Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eemii, tak k tomu je potřeba zkušenost hodnotícího, jak moc by měly být potlučené při pádu ze stoje na zem po zásahu proudem, já osobně jsem před pár týdny spadla jakože omdlela, jediná modřina byla na hlavě, kterou jsem to vzala o práh. Jinak nikde nic.
@Kdoule jasne no, nemusi byt nikde nic, ale spis bych rekla, ze je pravdepodobny, ze bude nebo alespon u jedny.Zas je fakt, ze po zasahu elektrinou ztuhnou ty svaly, takze clovek je v nejaky kreci asi a ten pad na zem to muze nejak ovlivnit? A nevidela jsem tu koupelnu, ale ta pravdepodobnost, ze se o neco prastis je asi taky vetsi, nez kdyby se to stalo nekde na volnym prostoru v chodbe treba
.Nevim, to jsou jen spekulace.
Napadlo me to v souvislosti s tim, ze Monika mela ty skvrny na nose, hlavu tedy mela nejspis na stranu, tudiz kdyby se skacela a on s ni uz nepohnul, az pak, po tech x hodinach, rekla bych, ze by mela treba podlitinu v obliceji, licni kosti a tak, protoze by na tu hlavu musela upadnout.
@Kdoule píše:
Ale ty vycházíš z předpokladu, že ležely tak, jak spadly? To tak vůbec nemuselo být, s těly bylo manipulováno, mohlo se s nimi hýbat opakovaně. Nikdo z nás asi neví víc, než padlo nahlas před soudem, tedy co dosud padlo. Možná se dneska tohoto dotkne ten druhý patolog, který posudek dělal ve prospěch obhajoby.
Při hlavě do boku by skvrny nebyly rovnoměrně v celém obličeji, což dle fotek prý byly.
Nos se nemohl niceho dotykat pokud byla na spicce skvrna.
Ano, vychazim z toho. Samozrejme je mohl naaranzovat, ale tak proste snad hadame ne?
@Eemii píše:
@Kdoule jasne no, nemusi byt nikde nic, ale spis bych rekla, ze je pravdepodobny, ze bude nebo alespon u jedny.Zas je fakt, ze po zasahu elektrinou ztuhnou ty svaly, takze clovek je v nejaky kreci asi a ten pad na zem to muze nejak ovlivnit? A nevidela jsem tu koupelnu, ale ta pravdepodobnost, ze se o neco prastis je asi taky vetsi, nez kdyby se to stalo nekde na volnym prostoru v chodbe treba.Nevim, to jsou jen spekulace.
Napadlo me to v souvislosti s tim, ze Monika mela ty skvrny na nose, hlavu tedy mela nejspis na stranu, tudiz kdyby se skacela a on s ni uz nepohnul, az pak, po tech x hodinach, rekla bych, ze by mela treba podlitinu v obliceji, licni kosti a tak, protoze by na tu hlavu musela upadnout.
Taky zalezi kde spadnes. Jestli spadly dve ve sprchovem koute tak moc mista nebude a modrin opravdu moc byt nemusi.
@Loki01 píše:
Nos se nemohl niceho dotykat pokud byla na spicce skvrna.
Nad tím jsem přemýšlela, protože to zvláštní je. Buď byla měkká podložka, nebo byla opřená o čelo, pak by měla nos volný ![]()
Ono není vůbec jisté, že se jim to stalo v koupelně. ![]()
Nevím, k modřinám se úplně vyjádřit neumím, záleží, co bylo v cestě. Jen že jsem bezvládný pád zažila nedávno a tak vím přímo na sobě, že po pádu na záchodě na mně vidět nebylo nic (ta modřina ve vlasech vidět nebyla), i když jsem cítila přesně, kde jsem se šmejkla o kovový držák na toaleťák a kde o redukci na prkýnko. Modřiny to neudělalo.
@kadlina píše:
Nad tím jsem přemýšlela, protože to zvláštní je. Buď byla měkká podložka, nebo byla opřená o čelo, pak by měla nos volný
Měkká podložka typu polštář klidně, myslím si…
Patolog bude vypovídat. Jsem opravdu zvědavá, jestli přijde s něčím významným.
@Kdoule píše:Čekám, že bude oponovat, když je od Rejžkové, a jsem hodně zvědavá jak
Patolog bude vypovídat. Jsem opravdu zvědavá, jestli přijde s něčím významným.
@zuzukobylka píše:
Mě právě nejde do hlavy, když ta Polka vypověděla, že vešla do pokoje a uviděla Klárku s těma vztyčenýma rukama, že to jako Kramný neviděl, tomu nepřišlo divný, že dítě spí s rukama nahoru? Nevíte, jestli tohle nějak vysvětloval?
Tak to nevím. Ale zajímalo by mě to.
Tak zatím to podle mě vypadá, že pan znalec trpí stejným syndromem jako Krammý a Rejžková a to ZVIDITELNĚNÍM SE… ![]()
@Helca729 píše:
Tak zatím to podle mě vypadá, že pan znalec trpí stejným syndromem jako Krammý a Rejžková a to ZVIDITELNĚNÍM SE…
Teda to je znalec, spíš nějaký podplacený a neví, co plácá. Jak se může znalec opírat o to, co řekl Kramný
???Taky mu moc nerozumíte?