Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
11.7.15 13:57
@Gába27 píše:
@kadlina Nevyřešené výbuchy vzteku z dětství? Pokud byla stejně milá sestra jako nyní, tak se mu celkem ani nedivím. Nemusela vůbec vypovídat. Toto jí dokonce umožňuje zákon. Nebylo nutné vyžvanit i to, co nevím a pouze si myslím. Což opravdu o nich moc nevěděla, když se s nimi deset let nestýkala. Ale to je její boj, ať si to v sobě teď zpracuje, jak umí.

Tuhle informaci máš odkud?

Podívej, ty prostě jsi a chceš být přesvědčená o jeho nevině, sice nevím proč, ale na žádný z důkazů, ani na způsob usmrcení nejsi schopná dát varinatu, kdo jiný je teda zabil, když ne on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.7.15 14:09

@Gába27 me,spis prijde, ze nejvetsi problém se soudkyni mas ty, proto na ní porad neco vidíš. Co za tim je, nespokojenost s rozhodnutím, které se te týkalo, osobni zaujatost? A sestra Kramneho? V první třídě ti ukradla pravitko? Tak nějak na mne pusobis…osobni krivda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 14:16
@Chytrak píše:
Tuhle informaci máš odkud?Podívej, ty prostě jsi a chceš být přesvědčená o jeho nevině, sice nevím proč, ale na žádný z důkazů, ani na způsob usmrcení nejsi schopná dát varinatu, kdo jiný je teda zabil, když ne on?

Tohle je z těch výpovědí u soudu. Ona sama to vypověděla.

Já jsem všemi deseti pro to, aby pachatelé byli postaveni před soud a po zvážení všech předložených důkazů, kterým soudce/soudkyně bránit nebude, byl vynesen rozudek. Ten rozsudek ale musí být fakt podložený fakty. Tady zatím jsou to drby, pomluvy, domněnky, svědectví jakési turistky, která si udělá jen tak mýrnixtýrnix dovolenou v Egyptě, aby tu zapeklitou věc rozlouskla. Posudky byly zpracovány na základě žádosti žalobce, takže bych tak nějak očekávala i oponentní psychologické a sexuologické posudky, o které zažádá obhajoba. Proč mám věřit tomu, že znalec z oboru psychiatrie či sexuologie, oslovený obžalobou, postupoval správně? Málo bylo jejich průserů, kdy zavřeli chlapa, u kterého nebyl důvod nebo naopak nezavřeli ty, které měli? Takže bych to měla ráda potvrzené z více zdrojů. To je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 14:19
@Gába27 píše:
Jeho sestra měla dát policajtům přístup do mailu, který mu zřizovala, když byl v Egyptě. A měli ho mít celou dobu, než na to on přišel a heslo změnil.

@Gába27 tak asi ne každý má svědomí a chce se podílet na utajení vraždy dítěte a blízkého člena rodiny a být schopen žít s tím, že má v rodině vraha.
Jeho blbost, na co potřeboval zřizovat mail když byl v Egyptě? Na krytí důkazů a zametání stop?? A to o té další prodlužce cos napsala nechápu vůbec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 14:24
@Zuzaa píše:
@Gába27 me,spis prijde, ze nejvetsi problém se soudkyni mas ty, proto na ní porad neco vidíš. Co za tim je, nespokojenost s rozhodnutím, které se te týkalo, osobni zaujatost? A sestra Kramneho? V první třídě ti ukradla pravitko? Tak nějak na mne pusobis…osobni krivda.

:lol: Ukradla pravítko? Nesnáším práskače a bonzáky, kteří nemusí práskat a bonzovat, neb je k tomu zákon nenutí, ale přesto to udělají.

Ano, se soudkyní mám problém. Od prvního dne stírá svědky, kteří by Kramnému chtěli pomoci a dělá z nich idioty. Tento problém bych ale měla s kterýmkoliv jiným soudcem, pokud by se choval stejným způsobem. Nejsem tupá ovce, která věří v nestrannost a spravedlnost soudu a nebudu se za to omlouvat. Existuje-li možnost vznést námitku podjatosti soudu, tak asi právě z toho důvodu, že se někomu postup a jednání soudce nemusí líbit. Nebudu mlčet jen proto, že je to soudkyně. I ona musí dodržovat pravidla hry.

Aristoteles definoval právo jako „ROZUM ZBAVENÝ EMOCÍ“. Alespoň soudy by se toho měly držet. V tomto případě to celkem postrádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 14:26
@Gába27 píše:
Tohle je z těch výpovědí u soudu. Ona sama to vypověděla.Já jsem všemi deseti pro to, aby pachatelé byli postaveni před soud a po zvážení všech předložených důkazů, kterým soudce/soudkyně bránit nebude, byl vynesen rozudek. Ten rozsudek ale musí být fakt podložený fakty. Tady zatím jsou to drby, pomluvy, domněnky, svědectví jakési turistky, která si udělá jen tak mýrnixtýrnix dovolenou v Egyptě, aby tu zapeklitou věc rozlouskla. Posudky byly zpracovány na základě žádosti žalobce, takže bych tak nějak očekávala i oponentní psychologické a sexuologické posudky, o které zažádá obhajoba. Proč mám věřit tomu, že znalec z oboru psychiatrie či sexuologie, oslovený obžalobou, postupoval správně? Málo bylo jejich průserů, kdy zavřeli chlapa, u kterého nebyl důvod nebo naopak nezavřeli ty, které měli? Takže bych to měla ráda potvrzené z více zdrojů. To je celé.

Tak to ale nevyčítej soudkyni a s tím se obracej na jeho obhajobu, proč o to nežádala. Jejich průserů, jako soudkyně, která ho soudí? A kterého nevinného ona zavřela?
Přestávám ti rozumět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 14:29

@Chytrak Míněno průsery znalců z oboru psychiatrie všeobecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 14:29
@Gába27 píše: :lol: Ukradla pravítko? Nesnáším práskače a bonzáky, kteří nemusí práskat a bonzovat, neb je k tomu zákon nenutí, ale přesto to udělají.

Ano, se soudkyní mám problém. Od prvního dne stírá svědky, kteří by Kramnému chtěli pomoci a dělá z nich idioty. Tento problém bych ale měla s kterýmkoliv jiným soudcem, pokud by se choval stejným způsobem. Nejsem tupá ovce, která věří v nestrannost a spravedlnost soudu a nebudu se za to omlouvat. Existuje-li možnost vznést námitku podjatosti soudu, tak asi právě z toho důvodu, že se někomu postup a jednání soudce nemusí líbit. Nebudu mlčet jen proto, že je to soudkyně. I ona musí dodržovat pravidla hry.

Aristoteles definoval právo jako „ROZUM ZBAVENÝ EMOCÍ“. Alespoň soudy by se toho měly držet. V tomto případě to celkem postrádám.

Ty jsi u soudu osobně byla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 14:32

@Chytrak U soudu s Kramným zatím ne, ale myslím, že se v září zúčastním, abych to viděla na vlastní oči. Jinak, u soudního jednání jako svědkyně jsem byla několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 14:34
@Terdul píše:
To zní, jako bys potvrdila, že obě byly zabity Kramným pomocí elektřiny.

@Terdul ale podle mě jí nevadí, že on to udělal, jí vadí to, že nejspíš ho za to zavřou. Přijde mi jako by měla k němu nějaký bližší vztah, než tady přiznala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 14:40
@Gába27 píše:
@Chytrak U soudu s Kramným zatím ne, ale myslím, že se v září zúčastním, abych to viděla na vlastní oči. Jinak, u soudního jednání jako svědkyně jsem byla několikrát.

Oháníš se Aristotelem, ale nějaká objektivita jde zcela mimo tebe. Jak pak můžeš psát, že soudkyně všechny stírá, když tam nejsi?? Jo jo, bulvár je určitě seriozní zdroj informací. :nevim: 8o
A na to co se ti nehodí, raději nereaguješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
11.7.15 14:42
@Gába27 píše:
Jeho sestra měla dát policajtům přístup do mailu, který mu zřizovala, když byl v Egyptě. A měli ho mít celou dobu, než na to on přišel a heslo změnil.

To si myslím, že tak není. Jsem přesvědčená, ale teď už to nezvládnu dohledat, že to říkal Kramný, že s policií spolupracoval a dal jim všechny přístupy a hesla.

@Gába27 píše: :lol: Ukradla pravítko? Nesnáším práskače a bonzáky, kteří nemusí práskat a bonzovat, neb je k tomu zákon nenutí, ale přesto to udělají.

Tak to je o svědomí každého z nás, jestli bude za bonzáka nebo za někoho, díky komu to vrahovi prošlo :nevim:
A výbuchy byly dle sestry neřešené. ;) Hele u nás doma se taky určité situace u mého sourozence neřešily, taktéž u sourozence mého manžela a „ovoce“ to bohužel přineslo. Můj sourozenec projevuje velkou dávku nezodpovědnosti i přesto, že je ve věku, kdy už by tomu tak být nemělo. Průbojnému sourozenci mého manžela se celý život ustupovalo a nyní je každé jednání velmi obtížné, zvlášť pokud mají ostatní rozdílný názor. Se mnou ani s manželem výchova našich sourozenců nesouvisela, my máme poddajné ústuplivé povahy, naši sourozenci, protože byli druzí, po nás, poddajných, nebyli vychováváni důsledně a neprospělo jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 14:47

@Chytrak Zcela jistě ho zavřou. A ano, bude mi to vadit, pokud nebude na stopro prokázána jeho vina.

Velmi bych si přála, aby zákony fungovaly tak, jak mají. Aby se zločiny prokazovaly tak, jak mají. Aby nebyly pochybnosti, že ten který pachatel, byl odsouzen neprávem. A pokud žádné pochybnosti o vině toho kterého pachatele nejsou, tak ať ho (v případě těch nejzávažnějších zločinů) klidně oběsí, srazí mu hlavu či cokoliv jiného. Nebudu s tím mít problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
11.7.15 14:47
@Gába27 píše:
Tohle je z těch výpovědí u soudu. Ona sama to vypověděla.Já jsem všemi deseti pro to, aby pachatelé byli postaveni před soud a po zvážení všech předložených důkazů, kterým soudce/soudkyně bránit nebude, byl vynesen rozudek. Ten rozsudek ale musí být fakt podložený fakty. Tady zatím jsou to drby, pomluvy, domněnky, svědectví jakési turistky, která si udělá jen tak mýrnixtýrnix dovolenou v Egyptě, aby tu zapeklitou věc rozlouskla. Posudky byly zpracovány na základě žádosti žalobce, takže bych tak nějak očekávala i oponentní psychologické a sexuologické posudky, o které zažádá obhajoba. Proč mám věřit tomu, že znalec z oboru psychiatrie či sexuologie, oslovený obžalobou, postupoval správně? Málo bylo jejich průserů, kdy zavřeli chlapa, u kterého nebyl důvod nebo naopak nezavřeli ty, které měli? Takže bych to měla ráda potvrzené z více zdrojů. To je celé.

A viděla jsi seznam svědků obhajoby na příště? Opět samí sousedé, žadný znalec ani nic konstruktivního. Škoda, že nepíšou, kdo kterého svědka povolal na lavici, abychom si mohli udělat obrázek, jestli je soudkyně opravdu tak lačnící po drbech, nebo jestli si turistku pozvala zoufalá obhajoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 14:48
@Terdul píše:
Neberu jí, že věří v jeho nevinu, i když proč tomu tak je, nikdy nenapsala. Ale použít hlášku: „Nevím, jestli bych po zjištění, že jim dala přístup do mého mailu, neseřízla další prodlužku.“, v případu, kde zemřeli pomocí elektřiny dva lidé, z toho jedno dítě, je už opravdu nechutný.

Možná to je nechutný, ale stejně tak je nechutný spolupracovat s vyšetřovateli a z bratra dělat idiota, abych ho pomohla dostat za katr. Na to už chce mít žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová