Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bejbyn píše:
Tohle má být to slavný rozcupování obžaloby dle Rejžkový, jak se kasala
@januschka píše:
Nestudovala Rejže práva v Plzni?
Spis pekarinu ![]()
Fascinuje mne seznam dalších osob, které chtějí vyslechnout.Mame stejnou trenerku mažoretek a rada bych si poslechla, co by tak asi řekla o našem manzelskem vztahu, kdyz vidí jen dceru a s nami jako rodici je v kontaktu Max 2min pred a po tréninku a to jeste s každým zvlášť, podle toho, kdo zrovna dceru vede na trénink.
Její výpověď o vztahu Moniky a Kramneho bude urcite smerodatna a podstatná
![]()
Hele já myslím, že blesk i kramný a konekonců i my tady z toho procesu děláme ameriku, přitom je to jenom soustavný znemožňování obhájkně rejžkový a zcela jednoznačný usvědčování obžalovanýho… kde ta žena vzala diplom, fakt nechápu, proč si kramný dělá poznámky, když se pak stejně na prd zeptá, taky ne, asi aby vypadal důležitě a měl si co číst za katrem. Dnes ten děda popleta byl taky dobrý vtip… Jestli po tomhle zůstává někdo, kdo věří v kramnýho nevinu, tedy rodiče nepočítám, pak bych mu asi doporučila méně halucinogenů a jiných drog, případně trochu více rozumu. konspirace a teorie o spiknutí jsou už výplodem chorých mozků, jinak se to nazvat nedá ![]()
Příspěvek upraven 10.07.15 v 15:44
@Weru píše:
JUDr. Rejžková - Když vám dám čas, třeba týden nebo šest týdnů, budete ochoten se vyjádřit?Když to řekne paní soudkyně…
Soud - Nemohu vám ve vazební věci, poskytnout týdny na studium šesti fotek, to není nic proti vám, to prostě nejde…
Co ta Rejzkova studovala?
treba studovala v Plzni ![]()
@Zuziky píše:
treba studovala v Plzni
to už jsem taky psala
všechno tomu odpovídá ![]()
Já na to koukám jak jelen.
Nechápu, jak někdo tak na první pohled tupej a jednoduchej může někomu dělat obhájce.
![]()
@januschka píše:
to už jsem taky psalavšechno tomu odpovídá
jj, ted jsem to docetla ![]()
ta zenska je jak z hororu… toho pana dnes mi bylo opravdu lito…
a seznam predvolanych dalsich osob?
o co se presne snazi?
![]()
A k tý Slámový a její kritice toho znalce. Ona je tvrdá a vyznívá to ostře, ale má v zásadě pravdu. Je to stejný, jako by starý senilní chirurg pořád operoval a občas mu někdo zemřel, poněvadž by omylem přeřízl třeba aortu. Taky by nesl odpovědnost.
Buď musí skončit, dokud je soudný, nebo mu to má někdo zakázat, anebo někdo blízký říct. Vždyť ta obhájkyně ho musela vidět a muselo ji být jasné, co předvede. Nebo jí to jasné nebylo, při její tuposti.
@Zuziky píše:
jj, ted jsem to docetla![]()
ta zenska je jak z hororu… toho pana dnes mi bylo opravdu lito…
a seznam predvolanych dalsich osob?o co se presne snazi?
![]()
Zdržovat tak dlouho, až se vlastně zapomene skutková podstat ![]()
@Virginia píše:
A k tý Slámový a její kritice toho znalce. Ona je tvrdá a vyznívá to ostře, ale má v zásadě pravdu. Je to stejný, jako by starý senilní chirurg pořád operoval a občas mu někdo zemřel, poněvadž by omylem přeřízl třeba aortu. Taky by nesl odpovědnost.
Buď musí skončit, dokud je soudný, nebo mu to má někdo zakázat, anebo někdo blízký říct. Vždyť ta obhájkyně ho musela vidět a muselo ji být jasné, co předvede. Nebo jí to jasné nebylo, při její tuposti.
a ty prachy, co si za to účtuje…takovou zhovadilost by nepředvedl ani právník ex offo ![]()
Jak už kdosi psal, pán by nerozcupoval ani papírový kapesníček. Tak už Rejžkové nezbývá nic jiného, než se dát na modlení. Možná ji to půjde líp, než co předváděla doposud.