Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
Který další mediálně známý případ Rejžková měla? Já totiž o ní slyšela poprvé až v souvislosti s Kramným. Zatímco madam Slámová velmi čile komunikuje s médii, poskytuje rozhovory Barči Hrdinové a (což už vůbec nechápu) rozebírá případ na svém FB. Myslela jsem, že má větší úroveň.
hájila Čunka, Grosse ![]()
Já si ještě přečetla to samé na Popelkách a musím říct, že o senilitě přestávám uvažovat. Blesk to interpretuje velmi zkresleně. Vytrhává věci z kontextu. Tady už pan znalec nepůsobil tak mimo, o to víc nechápu, proč tam šel. Vždyť mu muselo být jasné, že se nebude mluvit jen o histologii srdce. Že po něm budou chtít jiné vysvětlení smrti dle dané pitevní zprávy. To je jasné i mně, že příčina smrti se neurčila podle jedné věci, ale podle souboru znaků. Že se nedá vytrhnout jedna věc a na té se točit ![]()
@januschka píše:
a osobně si myslím, že se v této zemi nenajde soudce, který by byl v tomto případu nestranný
Pak jsou ovlivnovany bulvarem. Ten nekdy udela i z komara velblouda. Mela by byt natolik nad veci ze by ji to ovlivnovat nemelo
@januschka píše:
hájila Čunka, Grosse
Fakt??? Tak to asi nebude tak neschopná, když si jí vybrali tito, že?
@kadlina píše:
Já si ještě přečetla to samé na Popelkách a musím říct, že o senilitě přestávám uvažovat. Blesk to interpretuje velmi zkresleně. Vytrhává věci z kontextu. Tady už pan znalec nepůsobil tak mimo, o to víc nechápu, proč tam šel. Vždyť mu muselo být jasné, že se nebude mluvit jen o histologii srdce. Že po něm budou chtít jiné vysvětlení smrti dle dané pitevní zprávy. To je jasné i mně, že příčina smrti se neurčila podle jedné věci, ale podle souboru znaků. Že se nedá vytrhnout jedna věc a na té se točit
Jenze on byl najat evidentne jen na srdce ![]()
@Gába27 píše:
No, tak asi je tady něco špatně, ne?
a to nemyslím jen to, že bude zaujatý vůči Petru K. A navíc obhajoba předložila sice hromadu nepřímých důkazů, ale Rejžková doposud nepředložila ani to ![]()
@misi11 píše:
Pak jsou ovlivnovany bulvarem. Ten nekdy udela i z komara velblouda. Mela by byt natolik nad veci ze by ji to ovlivnovat nemelo
mně osobně paní Gilová ovlivněná nepřijde - velice razantně si sjednává pořádek v síni a to je v pořádku…
@januschka píše:
a to nemyslím jen to, že bude zaujatý vůči Petru K. A navíc obhajoba předložila sice hromadu nepřímých důkazů, ale Rejžková doposud nepředložila ani to
No, po dnešku si myslím, že k ostravskému soudu už nemá naprosto žádný význam předkládat cokoliv a předvolávat kohokoliv. Toto ať si nechá k soudu vyšší instance.
@Gába27 píše:
Fakt??? Tak to asi nebude tak neschopná, když si jí vybrali tito, že?
jestli zrovna tohle svědčí o její schopnosti, tak o tom pochybuju ![]()
@misi11 píše:
A nemůže být ovlivněná třeba spisem, kde všechny důkazy už zazněly a ona si ho musela přečíst? ![]()
@Gába27 píše:
No, po dnešku si myslím, že k ostravskému soudu už nemá naprosto žádný význam předkládat cokoliv a předvolávat kohokoliv. Toto ať si nechá k soudu vyšší instance.
o dnešním dnu mluvila paní Rejžkova jako o esu v rukávu a byla z toho ubohá fraška, kterou akorát odnesl starý pán, který v závěru jednání nakonec dal za pravdu oponentní straně ![]()
@januschka píše:
mně osobně paní Gilová ovlivněná nepřijde - velice razantně si sjednává pořádek v síni a to je v pořádku…
Nesjednává si razantně pořádek! Svou neskutečnou arogancí, vzdycháním, svým okázalým nadechováním, vydechováním je schopna vykolejit svědky, kteří chtějí vypovídat ve prospěch obžalovaného, který má na svou obhajobu právo. Toto mi rozhodně nepřipadá v pořádku. Soudci už tak mají neomezenou moc. Ale obžalovaní mají právo na spravedlivý proces, ať se to někomu líbí nebo ne.
@kadlina píše:
A nemůže být ovlivněná třeba spisem, kde všechny důkazy už zazněly a ona si ho musela přečíst?
To je urcite mozny.. ono hodne dela to jak je to prezentovano v mediich a tam je to dost vytrzene z kontextu podle toho jak ji jde ctivost ![]()
@Gába27 píše:
Nesjednává si razantně pořádek! Svou neskutečnou arogancí, vzdycháním, svým okázalým nadechováním, vydechováním je schopna vykolejit svědky, kteří chtějí vypovídat ve prospěch obžalovaného, který má na svou obhajobu právo. Toto mi rozhodně nepřipadá v pořádku. Soudci už tak mají neomezenou moc. Ale obžalovaní mají právo na spravedlivý proces, ať se to někomu líbí nebo ne.
chápu, že pro tebe by to bylo spravedlivé jedině tehdy, kdyby ho soud osvobodil, ale to asi nebude vzhledem k množství nepřímých důkazů, které ho usvědčují, reálné… vzdychá, nadechuje a vydechuje, protože je to fraška ![]()
@misi11 píše:
To je urcite mozny.. ono hodne dela to jak je to prezentovano v mediich a tam je to dost vytrzene z kontextu podle toho jak ji jde ctivost
a ona asi ani nic takového nečte - možná tak pro pobavení…