Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
@Kdoule takze jestli to chapu dobre, tak zemrely na brise a on s nimi hybal az za delsi dobu? Nebo zemrely na zadech, pak je dal na bricho, a pak zpet na zada?
V jaké poloze zemřely, se ze skvrn v této konkrétní situaci nedá poznat.
Pak ale ležely řadu hodin na břiše a až v době, kdy byly mrtvé cca 10-11 hodin, s nimi bylo otočeno na záda. Teoreticky není vyloučeno, že na těch zádech už ležely třeba několik hodin před ohlášením a že jsou mrtvé ještě déle. Těch 10-11 hodin je nejméně.
Holky, sleduji tuto diskuzi a chtěla jsem se vás zeptat na to, kdy Kramný zjistil, že jsou mrtvé? On řekl, že byl v koupelně, pak vešel do pokoje a hned poznal, že jsou mrtvé nebo jak to přesně vypovídal? Předem díky.
@Chytrak píše:
@Paradise tak když Ti dojdou argumenty, zdrhnout je nejlepší řešení, člověk pak není za troubu, že jo?![]()
Já to beru tak, že než opakovat stále to samé dokola a „obhajovat“ opačný názor, tak raději vycouvám, pokud mě někdo považuje za troubu, je jeho věc, já s tím těžko něco udělám ![]()
@Tigy99 píše:
@Paradise
kdyby ten jed měl věřím, že by jim ho dal, ale kde by k němu přišel??a nastražit tam elektriku tak, aby to vypadalo jako nešťastná náhoda nešlo, to ale člověk kterej o elektrice nic neví nepochopí,, že je nevinej věříš nebo si přeješ, jen protože se Ti líbí - tak to je
Nevím, kdes přišla k tomu, že se mi líbí, nikde jsem o tom nepsala, protože to není pravda, ale možná podle sebe soudím tebe.
Každopádně já tomu věřím.
Tak zítřek bude asi zajímavý:
V ONLINE přenosu ze soudní síně budeme pokračovat i v pátek, kdy by měla vypovídat například první láska Petra Kramného Lucie W. Na řadu přijde také velmi očekávaná bitva soudních znalců z oboru soudního lékařství. Přijdou totiž znovu lékaři, kteří vypovídali v úterý, a střetnou se se znalcem, který vypracoval posudek, který má vyznívat ve prospěch obhajoby. Ten se v úterý nedostavil, a soudkyně tak proto pozvala dr. Dokoupila a dr. Smatanovou znovu. „Abyste si to vyříkali z očí do očí,“ poznamenala tehdy.
@Virginia píše:
Já myslím, že tě nikdo neuráží, a každého pouze zajímá, jak a čím si vysvětluješ ty obří rozpory.
Jako bych tvrdila, že mi v kuchyni spadl hrnec s polévkou, zničil mi parkety a chci od pojišťovny nové (žena a dcera zvrací a já jsem nevinen), přičemž by přišel odborník, řekl by, že ta nádoba není hrnec, nýbrž kýbl (doloží a je na to studovanej) a obsah není polévka, ale rýže a nic takto zničit nemohla. (totéž). Že jsou tu fakta, přes která nejede vlak. Zatím nic z dosud zveřejněného nedělá z Kramného vraha, ale proč tedy konstruuje prokazatelné lži mi v případě jeho neviny uniká. ¨
A zajímá mě, jak si to vysvětluje člověk, věřící v jeho nevinu.
Tak pokud mi je položen dotaz takto v klidu odpovím, ovšem osočování z toho, že po Kramným prahnu (asi se rozvedu nebo co?) a že to způsobil laser me skutečně urážejí.
K tvé otázce pro mě je od začátku vyšetřování celé kauzy velmi prapodivné, zamotané a nedůvěryhodné. Český soud má velmi málo přesvědčivých důkazů, samé nepřímé ve smyslu (mohlo se stát, bylo by možné, dá se předpokládat, apod.)Ná základě těchto důkazů by mohlo být usvědčeno a odsouzenomnoho lidí, jen Kramný je tak nějak nejvíc na ráně. JIž jsem psala, že věřím tomu, že lže, z jakých důvodů? (možná strach, možná vydírání),těžko říct.
@Paradise
nejsem ona, ale on a elektrice rozumím dost slušně, takže souhlasím se znalcem, že náhodný a smrtící úraz navíc dvou osob, je na tom pokoji na 99,999% nemožný,, tak to musel udělat buď Kramný nebo jedině, jak už jsem psal max. tak Chuck Norris, ale ten nevím, jestli tráví dovolenou zrovna tam
![]()
@Kdoule píše:
Do hotelu není totéž, jako do kartou kódovaného pokoje v patře, nicméně pokud to připustíme, i to, že přes obrovskou nepravděpodobnost by ženu i dítě zabil neznámý člověk proudem, stále nerozumím tomu, jaký motiv by měl Kramný, aby takto dlouho otálel s odhalením toho, že má v pokoji mrtvé nejbližší, takto lhal a to i zde v ČR, kde dosah čehokoliv z Egypta jde velmi těžko předpokládat? Myslím, že pro zoufalého truchlícího není strach z osobního ohrožení dost silný motiv pro lži bránící odhalení vraha. Mnoho lidí jde za odhalením za cenu ztráty vlastního života, přišel o dceru. Nevím, neumím si představit motiv, zvlášť když on prohlašoval, že chce spolupracovat s policií a má zájem na zjištění toho, co se stalo.
tak tady hodně i záleží na povaze člověka, jsou i tací, kteří nemají koule jít za každou cenu za odhalením i na úkor vlastní bezpečnosti, ale to jsou čiré spekulace. A jeho ochota spolupracovat s policií? Myslím, že mu brzy došlo, že ať udělá, co udělá, tak policie a vlastně i veřejnost si už svého vraha vybrala a nyní mu nezbývá než se bránit.
@zuzukobylka píše:Že chtěl, aby se Klára posunula a on se vešel na postel.Tak zjistil, že je studená a volal na Moniku… Pokud si to dobře pamatuju.
Holky, sleduji tuto diskuzi a chtěla jsem se vás zeptat na to, kdy Kramný zjistil, že jsou mrtvé? On řekl, že byl v koupelně, pak vešel do pokoje a hned poznal, že jsou mrtvé nebo jak to přesně vypovídal? Předem díky.
@Tereza1986 píše: Že chtěl, aby se Klára posunula a on se vešel na postel.Tak zjistil, že je studená a volal na Moniku… Pokud si to dobře pamatuju.
Nechápu. Proč si šel lehnout ke Klárce a ne k Monice?
@Amys píše:
Nechápu. Proč si šel lehnout ke Klárce a ne k Monice?
protože kecá
@Tigy99 píše:
protože kecá
To je mi jasný, ale nechápu, proč kecá, že si šel lehnout zrovna ke Klárce? To je přece divný, ne. Můj manžel by si spíš šel lehnout ke mně, než k dětem ![]()
@neumisa píše:
Protože je dítě menší a zabírá v posteli méně místa?
Lezely na jedne.. prej tak uzke ze se dve tlacily..
@Paradise píše:
tak tady hodně i záleží na povaze člověka, jsou i tací, kteří nemají koule jít za každou cenu za odhalením i na úkor vlastní bezpečnosti, ale to jsou čiré spekulace. A jeho ochota spolupracovat s policií? Myslím, že mu brzy došlo, že ať udělá, co udělá, tak policie a vlastně i veřejnost si už svého vraha vybrala a nyní mu nezbývá než se bránit.
Mám tedy chabou představivost, neumím si opravdu představit, jaký důvod by mohl mít k tomu, aby takto vykonstruovaně lhal od samého začátku, zároveň aby tak specificky zpracovával nezaviněnou smrt nejbližších.