Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
10.7.15 07:55
@Gába27 píše:
Ano, taky mi přijde, že tohle je už moc - koukat a čekat deset, jedenáct hodin, než začnu něco dělat. Kdyby fakt toto plánoval tak by si snad zajistil nějaké alibi, ne? Naložil se na dlouhé hodiny do baru, kde ho uvidí spousta lidí a pak by mohl přijít s příběhem, že byl pryč a někdo cizí vnikl do pokoje. Pokud to opravdu udělal (stále nejsem o tom přesvědčená - @Tigy99, fakt sorry), tak ten scénář byl fakt hodně špatně připravený.Přemýšlím, jestli na té verzi o rozšířené sebevraždě nemůže být něco pravdy. Jen se mu to u sebe nepodařilo zrealizovat úspěšně, po x-hodinách se probral a odvahu na nový pokus už neměl.

On se ma natolik rad, ze by u sebe toho nebyl schopnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
10.7.15 08:37
@misi11 píše:
Tohle ale nedomyslel, fotky mluvi jasne..
Jen mi lezi cimdal vic v hlave poloha Klarky.. snad se nemodlila :,(

Poloha, ve které byla Klárka nalezena, se neshoduje s polohou, ve které zemřela, s těly se po smrti hýbalo.
Od těch znalců jsem ale nabyla dojmu, že takto netypická podoba ztuhlosti se vídá raritně a nepadlo příliš, jakým způsobem polohy to mohlo vzniknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.7.15 08:39
@Kdoule píše:
V jaké poloze zemřely, se ze skvrn v této konkrétní situaci nedá poznat.
Pak ale ležely řadu hodin na břiše a až v době, kdy byly mrtvé cca 10-11 hodin, s nimi bylo otočeno na záda. Teoreticky není vyloučeno, že na těch zádech už ležely třeba několik hodin před ohlášením a že jsou mrtvé ještě déle. Těch 10-11 hodin je nejméně.
:palec: diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.7.15 08:46
@Bábrdl píše:
Nemůžu si pomoci, ale podle mě je v tom nějaká touha po vlastní výjimečnosti (já jediná vidím pravdu, jaký on skutečně je, vy ostatní ho nechápete, ale já…). Těžko by někdo k takovému názoru mohl dopět jen na základě prezentovaných důkazů, z těch je to celkem jasné :cert:

Presne to si myslim tez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.7.15 08:52
@2012Mex píše:
Jeste jak tam udajne byl puch… Tak kdyz clovek zemre, povoli se sverace a muze se pomocitba pokajdit. Ten puch mohl zpusobeny timto?

Telo se zacina rozkladat ihned po smrti. Zalezi na teplote v pokoji a jinych aspektech.
Takze po 10. a vice hodinach uz zapachala tela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
10.7.15 08:56
@Tereza1986 píše: Že chtěl, aby se Klára posunula a on se vešel na postel.Tak zjistil, že je studená a volal na Moniku… Pokud si to dobře pamatuju. :think:

Mě právě nejde do hlavy, když ta Polka vypověděla, že vešla do pokoje a uviděla Klárku s těma vztyčenýma rukama, že to jako Kramný neviděl, tomu nepřišlo divný, že dítě spí s rukama nahoru? Nevíte, jestli tohle nějak vysvětloval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
10.7.15 08:56

Teď nechápu online. Na blesku píšou, že rozchod s jeho ex nebyl kvůli někoho třetího a na popelkách, že jo :think:

Edit už jsem v obraze už to opravila :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.07.15 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.7.15 09:00
@zuzukobylka píše:
Mě právě nejde do hlavy, když ta Polka vypověděla, že vešla do pokoje a uviděla Klárku s těma vztyčenýma rukama, že to jako Kramný neviděl, tomu nepřišlo divný, že dítě spí s rukama nahoru? Nevíte, jestli tohle nějak vysvětloval?

Přesně nad tím jsem se pozastavila i já.. Taky nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
10.7.15 09:13

Myslím si, že během procesu na něj ještě něco klíčového vytáhnou. Oni to i v Egyptě kriminalisti mohli vědět, jak ženy zemřely, jen prostě mlčeli, aby nechali kramného dál vyprávět báchorky. Nikdo z nás neví, nakolik čr a egypt spolupracovali.

Kdyby je proudem zabil někdo jiný, tak by přece kramný nekonstruoval ty jejich problémy se zažíváním. všechno by muselo probíhat úplně jinak (pokud by byl vrahem někdo jiný) - šel by např. pro pití, vrátil by se a ony by byly mrtvé.
kdyby to byla jen náhoda - opět by je viděl, našel by je na zemi a přivolal pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.7.15 09:14
@Paradise píše:
@Bábrdl no to máš pravdu já jsem totiž výjmečná :jazyk: děkuji že sis toho všimla. :kytka:

Každý je výjimečný. Zvláště pro někoho.

Ale lidé potřebují různé mechanismy, aby se cítili výjimeční i sami pro sebe. Je to celkem neškodné, zvláště, když nemáme systém soudních porot a tenhe spasitelský komplex se nepromítá do rozhodování soudů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
10.7.15 09:25
@Gába27 píše:
Přemýšlím, jestli na té verzi o rozšířené sebevraždě nemůže být něco pravdy. Jen se mu to u sebe nepodařilo zrealizovat úspěšně, po x-hodinách se probral a odvahu na nový pokus už neměl.

Tohle přesně mě napadlo, když jsem slyšela formulaci žalobce o rozšířené sebevraždě. Hned jsem si vzpomněla, jak Kramný popisoval svoje fyzické obtíže v době, kdy holky už dle něj obě „spaly“ - bylo mi strašně, nemohl jsem dýchat, mravenčilo mi v rukou. Musel jsem zvracet… Z mého pohledu není úplně vyloučeno, že ho to koplo taky, mohl se třeba holek při tom dotýkat a myslel, že jdou všichni, ale jeho dotek mohl být malý, nebo v posledním zlomku sekundy stihl ucuknout, přežil… Kdoví.

Já jsem se ohledně elektřiny už vůbec nesnažila o žádnou vlastní představu, nicméně fakt, že tolik hodin byl „bez reakce“ stran odhalení mrtvých, k tomu poměrně vybízí, že záměr byl ještě jiný a něco selhalo, takže byl nucený i po tolika hodinách hledat náhradní plán. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
10.7.15 09:29
@zuzukobylka píše:

Kramný přece ale pro Polku běžel až ve chvíli, kdy už se obě pokoušel oživit, on už věděl, že jsou mrtvé. Z nepochopitelných důvodů polce kromě HELP vůbec nic neřekl, jen se dle výpovědi koukal.
Kramného verze je, že Klárka spala na boku a ruce měla položené sepjaté pod hlavičkou, často to vysvětloval. I v reakci na tehdejší rozhovor s tím egyptským doktorem, tkerý tvrdil, že dítě našli s ručičkama v pěst (zřejmě to odpovídá těm fotkám, které byly rozmlžené zveřejněné) - Kramný na to popisoval, že měla ručičky „v prosíku“ a že ji takto otočil z toho boku, na kterém ležela, na záda, ručičky tak prý zůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
10.7.15 09:37
@Kdoule píše:
Kramný přece ale pro Polku běžel až ve chvíli, kdy už se obě pokoušel oživit, on už věděl, že jsou mrtvé. Z nepochopitelných důvodů polce kromě HELP vůbec nic neřekl, jen se dle výpovědi koukal.
Kramného verze je, že Klárka spala na boku a ruce měla položené sepjaté pod hlavičkou, často to vysvětloval. I v reakci na tehdejší rozhovor s tím egyptským doktorem, tkerý tvrdil, že dítě našli s ručičkama v pěst (zřejmě to odpovídá těm fotkám, které byly rozmlžené zveřejněné) - Kramný na to popisoval, že měla ručičky „v prosíku“ a že ji takto otočil z toho boku, na kterém ležela, na záda, ručičky tak prý zůstaly.

Aha, já právě nevěděla, že řekl, že malá byla na boku, tak už tomu rozumim. Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
10.7.15 09:40
@Gába27 píše:
Ano, taky mi přijde, že tohle je už moc - koukat a čekat deset, jedenáct hodin, než začnu něco dělat. Kdyby fakt toto plánoval tak by si snad zajistil nějaké alibi, ne? Naložil se na dlouhé hodiny do baru, kde ho uvidí spousta lidí a pak by mohl přijít s příběhem, že byl pryč a někdo cizí vnikl do pokoje. Pokud to opravdu udělal (stále nejsem o tom přesvědčená - @Tigy99, fakt sorry), tak ten scénář byl fakt hodně špatně připravený.Přemýšlím, jestli na té verzi o rozšířené sebevraždě nemůže být něco pravdy. Jen se mu to u sebe nepodařilo zrealizovat úspěšně, po x-hodinách se probral a odvahu na nový pokus už neměl.

V hotelu jsou nejspíš kamery, mají elektronický zámek, který někde může evidovat otevření dveří, takže by se celkem snadno odhalilo, že do pokoje nikdo jiný nešel. Musel by vysvětlovat, proč je nechal půl dne samotné na pokoji a nesháněl se po nich, nebyl na pokoji. Pochopitelně by nemohl tvrdit, že jim bylo špatně, protože by tam nebyl. Řešila by se tedy nejspíš důkladněji příčina úrmtí. V tomhle neodhadneš, co zrovna pro něj bylo důležité a z čeho měl pocit, že to nevysvětlí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
10.7.15 09:47
@kadlina píše:
V hotelu jsou nejspíš kamery, mají elektronický zámek, který někde může evidovat otevření dveří, takže by se celkem snadno odhalilo, že do pokoje nikdo jiný nešel. Musel by vysvětlovat, proč je nechal půl dne samotné na pokoji a nesháněl se po nich, nebyl na pokoji. Pochopitelně by nemohl tvrdit, že jim bylo špatně, protože by tam nebyl. Řešila by se tedy nejspíš důkladněji příčina úrmtí. V tomhle neodhadneš, co zrovna pro něj bylo důležité a z čeho měl pocit, že to nevysvětlí :nevim:

Souhlas, že se nedá odhadnout, čemu v té chvíli přikládal největší váhu. Opakovaně zdůrazňoval, že byli v pokoji už od rána, všichni, svoje odchody z pokoje uváděl tak detailně, že to upoutávalo od začátku.
Díky tomuto jeho popisu je ovšem velmi těžké tam vsunout případné cizí zavinění, to se tam vůbec nevejde, zvlášť u takto neobvyklého způsobu zabití. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová