já v té soudní sín nebyla, ale pokud ty přepisy aspoň trochu odpovídají, myslím, že pan soudní znalec se znevážil sám. V článku vyčítají českým kriminalistům, že nebyli na místě činu apod., ovšem z čeho vycházel soudní znalec obhajoby je taky poněkud tristní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
19.7.15 19:25
@Amalthea píše:
ano, jiný, ale plný polopravd a nepřesností, které už byly během líčení prokázány či upřesněny. Např. že těla přišla bez vnitřních orgánů, že egyptští lékaři nikdy nepřipustili možnost úmrtí el. proudem apod. Znevažování svědectví soudního znalce obhajoby? Já v té soudní sín nebyla, ale pokud ty přepisy aspoň trochu odpovídají, myslím, že pan soudní znalec se znevážil sám. V článku vyčítají českým kriminalistům, že nebyli na místě činu apod., ovšem z čeho vycházel soudní znalec obhajoby je taky poněkud tristní.

jj, Reflex je zhruba stejný bulvár a žumpa žurnalistiky jako Blesk a jemu podobný ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
19.7.15 19:35

@Gába27 vyjádření Slámové - červenec v 18:10 · Praha · Upraveno ·
Docela bych uvítala, kdyby Reflex nevytvářel lživé články. To, co se teď objevilo z pera jednoho redaktora, je již opravdu vrchol. Cituji: „Egyptští lékaři provedli několik ohledání těl a následnou pitvu. Později změnili diagnózu na smrt v důsledku dehydratace a následné intoxikace organismu. Když do Česka přišla obě těla o deset dní později, chyběly jim veškeré vnitřní orgány (kromě srdce) a těla byla ve značném stadiu rozkladu.“
K výše uvedenému uvádím, že se jedná o nehoráznou lež. Není pravdou, že by v tělech chyběly všechny orgány kromě srdce, jak je v článku nepravdivě tvrzeno. Stejně tak není pravdou, že by těla byla ve značném stádiu rozkladu. Absolutně nerozumím tomu, kde autor vzal odvahu tvrdit tyto nepravdy. Přitom by stačilo, kdyby si zjistil základní skutečnosti (dokonce i u soudního projednávání byly posudky čteny a zaznělo mimo jiné i to, co těla obsahovala /všechny důležité orgány pro posouzení/ a v jakém byla těla stavu /naprosto vyhovujícím pro veškerá zkoumání, která byla provedena, těla byla řádně zakonzervovaná). Nebo je redaktor zná a uvádí tyto nepravdy záměrně? Rovněž je nepravdivé tvrzení, že by egyptští lékaři provedli několik ohledání těl (bylo pouze 1) a že by změnili diagnózu na smrt v důsledku dehydratace a následné intoxikace. Opakovaně upozorňuji, že žádná intoxikace nebyla prokázána, a to ani v Egyptě, ani v ČR a v Egyptě rovněž nebyla stanovena příčina smrti, neboť neprovedli řádnou pitvu. Egyptský pitvající lékař pouze stanovil hypotetické předpoklady možných příčin úmrtí (nikoliv diagnózu) a v loňském roce pak po opakovaných výsleších na tamní prokuratuře přiznal, že neprováděl ani preparační řezy, ani histologii a připustil, že zjištění Ústavu soudního lékařství v ČR odpovídají skutečně zásahu elektrickým proudem. Opětovně upozorňuji na to, že při repitvě v ČR bylo zjištěno, že většina orgánů nebyla při egyptské pitvě z těl ani vyňata a podrobena řádně pitvě - orgány se nacházely stále v anatomickém postavení, nebyly na nich žádné preparační řezy, nebyla provedena ani histologie. Jediné, co nebylo po převozu do ČR v tělech, byla pouze část trávicího traktu, jeden z párových orgánů a část jednoho jaterního laloku. Tyto skutečnosti neměly žádný vliv na závěry zkoumání. V další části článku se objevují další a další nepravdivá tvrzení, včetně citace údajných prohlášení, která nikdy v jednací síni nezazněla - lze prokázat zvukovým záznamem z hlavního líčení. Skutečně nerozumím tomu, co bylo důvodem vytvoření takového článku a co mělo být cílem jeho autora. Dodatek: K tvrzení autora, že vystoupilo několik elektroinženýrů, rovněž není co dodávat. Ale pokud pan redaktor neumí počítat do jedné, pak je tím obsah článku vlastně vysvětlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová