Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
11.7.15 22:04

@Kdoule

řekla bych, že u té matky je to těžký souboj emocí mezi jedním a druhým dítětem - a momentálně vyhrává on, protože sedí v base, není mu prokázána vina, on tvrdí, že nic neudělal a jeho sestra šla vypovídat, i když nemusela. To asi matce zasadilo slušnou ránu. Myslím, že po rozsudku, ať dopadne jakkoliv, se to trochu srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
11.7.15 22:08
@Chytrak píše:
@Gába27 hrozně by mě zajímalo, kde bereš tu jistotu, že odsouzený fakt bude. Ano, nepřímých důkazů je poměrně hodně, ale všechno jsou jen nepřímé, což je u takového činu jako je vražda docela problém. Ano, Nečesaný byl nevinný a nikdo nepopírá, že bohužel k justičním chybám dochází, ale nechápu proč to dáváš do souvislosti s Kramným, jen proto, že nejsou žádné přímé důkazy?

I já si nejsem vůbec jistá, že odsouzený bude, dost dlouhou dobu se obávám, že řada nepřímých důkazů nebude stačit.
On to problém opravdu je, i ta výlučnost činu v takto vzdálené zemi, bez plné součinnosti tamních orgánů - což nevíme pravda úplně jistě, možná skutečně policisté překvapí. Nicméně bojím se, že spíš ne, jak naznačuje i situace, kdy fotky pořízené před pitvou zemřelých se dostaly do spisu až po týdnu soudu a česká strana se k nim zřejmě dostala úplně jinou cestou, než přímým poskytnutím oficiální cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 22:11
@Weru píše:
A ja se divim, ze ji zavrhla. Ja bych sve dite nezavrhla nikdy, pokud by to nebyl vrah. To jedine bych neodpustila.

@Weru: Naopak pokud se to stalo, že jejich matka jí zavrhla jen proto, že ona je přesvědčená o jeho vině a nemohla by žít s tím, že ví, že ON zabil její vlastní neteř a švagrovou a po zbytek života mlčet, tak matka je u mě morálně na dně a je to dost podobné naopak tomu co udělal Kramný(pokud vraždil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 22:17

@Chytrak Ale o vině Nečesaného je taky docela hodně lidí přesvědčeno. Nejvyšší soud ho sice propustil na svobodu, ale bude se to vyšetřovat celé znovu.

Nečesaného nedávám do souvislosti s vinou/nevinou Kramného, ale psala jsem, že o vině Nečesaného také nejsem přesvědčená. Podle tvých úvah bych totiž asi měla být do Nečesaného taky platonicky zamilovaná, případně být jeho tetou, apod.

Ano, k justičním omylům asi dojít může, ale proto by ty soudy měly rozhodovat opravdu odpovědně. Ten kluk sice ve vězení strávil „jen“ dva roky, ale v jednom z nejtěžších vězení. Dva roky v prčicích, psychika asi taky dostala zabrat a pak bude co? Omlouváme se, došlo k politovánihodnému nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let?

Opravdu bych toto nikdy nechtěla řešit třeba u svého dítěte, které se vyskytne v nesprávný čas na nesprávném místě. Možná proto ta moje zarputilost, aby soudy zvažovaly pořádně, než ten rozsudek vynesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
11.7.15 22:17

@neumisa, ano, rozumím, ona v tom matka musí být taky pěkně potopená.
Nicméně po těch dvou týdnech soudu už je to jinde a opravdu řada tvrzení Kramného byla otevřeně odhalena jako lživých, jako my se tu bavíme coby nezainteresovaní lidé, ale být babičkou té holčičky, synovi prokázáno tolik lží, no já fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 22:18

@Kdoule Poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.7.15 22:26
@Kdoule píše:
To může být i zkreslené, ona už mu nevěřila, jak sama řekla. A víš, jak to je, často vidíme a slyšíme jen to, co chceme vidět a slyšet. I nevinný ti jako nejbližšímu, od kterého mu otázka na vinu nejvíc emočně ublíží, může říct - ale na to není žádný důkaz, že bych něco provedl… :nevim:
:nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.7.15 22:30
@Chytrak píše:
@Weru: Naopak pokud se to stalo, že jejich matka jí zavrhla jen proto, že ona je přesvědčená o jeho vině a nemohla by žít s tím, že ví, že ON zabil její vlastní neteř a švagrovou a po zbytek života mlčet, tak matka je u mě morálně na dně a je to dost podobné naopak tomu co udělal Kramný(pokud vraždil).

To ona je na dne. Spekuluje se o tom, ze o tom nejspis vedela, ze je zabil.
Ale to jsou jen spekulace.
Mne ale jen staci, ze se kazdy den u soudu smeje, u soudu byla sprosta a zla, urazela zesnule a jeste „pitvorila“, kdyz predvadela jak mluvila jeji dcera… k ni asi radeji uz bez komentare…Podle me je totiz matka strujcem toho, jaky Kramny je ( narcista, narusena osobnost ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 22:36

@Gába27 dobře, ale už ho asi nemůžou po osvobození NS odsoudit znovu za totéž?? Neznám ten případ a nevěnuji se právu, takže nevím.

Tak že se justiční omyly dějí nejen u nás, ale kdekoliv na světě, to asi všichni víme, ale furt jsem neviděl spojitost s kauzou Kramným. OK, tak napíšu, že se pohybuješ často v okolí soudu a mám info, které ostatní nemají a tím to hasne, nemusíme se v tom dál šťourat.

Jinak já nenapsal, že jsi do Kramného zamilovaná, to sis vydedukovala sama, já napsal, že máš k němu nebo jeho straně(myšleno rodině, obhajobě) blízko. Tak sorry, jestli Tě to urazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
11.7.15 22:52

Zdravím…taky tuhle kauzu sleduji. Jsem zvědavá jak to dopadne, ale myslím si, že ho odsoudí i když mu nic nedokážou. Nepatřím mezi ty, kteří by ho hned popravili, netuším jestli je vinný nebo ne, ale přijde mi, že to bude podobné jako s Kájínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 23:08

@Chytrak Tak možná to byl někdo jiný s tím, jestli nejsem do něho zamilovaná nebo platonická láska či co. To je fuk. Nejsem ani jedno. Takže taky sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
12.7.15 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
12.7.15 09:42
@vokishka píše:
http://ostrava.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

přesně tak na mě působí, pečlivá a spravedlivá, navíc semetrika - a to je dobře - soud není žádný holubník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
13.7.15 20:22

Velice by mě zajímalo, co by Kramný vyzradil během hypnózy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.7.15 20:25
@januschka píše:
Velice by mě zajímalo, co by Kramný vyzradil během hypnózy…

to me taky, ale to nelze naridt, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová