Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
9.7.15 14:19
@Gozra píše:
Koukám, že pro dnešek šlus. Zítra to bude jedna paní povídala a k tomu odborník. Asi už nic závratnýho. Tak si myslím, že brzy bude vyčerpáno. Pokud se po rozsudku odvolá, bude na podzim další martirium.

Ba naopak. Zitra bud emluvit znalec ve prospech obzaloby a budou moci reagovat znalci z USZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 14:20

A jeste:

Klára Long Slámová tedy-těla orgány obsahovala a ty nejzásadnější byly stále v anatomickém postavení-tedy bez jakékoliv pitvy v Egyptě a nebyly nijak ani preparovány-proto Egypt nemohl zjistit příčinu smrti, neboť neprovedl řádnou pitvu. Vše u soudu zaznělo naprosto jednoznačně a já jsem to jasně uváděla již minulý rok.
To se mi líbí · 5 · 1 hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.7.15 14:25
@neumisa píše:
A ten poslední svědek tam byl k čemu? toho jsem nepochopila…

Já taky ne, asi bych se vztekla zabít tímto odpoledne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 14:26
@Weru píše:
A jeste:Klára Long Slámová tedy-těla orgány obsahovala a ty nejzásadnější byly stále v anatomickém postavení-tedy bez jakékoliv pitvy v Egyptě a nebyly nijak ani preparovány-proto Egypt nemohl zjistit příčinu smrti, neboť neprovedl řádnou pitvu. Vše u soudu zaznělo naprosto jednoznačně a já jsem to jasně uváděla již minulý rok.
To se mi líbí · 5 · 1 hod

a na to Kramný spoléhal, že to zůstane v gesci egyptských úřadů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
9.7.15 14:27

Nějak to zvlášť nesleduji, ale chápete někdo proč se Kramný na všech fotkách ze soudní síně chechtá?? Bere to jako dobrou zábavu a recesi anebo proč? Přemýšlím, jestli by někdo mohl být takhle vychechtaný kdyby mi umřela žena a dítě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.7.15 14:28
@Chytrak píše:
Nějak to zvlášť nesleduji, ale chápete někdo proč se Kramný na všech fotkách ze soudní síně chechtá?? Bere to jako dobrou zábavu a recesi anebo proč? Přemýšlím, jestli by někdo mohl být takhle vychechtaný kdyby mi umřela žena a dítě… :think:

Protože je psychopat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.7.15 14:30

Teda ta výpověď Polky, jak se chodila dívat, jestli už holčička spustila ty ruce, protože to bylo děsivé-no to mě dostalo :,( Chudák :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.7.15 14:33
@Chytrak píše:
Nějak to zvlášť nesleduji, ale chápete někdo proč se Kramný na všech fotkách ze soudní síně chechtá?? Bere to jako dobrou zábavu a recesi anebo proč? Přemýšlím, jestli by někdo mohl být takhle vychechtaný kdyby mi umřela žena a dítě… :think:

Dle popisu se usmívá na matku i při vtipech. Ale foto by mělo být pouze z prvního dne, pak jsem četla, že už se fotit nesmí, takže oni točí pořád tu samou sérii fotek. Jinak na mě dělá dojem, že si od začátku zájem médií užívá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 14:35
@kadlina píše:
Dle popisu se usmívá na matku i při vtipech. Ale foto by mělo být pouze z prvního dne, pak jsem četla, že už se fotit nesmí, takže oni točí pořád tu samou sérii fotek. Jinak na mě dělá dojem, že si od začátku zájem médií užívá :nevim:

stejně tak matinka - synáček je slavný a ona je na něj snad ještě pyšná - takový to na mě dělá dojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.7.15 14:36
@bejbyn píše:
Teda ta výpověď Polky, jak se chodila dívat, jestli už holčička spustila ty ruce, protože to bylo děsivé-no to mě dostalo :,( Chudák :|

To je z Popelek? Tohle jsem na Blesku nečetla. Ale zase, odkud se chodila dívat, když tam s Kramným byla? :think:
O těch ručičkách říkal hned na začátku ředitel hotelové nemocnice, že je držela, jak kdyby se před něčím bránila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.7.15 14:43
@kadlina píše:
To je z Popelek? Tohle jsem na Blesku nečetla. Ale zase, odkud se chodila dívat, když tam s Kramným byla? :think:
O těch ručičkách říkal hned na začátku ředitel hotelové nemocnice, že je držela, jak kdyby se před něčím bránila.

Jj, je to z Popelek a chodila prý urgovat tu pomoc, Kramný nikoliv. A ty ručička prý měla nahoře dlaněmi k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
9.7.15 14:43

Nechápu to s těma ručkama - Klárka ležela na zádech a měla zvednuté ruce jakože nad hlavou, položené na polštáři třeba? nebo je měla zdvižené „do vzduchu“, nad tělem?

Podle obrázku - 148 nebo 150 (1. nebo 3. obr. zleva)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 14:44
@kadlina píše:

Ty jo a dovede si představit, že malá spala, on po Monice třeba chtěl sex, jenže ona nechtěla pohádali se, vytáh dráty, zabil jí a v tu chvíli zjistil, že malá je vzhůru a vyděšeně na něj kouká, tak teda rychle skočil, že tedy zabije i ji, ona jen stihla zvednout na obranu ruce, ale to už měla v puse drát?
Omlouvám se za konspirační teorii :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 14:45
@bejbyn píše:
Jj, je to z Popelek a chodila prý urgovat tu pomoc, Kramný nikoliv. A ty ručička prý měla nahoře dlaněmi k sobě.

Nebo ho prosila, ať jí nic nedělá a nepočítala s tím, že to fakt schopný udělat je. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.7.15 14:54
@Amys píše:
Nebo ho prosila, ať jí nic nedělá a nepočítala s tím, že to fakt schopný udělat je. :?

Ježíš, z toho mě mrazí :,( A z toho, že on tam hodinu a půl seděl na jejich posteli a studoval papír od pojišťovny úplně v klidu, také :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová