Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
11.7.15 12:26

@kadlina Ten pán vypadal na sesypání už v době, kdy seděl na lavici před jednačkou. Těžko si toho soudkyně mohla nevšimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.15 12:39

Mrazí mě z toho. Nejsem sice na 100% přesvědčená, že to udělal, ale všechny ostatní varianty mi nepřijdou reálné. Nehoda nepřipadá v úvahu, cizí zavinění je hrozně přitažené za vlasy a to, že to udělala Monika.. to vůbec nezapadá do informací, které jsou nám prezentovány ohledně její povahy a jejich života. Vy, co věříte tomu, že to neudělal, můžete prosím napsat, k jaké variantě se přikláníte? Je vám Petr sympatický? Mně právě vůbec sympatický není a už proto si říkám, že mu nesmím křivdit jen kvůli tomu, ale když zohledňuju jen fakta, pořád mi v tom zůstává on. Na druhou stranu pokud to udělal, má štěstí - jeho verze má už tak hodně trhlin, přesto nebyl nalezen žádný usvědčující důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 12:44
@Gába27 píše:
To srovnávání Kramného s Kájínkem ale nepadlo jen tady. To padá už poměrně dlouho všude možně. Já bych ke Gilové neměla větší výhrady, pokud by nepředváděla to, co předvádí. Některé listinné důkazy se jít číst vůbec nechtělo, ty komenty, že nic nebude sčítat, záznam na DVD nebude vyhledávat,… Pro mě to v pořádku není. A zjevně nejen pro mě.Toho včerejšího znalce mi bylo upřímně líto. Jestliže soudkyně nemá ani tolik slušného chování, když vidí muže tohoto věku, jak s vypětím sil stojí v ohradě a ani mu sama od sebe nenabídne židli, aby se k tomu výslechu posadil, tak to o ní vypovídá mnohé. Důležité bylo pana znalce roznést na kopytech, aby nám náhodou tu naši verzi nenaboural, že? Bravo, povedlo se. Doufám, že se paní soudkyni dobře spí a může se na sebe podívat do zrcadla.

A proto, že ta soudkyně odsoudila Kajínka, tak je podle Tebe Kramný nevinný?? Hm… :think: Zajímavé. Spíš bys měla říct, že prostě chceš věřit, že Kramný to neudělal a nějaké důkazy a jeho vyvrácené lži před soudem tě nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 12:53

@Chytrak Tato soudkyně přece Kájinka neodsoudila. Nevím, jaks to myslel.

Já bych zkrátka hrozně ráda slyšela naprosto neprůstřelné důkazy, že to bylo tak a tak, v „ideálním“ případě pak jeho přiznání ŽE to udělal a JAK a PROČ to udělal. Potom nebudu mít pochybnosti o jeho skutečné vině. Zatím ty pochybnosti mám. Možná i kvůli tomu, jak moc se soudkyně i státní zástupce snaží tu jeho vinu prokázat, aby z toho nebyl průser, že chlapa už rok a půl drží ve vazbě a ono to pořád nějak není zcela jasné. Já vím, většině tady ano. Mě opravdu zatím ne. Vysvětlení nemám, asi opravdu ten Chuck Norris (Chucku, sorry). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 12:55

@MarlaSinger důkazů je dost, ale všechny jsou nepřímé. To čím jí zabil(„vražedná zbraň“)k dispozici není, otisky na ní taky ne, místo činu, je příliš vzdálené a bylo s ním mnohokrát manipulováno, doznání z něj nedostanou, no a motiv se mu snaží prokázat. Pokud mu nevěří ani jeho sestra a vypovídá proti němu, tak je něco hodně špatně.
Ale máš pravdu, že na základě nepřímých důkazů se odsuzuje u tak závažných zločinů špatně. Takže pokud to fakt udělal, tak i přesto, že to udělal „blbě“, tak místem a způsobem se to dost blíží neprokazatelnému zločinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 13:01

@Gába27 aha, tak to sorry, ale pak nechápu proč to někdo srovnává s případem Kajínka. Četl jsem jen poslední 2 strany a tys psala o podobnosti případů, tak z toho jsem si to nějak vydedukoval…
No důkazy jsou, ale jen nepřímé. Spíš mi řekni proč pořád lže a upravuje své verze a nějak žádná pořádně nesedí.
Jo a ty kdybys něco takového udělala, tak se přiznáš? Proč by to jako dělal? Navíc tím, že jsou důkazy nepřímé a ON se k tomu nepřizná, tak se taky může stát, že ho pustí i kdyby to udělal přece, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 13:04

@Chytrak Já bych tu sestru moc nezmiňovala. Sourozenecká rivalita. Navíc tam těch problémů mezi nimi bylo asi víc i kvůli penězům, které měla vracet, takže její svědectví pro mě nějaký zásadní význam nemělo. A čím mě úplně dorazila, že komentovala kabelky, na které Monika údajně neměla. Jo, Leni, ty kabelky se šachovnicí tě musely asi hodně bolet, že?

Nevím, jestli bych po zjištění, že jim dala přístup do mého mailu, neseřízla další prodlužku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 13:07
@Chytrak píše:
@Gába27 aha, tak to sorry, ale pak nechápu proč to někdo srovnává s případem Kajínka. Četl jsem jen poslední 2 strany a tys psala o podobnosti případů, tak z toho jsem si to nějak vydedukoval…
No důkazy jsou, ale jen nepřímé. Spíš mi řekni proč pořád lže a upravuje své verze a nějak žádná pořádně nesedí.
Jo a ty kdybys něco takového udělala, tak se přiznáš? Proč by to jako dělal? Navíc tím, že jsou důkazy nepřímé a ON se k tomu nepřizná, tak se taky může stát, že ho pustí i kdyby to udělal přece, ne…

Pokud bych už tedy měla připustit, že to udělal… Proč to doposud nepřiznal, pokud by to fakt udělal? Možná jen proto, že nechce ublížit svým rodičům a rodině, která za ním ještě stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 13:15

@Gába27 No na začátku stála při něm, ale podle toho jak se choval, jak o ní (Monice) mluvil, čím se zabýval, tak změnila názor. Píšeš, rivalita jo? Tak nevím, jestli máš sourozence a jestli pokud bys nebyla přesvědčená o jeho vině u něčeho takového jako je VRAŽDA, tak bys ho poslala na zbytek života do vězení. Já teda rozhodně ne a to si nemyslím, že mám ségrama úplně dokonalé vztahy.

(Ty ostatní info máš z bulváru? Otázka je jestli to tak je, bo bulvár.)

A tipuju, že i pro soud to má váhu asi docela slušnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 13:20

@Chytrak Já mám, asi bohužel, povahu, že bych za sourozencem stála v každé situaci, i kdybych s ním neměla zrovna nejlepší vztahy. Od toho jsou jiní, aby ho do kriminálu poslali. Já bych se na sebe nemohla do zrcadla podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 13:21
@Gába27 píše:
Pokud bych už tedy měla připustit, že to udělal… Proč to doposud nepřiznal, pokud by to fakt udělal? Možná jen proto, že nechce ublížit svým rodičům a rodině, která za ním ještě stojí.

Ne, to nebyla otázka proč by se měl přiznat, mi jsou jeho motivy jasné ;) (Podle toho co zaznělo myslím, že to udělal).
Tys psala, že by Tě přesvědčilo jeho přiznání a já to myslel tak, že pokud to udělal, tak nemá důvod se přece přiznávat, když tím může získat beztrestnost a může mu to projít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
11.7.15 13:27
@Gába27 píše: …Nevím, jestli bych po zjištění, že jim dala přístup do mého mailu, neseřízla další prodlužku.

Kdo dal komu přístup do mailu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
11.7.15 13:36
@Gába27 píše:
@Chytrak Já bych tu sestru moc nezmiňovala. Sourozenecká rivalita. Navíc tam těch problémů mezi nimi bylo asi víc i kvůli penězům, které měla vracet, takže její svědectví pro mě nějaký zásadní význam nemělo. A čím mě úplně dorazila, že komentovala kabelky, na které Monika údajně neměla. Jo, Leni, ty kabelky se šachovnicí tě musely asi hodně bolet, že?Nevím, jestli bych po zjištění, že jim dala přístup do mého mailu, neseřízla další prodlužku.

To by ho hodila přes palubu už zkraje a ne až poté, co jí policie seznámila z obsahem pitvy. Při sourozenecké rivalitě a lačnosti po penězích by šla a prodala to hned zatepla Blesku, těžko by čekala až na soud :nevim: Tobě by nevadilo, že tvůj brácha ihned po návratu honí ženský? Mně jo a do toho jí řeknou, jak se to stalo doopravdy. Já se znám, kdyby se něco podobného stalo mě, tak byť sourozence miluju, tak bych byla racionální a pokud by mi i v jejich chování něco nesedělo, tak bych se stáhla. Řešila bych to hlavou, ne pocity. Navíc ona a jeho matka ho znají nejlépe. Všude jinde může mít masku pohodáře, ale doma se otevře. Ona zmínila neřešené výbuchy vzteku, které mu vždy prošly, to by mohl být přesně ten zakopaný pes.

Nepřizná se hlavně proto, že věří, jak všechny kapitálně očůral :nevim:
@Gába27 píše:
@kadlina Ten pán vypadal na sesypání už v době, kdy seděl na lavici před jednačkou. Těžko si toho soudkyně mohla nevšimnout.

Já ho viděla na fotce a seděl rovně, při rozhovoru s televizemi stál, to nesvědčí na rozsypání :nevim: Můj devadesátiletý děda by dokázal stát u soudu půl dne, takže jen stáří taky není průkazem špatného zdravotního stavu. Chtělo by taky zvážit to, že jsou nějaké procesní náležitosti a pokud je někdo nemůže dodržet, tak to musí říct, bo křišťálovou kouli nevlastní ani u soudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 13:44
@Chytrak píše:
Kdo dal komu přístup do mailu?

Jeho sestra měla dát policajtům přístup do mailu, který mu zřizovala, když byl v Egyptě. A měli ho mít celou dobu, než na to on přišel a heslo změnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
11.7.15 13:50

@kadlina Nevyřešené výbuchy vzteku z dětství? Pokud byla stejně milá sestra jako nyní, tak se mu celkem ani nedivím. Nemusela vůbec vypovídat. Toto jí dokonce umožňuje zákon. Nebylo nutné vyžvanit i to, co nevím a pouze si myslím. Což opravdu o nich moc nevěděla, když se s nimi deset let nestýkala. Ale to je její boj, ať si to v sobě teď zpracuje, jak umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová