Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako tohle už stejně nic nezmění, holky jsou mrtvé. Jak s nimi manipuloval po smrti, jestli něco dělal s Monikou po smrti - to už asi nezjistíme. V každém případě je to hrůza, výpověď polské turistky byla strašná a pro mě jedna ze zásadních. Takové ty výpovědi, jako jsou nyní - kdo byl více žárlivý, jestli se bavili o rozvodu kamarádky…to sice vykresluje obrázek jejich života, ale také to může být „jedna paní povídala“, respektive, mi přijdou cennější výpovědi svědků z místa činu a výpovědi znalců. Alespoň je tam rozpor v tom, že se Monika k lékům nemohla dostat - nicméně bych to spíše raději slyšela od staniční sestry nebo od přímé nadřízené.
@januschka píše:
to už by bylo úplně zvrácené
Přesně. Vůbec tomu nevěřím. Teď tam o něm mluvily dvě znalkyně a i když ani jedna nebyla z oboru sexuologie, myslím, že takovou deviaci by zjistila.. nebo, že je s ním něco hodně špatně… protože podle ní je jenom narcis s nízkým sebevědomím.. a nekrofil to už je trochu jiná liga.
A teď se ptám jako úplnej LAIK, ale když někoho zasáhne proud, tak to asi něco udělá se svaly buď ztuhnou nebo nevím, určitě nejsou nepoškozený, tak si nedokážu představit, jak na ní provádí soulož. Kterou pak provede, sleze a jde volat HELP na druhej pokoj. Nehledě na to, že souložit s mrtvou ženou před svým mrtvým dítětem
holky on asi bude trochu padouch ale tohle? ![]()
@L92 píše:
Přesně. Vůbec tomu nevěřím. Teď tam o něm mluvily dvě znalkyně a i když ani jedna nebyla z oboru sexuologie, myslím, že takovou deviaci by zjistila.. nebo, že je s ním něco hodně špatně… protože podle ní je jenom narcis s nízkým sebevědomím.. a nekrofil to už je trochu jiná liga.A teď se ptám jako úplnej LAIK, ale když někoho zasáhne proud, tak to asi něco udělá se svaly buď ztuhnou nebo nevím, určitě nejsou nepoškozený, tak si nedokážu představit, jak na ní provádí soulož. Kterou pak provede, sleze a jde volat HELP na druhej pokoj. Nehledě na to, že souložit s mrtvou ženou před svým mrtvým dítětemholky on asi bude trochu padouch ale tohle?
Vsak ano, psala jsem, ze uz by to bylo asi moc, ale napadlo me to
. To je vse.
@L92 píše:
Přesně. Vůbec tomu nevěřím. Teď tam o něm mluvily dvě znalkyně a i když ani jedna nebyla z oboru sexuologie, myslím, že takovou deviaci by zjistila.. nebo, že je s ním něco hodně špatně… protože podle ní je jenom narcis s nízkým sebevědomím.. a nekrofil to už je trochu jiná liga.A teď se ptám jako úplnej LAIK, ale když někoho zasáhne proud, tak to asi něco udělá se svaly buď ztuhnou nebo nevím, určitě nejsou nepoškozený, tak si nedokážu představit, jak na ní provádí soulož. Kterou pak provede, sleze a jde volat HELP na druhej pokoj. Nehledě na to, že souložit s mrtvou ženou před svým mrtvým dítětemholky on asi bude trochu padouch ale tohle?
v tomhle bude asi stěžejní výpověď sexuologa… ale nedovedu si to vůbec představit a ani nechci - už takhle to na mě nepůsobí dobře…
Já se teda přiznám, že ještě minulej týden (výslech svědků) jsem to měla tak 50/50, že to udělal, neudělal… Ty znalci mu fakt vzali vítr z plachet…
@L92 píše:
Já se teda přiznám, že ještě minulej týden (výslech svědků) jsem to měla tak 50/50, že to udělal, neudělal… Ty znalci mu fakt vzali vítr z plachet…
Totalne. On vylozene pocital, ze se vse odehraje v Egypte ( pitva, rozsudek). Podle me ho vubec nenapadlo, ze by se mohla tela dostat do CR ![]()
Teda výpověď té Polky je děsná.
Hodinu a půl čekali na doktora - to je absolutně šílený! Celou dobu Kramný vůbec nic, seděl s manželkou na posteli a nic? Zvracení po 5 minutách a nic?
Číst si to autenticky je opravdu škaredost. Nemám slov.
Holky a co kdyz je pedofil a Monika na to prisla? ![]()
Kdyz nasly ty fotky ve fotaku ( fotky Klarky ve zvlastnich polohach ) a MUSEL ho kvuli temto fotografiim vysetrit sexuolog?
No jsme zvedava
Pardon, emimino mělo asi výpadek a první opětovný vstup se mi aktualizoval vložením příspěvku, který jsem psala před obědem.
K těm domněnkám o sexu chci říct, že něco podobného mě ani nenapadlo, nechám to úplně stranou, tenhle případ je zrůdný už dost takto. Můj zájem mířil k možnému zavinění cizím člověkem, případně pokud by ve hře bylo těhotenství.
A dám si fakt oraz. Myslím, že po té výpovědi Polky už víc slyšet opravdu nepotřebuju. Jelikož nemusím, můžu si to dovolit, a ať mám názor na vystupování paní Long Slámové jakýkoliv, tak s ní jako matka hluboce soucítím, přihlížet tam tomu naživo v jejím stavu (vím, že dnes tam není, myslím to celkově).
@januschka píše:
např. kolegové, kamarádky atd…
Copak kolegové a kamarádi/kamarádky, to bych ještě pochopila, že tu situaci osvětlí, ale že tam četli výpověď paní, která nezná Krámné a pouze v tom hotelu byla o rok později a konstatovala, že někdo mohl odejít postranním vchodem, to mi hlava nebere. ![]()
@kadlina píše:
Copak kolegové a kamarádi/kamarádky, to bych ještě pochopila, že tu situaci osvětlí, ale že tam četli výpověď paní, která nezná Krámné a pouze v tom hotelu byla o rok později a konstatovala, že někdo mohl odejít postranním vchodem, to mi hlava nebere.
Ano, přesně tak. Na to jsem zírala jak tele. Neměli jinou možnost, jak opatřit tento typ informací a případně fotodokumentaci, než výslech zvědavé turistky?
![]()
@kadlina píše:
Copak kolegové a kamarádi/kamarádky, to bych ještě pochopila, že tu situaci osvětlí, ale že tam četli výpověď paní, která nezná Krámné a pouze v tom hotelu byla o rok později a konstatovala, že někdo mohl odejít postranním vchodem, to mi hlava nebere.
no přesně to mi hlava taky nebere…
Koukám, že pro dnešek šlus. Zítra to bude jedna paní povídala a k tomu odborník. Asi už nic závratnýho. Tak si myslím, že brzy bude vyčerpáno. Pokud se po rozsudku odvolá, bude na podzim další martirium.
K organum :
Klára Long Slámová jen dodám, že část trávicího traktu zůstala zachována a byla podrobena ještě opakovanému zkoumání v ČR. Z orgánů „chyběly“ pouze některé malé části, či jeden z párových-a jen u některých.