Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
10.7.15 14:09

Už na několikátou otázku odpovídá, že by si to musel prostudovat - to o něčem vypovídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
10.7.15 14:10

Normalne bych na popelky nelezla, ale maji to tam dneska lip popsane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
10.7.15 14:11

Je to vůbec patolog? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.7.15 14:12

At s ena me nikdo nezlobi, ale stareho pana, ktery sotva chodi si pozve k tomuto soudu jen hyena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
10.7.15 14:12
@Loki01 píše:
Znalec
byl jsem dotázán a tím směrem jsem posudek směroval, jaké zmeny může způsobit elektrický proud na srdečním svalu. Zde se píše že nálůez na srdci odpovídá úrazu el. proudem. Tedy jsem se zabýval tím, zdali el. proud může takové změny způsobit.Takze Rejzkova po nem vylozene chtela aby mluvil o srdci. Jak rikam, znouze scnost.

Jo, Rejžková to mohla chtít, je laik, na něm bylo jí vysvětlit, že takto to nemůže pojmout, že to musí zhodnotit v kontextu všech nálezů. Je v pořádku, že se vyjádří k srdci ve smyslu, že změny mohl způsobit proud, stejně jako jiné příčiny (on uvedl dušení) a že rozklad hraje vliv v posuzování tkáně. O. k. Ale stále je tu jeho úloha dělat posudek na oba předchozí znalecké posudky, nejen na zadání Rejžkové o srdci? Nebo ne? Nejsem právník, v tomhle nevím. Původně jsem myslela, že bude ty předchozí nálezy oponovat jako celek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
10.7.15 14:15

@Kdoule Přesně, vypadá tam jako úplný blb, chudák, musí mu bejt trapně… navíc zřejmě nedoslýchá, mu musí vše opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
10.7.15 14:15

Pokud je to starý pán, tak nechápu tu drzost ho tam tahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
10.7.15 14:17
@Kdoule píše:
Jo, Rejžková to mohla chtít, je laik, na něm bylo jí vysvětlit, že takto to nemůže pojmout, že to musí zhodnotit v kontextu všech nálezů. Je v pořádku, že se vyjádří k srdci ve smyslu, že změny mohl způsobit proud, stejně jako jiné příčiny (on uvedl dušení) a že rozklad hraje vliv v posuzování tkáně. O. k. Ale stále je tu jeho úloha dělat posudek na oba předchozí znalecké posudky, nejen na zadání Rejžkové o srdci? Nebo ne? Nejsem právník, v tomhle nevím. Původně jsem myslela, že bude ty předchozí nálezy oponovat jako celek.

Tez nejsem pravnik, ale myslim ze obhajoba muze volat koho chce. Proto tam jsou ti dalsi znalci aby si s nim podiskutovali.
Fakt si myslim, ze to byla jeji jedina moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
10.7.15 14:18
@Weru píše:
At s ena me nikdo nezlobi, ale stareho pana, ktery sotva chodi si pozve k tomuto soudu jen hyena :cert:

A kdo ho tam pozval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
10.7.15 14:19
@Weru píše:
At s ena me nikdo nezlobi, ale stareho pana, ktery sotva chodi si pozve k tomuto soudu jen hyena :cert:

Ale tak vsichni ho chceme ponunat, tak to bude dobre:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@januschka píše:
Pokud je to starý pán, tak nechápu tu drzost ho tam tahat…

prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@Loki01 píše:
Ale tak vsichni ho chceme ponunat, tak to bude dobre:)
:lol: :lol: ze ponunat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.7.15 14:20
@brisco píše:
A kdo ho tam pozval?

Rejze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.7.15 14:21

Legerský: Jaká jiná zevní noxa (příčina - pozn. red) mohla vést k tomuto nálezu, pokud vyloučíme elektrický proud?
Znalec: Začátkem jsem o tom hovořil s paní předsedkyní, může jich být X.
Soudkyně říká, že otázka byla položena jinak, chce aby zodpověděl.
Znalec: To vám neřeknu, těch nox může být X, které mohou vést k selhání srdce.
Soudkyně: Ne! Souhrn příčin…
Znalec:Vy myslíte průjem
Soudkyně: Ne.
Znalec: To nevím.

šmankote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
10.7.15 14:21
@Weru píše:

Teď jsem to chtěla napsat. Ale na druhou stranu, nelíbí se mi jeho slova „To jsem nezažil ani v Praze“. A co čekal? Přece musel vědět, že ho obžaloba zasype spoustou otázek, vždyť se jedná o smrt dvou lidí. Ten pán tam opravdu neměl co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová