Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
9.7.15 11:03
@L92 píše:
Bude nějakej jejich jo? Zatím mu znalci boří tu jeho verzi jak domeček z karet, tak uvidíme…

Jojo, zitra ma prijit jejich soudni znalec ( patolog tusim ) a prijdou i USZ co vypovidali v utery. Tak jsem zvedava. To bude hadka asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
9.7.15 11:04
@Weru píše:
Kramny nesouhlasi se ctenim sexuologickeho posudku :cert: :cert: :cert: :cert:
Na to cekam dva dny :zed: :zed:

Já už od začátku procesu :mrgreen:
ta výpověď té milé blonďaté dívky mě lehce navnadila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46867
9.7.15 11:05
@L92 píše:
ta výpověď té milé blonďaté dívky mě lehce navnadila :mrgreen:

ja myslela, z enedojde z toho duvodu a ono je to naopak. :mrgreen:
Me to tez zajima. Ty praktiky s blonckou me nejak neoslnily :lol:, tak jsme zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
9.7.15 11:08
@Weru píše:
ja myslela, z enedojde z toho duvodu a ono je to naopak. :mrgreen:
Me to tez zajima. Ty praktiky s blonckou me nejak neoslnily :lol:, tak jsme zvedava.

I když, na jednu stranu, co tam nového a šokujícího může být? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17609
9.7.15 11:13
@Weru píše:
Nechapu, nechapu…Jako moc ji tam toho na otazky nezbyva, ale tak se radeji asi ani neptam. Nebo bych se zeptala no to co Kramny ted. Zduraznit tu okolnost, ze byl v nezname zemi atp…
Stejně jako zdůraznila ten holící strojek. Já už delší dobu přemýšlím, jestli není placená za to, aby ho v tom vykoupala. Se ani nedivím, že Péťa nevěřícně zírá :mrgreen:
@januschka píše:
A myslíte, že Kramný bude ještě vypovídat a bude konfrontován se všemi zjištěnými skutečnostmi?

Ptala jsem se kamarádky z oboru a prý to nijak už vysvětlovat nebude. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 11:13
@L92 píše:
ta výpověď té milé blonďaté dívky mě lehce navnadila :mrgreen:

médii proběhlo, že podstoupil falometr, a prý tam byly i fotky Klárinky…ale bylo to v bulváru, tak nevím, zda je to pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
9.7.15 11:14

On pak na konci asi bude pronášet něco jako závěrečnou řeč. To jsem zvědavá co nám poví. Tipuju to na něco ve stylu „já, já, já“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
L92
9.7.15 11:16
@januschka píše:
médii proběhlo, že podstoupil falometr, a prý tam byly i fotky Klárinky…ale bylo to v bulváru, tak nevím, zda je to pravda

Taky jsem oboje slyšela. Na jednu stranu, to pro toho chlapa musí být strašný, ponižující, dehonestující - což už někoho samo o sobě může vzrušovat :think:
Ale to, že by obtěžoval dceru nebo měl nějaké pedofilní sklony, to si třeba vůbec nemyslím…

• Citovat
  • Upravit
3311
9.7.15 11:20
@L92 píše:
On pak na konci asi bude pronášet něco jako závěrečnou řeč. To jsem zvědavá co nám poví. Tipuju to na něco ve stylu „já, já, já“ :nevim:

já byl na tom nejhůř, já musel jít pro vodu, já jsem oběť…jj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 11:21
@L92 píše:
Taky jsem oboje slyšela. Na jednu stranu, to pro toho chlapa musí být strašný, ponižující, dehonestující - což už někoho samo o sobě může vzrušovat :think:
Ale to, že by obtěžoval dceru nebo měl nějaké pedofilní sklony, to si třeba vůbec nemyslím…

proto si myslím, že tyhle výsledky by neměly být relevantní např. oproti detektoru lži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 11:23
@L92 píše:
I když, na jednu stranu, co tam nového a šokujícího může být? :nevim:
:nevim: to je prave to. Mozna to, ze chybi zaludek. Nebo popaleniny :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
9.7.15 11:23

@januschka
Přesně jak píšeš. Kolik lidí má S/M sklony, takže je může vzrušovat třeba krev atd. a nemusí to znamenat, že vyvraždili půl vesnice.

• Citovat
  • Upravit
46867
9.7.15 11:24
@kadlina :lol: taky si rikam. Ty jeji otazky nechape totiz vubec nikdo :lol:
@januschka píše:
médii proběhlo, že podstoupil falometr, a prý tam byly i fotky Klárinky…ale bylo to v bulváru, tak nevím, zda je to pravda
az tak? :-O
@L92 píše:
On pak na konci asi bude pronášet něco jako závěrečnou řeč. To jsem zvědavá co nám poví. Tipuju to na něco ve stylu „já, já, já“ :nevim:

Bude trvat na otrva :D. Uz s emusim fakt smat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 11:25
@L92 píše:

No spis jestli ho nevzrusovaly mrtvoly 8o, jezis to by bylo uz asi moc, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
9.7.15 11:25

@Weru
Stejně, pokud se nepřizná, pořád je tam prostor pro konspirační teorie. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie