Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@januschka píše:
Velice by mě zajímalo, co by Kramný vyzradil během hypnózy…
U něho celkem pochybuju, že by něco řekl, resp. ře by řekl něco pravdivého. Ani v hypnóze nemluví člověk vždy pravdu, zejména ne proti své vůli, pomíjím, že hypnotizovat někoho proti jeho vůli je dle některých nemožné, dle těch zřejmě obdařených nějakou schopností navíc je to velmi nesnadné.
Že by se to nebralo jako důkaz, to je jisté, četla jsem vyjádření Ústavního soudu, který zpochybnil přiznání člověka pod vlivem alkoholu (k řízení havarovaného vozidla, měl 3,2 promile, přiznal se a za střízliva výpověď úplně změnil).
@Kdoule píše:
U něho celkem pochybuju, že by něco řekl, resp. ře by řekl něco pravdivého. Ani v hypnóze nemluví člověk vždy pravdu, zejména ne proti své vůli, pomíjím, že hypnotizovat někoho proti jeho vůli je dle některých nemožné, dle těch zřejmě obdařených nějakou schopností navíc je to velmi nesnadné.Že by se to nebralo jako důkaz, to je jisté, četla jsem vyjádření Ústavního soudu, který zpochybnil přiznání člověka pod vlivem alkoholu (k řízení havarovaného vozidla, měl 3,2 promile, přiznal se a za střízliva výpověď úplně změnil).
jj, jako důkaz by to bylo samozřejmě nepoužitelný, ale zajímalo by mě to… ![]()
Tak já teda nevím. Podle jeho chování si od první chvíle myslím, že to udělal. Pořád zdůrazňuje, že neměla kalhotky a že to nebylo zvykem. Asi ho to namíchlo a zabil ji. Že zabil svou vlastní dceru, tak to je šílenost. Ale podle toho, jak se projevuje, se nedivím. Podle mě je 100% vinný. Nikdo normální (kdo by i našel jen svou rodinu mrtvou) by tak chladně nepopisoval, co se stalo pár dní po úmrtí. A to že brečel - brečel vždy jen kvůli sobě, vždy se jen litoval. A nebo že chtěl z Egypta pryč - no bodejť, kdo ví, co by mu udělali kamarádi spoluvězni, kdyby se zjistilo, že to udělal…a to jak den detailně popisuje, to ani není možné. Já bych teda nevěděla, kdyby mi bylo tak strašně, kolik je hodin atd. A zvracel podle mě ze sebe samého a ze stresu - to jak došel ten lékař.
VY, co ho tady obhajujete: Myslíte si, že by se přiznal??? MYslíte si, že všichni vrahové jsou odsouzeni po jasném přiznání? To, že celý den nikam nešli a i on to tak popisuje, že manželka s dcerou nevycházela - ona jako zdravotnický personál, není to divné? Nechali by jste se tak celý den trápit, když by jste byli na dovolené pár dní a měli k dispozici službu delegáta? Nic nehraje a on se jen chechtá. Znám spoustu lidí, kterým zemřel manžel/ka, dítě za méně podezřelých okolností a dodnes o tom nemohou mluvit, tak jak pan Kramný po pár dnech či měsících, letech. Podle mě je on těžká hyena. A ne, já bych teda neřešila nic s bulvárem, kde se vlastně jen stále obhajoval. A sestře se nedivím, já bych se za bratra vraha nikdy nepostavila, NIKDY! Vrah je vrah a vrahem zůstane.
@Philippe Víš, poté, kdy jsem o víkendu prolouskala několik diskuzí všude možně na téma KRAMNÝ, už ani nechci odpovídat, co si myslím. Je to má věc, co si myslím. Ty urážky, které se snášely na hlavu těch, kteří Kramnému věří, byly tak strašné, že bych vřele doporučila těmto lidem se nechat vyšetřit u psychiatra. Myslím, že by také s čistým štítem neprošli. Každý má nějaký názor. Neberme si jej navzájem.
Včera jsem si přečetla moc hezký článek o tom, kterak se česká veřejnost už dva roky zabývá případem Kramný a každý, kdo kouká na podobné nesmysly jako je Kriminálka Anděl či Policie Modrava
(možná ještě jsou nějaké jiné zhůvěřilosti, to fakt netuším), tak si myslí, že má ve všem jasno a vraha už dávno zná a má. Já vám to neberu a mě zase neberte mé přesvědčení.
@januschka píše:
jj, jako důkaz by to bylo samozřejmě nepoužitelný, ale zajímalo by mě to…
No mě právě ani ne, leda další vylhaná verze. ![]()
Jsem ve stavu, kdy mě už od zatčení zajímá asi jedině to, jestli toho na něj budou mít dost průkazného a důvodně nezpochybnitelného, aby tomu ty jeho báchorky nepřekážely. Užijme si hezké léto a tohle nějak dopadne stejně už samospádem.
@Gába27 No já to beru tak, když úplně pominu veškeré výpovědi a důkazy, krom jediného a nepopíratelného, a to, že ty oběti zemřely NÁHLE a nebyly dehydratovány. To je tak obrovský důkaz o vině, že toto mi opravdu stačí. Já nevím, jak je to konrétně u nějaké otravy, ale jinak při smrti běžně lidé zvrací =) a toto asi vedlo vraha k vymyšlení jakési báchorky…nevím no, ano v Egyptě je průjem z vody, ale tak prudké a časté zvracení muselo Moniku už kvůli tomu dítěti nenechávat chladnou a dle mě by určitě vyhledala lékaře. Navíc by pan Kramný opravdu musel mít špunty v uších a musel by být slepý, kdyby nezjistil, že vedle něj umírají lidé-většinou tam jsou projevy. Za mě je to jistota a to nejsem ovlivněna médii, něboť se na televizi nedíváme
Stačilo mi pár reportáží na netu a už jsem se na něj nemohla dívat. Navíc, kolik z nás by uslo, kdyby mělo průjem a zvracelo? Myslím, že nikdo, že by potíže přetrvávaly dále. A i když by se zlepšovaly, tak nevidím důvod ke smrti. Dehydratace by zřejmě musela být dlouhodobá a předcházela by jí apatie, nedochází zde k taknáhlému úmrtí (zvracely údajně od rána).
@Philippe Víš, ono je tak nějak jedno, co si my tady nebo kdekoliv jinde myslíme. Rozhodovat bude soud. Nejprve jeden, pak druhý a pak třetí. Na jejich názoru záleží. A předpokládám, že „rázná, ale spravedlivá soudkyně“ sekernice to rozsekne správně.
@Gába27 Soudkyni neznám a nevím, jak se popisuje v médiích. Ale pokud se obžalovaný směje, babička zemřelé vnučky taky, tak se jí ani nedivím. I kdyby byl nevinný, tak by to byl z jejich strany hyenismus. NAvíc kde kdo si domů kupuje chráničky zásuvek pro děti a pan Kramný neví, že elektřina zabíjí (nebo spíše jak)…
@Gába27 no vidíš, já si včera tentýž článek přečetla taky a nejenže jsem se tam nedozvěděla vůbec nic o české společnosti, (která společnost se ráda nekouká na kriminálky, že), ale navíc mi tam přišlo zcela zřetelné, že snad právě jenom sledovači kriminálky Moldava mohou věřit v Kramného nevinu.
To ustavičné omílání toho, já mám svůj názor, vy máte svůj, neberte mi ho, já vám ho také neberu, i když vy jste si ho pochopitelně vytvořili jen na základě sledování médií a nic proto nevíte, už je trochu trapné. Zatím od tebe nezazněl jediný argument pro to, proč by to neměl spáchat, respektive co vůbec nasvědčuje tomu, že to nespáchal. Jen s zaštiťuješ právem na názor. OK, máš nárok na názor i na to, že Země se točí kolem Jupitera, ale nemůžeš se pak divit, že si ostatní budou ťukat na čelo, když neřekneš jediné kloudné slovo n jeho obhajobu. Jen brečíš, že útočíme a že obhajovat nemá smysl.. ![]()
@lasicce píše:
@Philippe![]()
@Gába27 no vidíš, já si včera tentýž článek přečetla taky a nejenže jsem se tam nedozvěděla vůbec nic o české společnosti, (která společnost se ráda nekouká na kriminálky, že), ale navíc mi tam přišlo zcela zřetelné, že snad právě jenom sledovači kriminálky Moldava mohou věřit v Kramného nevinu.
To ustavičné omílání toho, já mám svůj názor, vy máte svůj, neberte mi ho, já vám ho také neberu, i když vy jste si ho pochopitelně vytvořili jen na základě sledování médií a nic proto nevíte, už je trochu trapné. Zatím od tebe nezazněl jediný argument pro to, proč by to neměl spáchat, respektive co vůbec nasvědčuje tomu, že to nespáchal. Jen s zaštiťuješ právem na názor. OK, máš nárok na názor i na to, že Země se točí kolem Jupitera, ale nemůžeš se pak divit, že si ostatní budou ťukat na čelo, když neřekneš jediné kloudné slovo n jeho obhajobu. Jen brečíš, že útočíme a že obhajovat nemá smysl..
asi tak…
@lasicce A přesně to je další důvod, proč mu nevěřím. Všichni říkají, že neexistuje žádný přímý důkaz o jeho vině. A existuje! jediný! přímý či i nepřímý důkaz o jeho smyšlené teorii?? Nikoliv…souhlasím
Já se také přikláním k tomu, že to udělal, nicméně ve mně hryže trošku pochybnost kvůli tomu, že si neumím představit, jak by ten člověk pak vydržel sám se sebou. I to, co prováděl po návratu… nevím. Samozřejmě jiná věc je to, že ho označují za sociopata a to by pak se sebou vydržel o poznání snáz.
Nečetly jste náhodou knihu Zmizelá? Nemyslím film, ale kniha. Ten chlapík byl přesně typ Kramného - nesympatický, na veřejnost zásadně negativně působící. Taky tam seděl na tiskové konferenci a sám sobě si říkal, ať se proboha tváří líp, ať se neusmívá apod. Přesně mě to připomnělo Kramného, který působí tak nesympaticky, že jen podle toho jeho debilního výrazu bych řekla, že to udělat musel ![]()
@lasicce Ježíšikriste, nestraš!!! Já nesleduju nic z toho - ani Anděla, Modravu, Mentalistu, Miami, Los Angeles či cokoliv podobného.
Já tak jedině mjr. Zemana, a když tak nad tím přemýšlím, on jediný by to taky rozsekl. ![]()
Dnes jsem se dívala na zpovědi u Kramného a u dílu č.1 popisuje jak si poslední láhev vzal do koupelny, bylo v ní množství cca 4 cm ode dna, vypil ji a byla řízlá kolou. Tento popis začína cca v 26:16
Ta Polka vypověděla když vstoupila toto:
„Vstoupila jsem tam a viděla jsem na posteli holčičku na zádech, která měla ruce nahoře. Byla tam i blondýna, která byla na druhé straně a ležela na zádech. Vypadaly strašně. U postele byla lahev s tekutinou a na zemi bylo něco rozlitého. V pokoji byl hnilobný smrad,“ řekla o hrůzném okamžiku svědkyně.
Tohle Kramný moc nepromyslel…