Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
Bude nějakej jejich jo? Zatím mu znalci boří tu jeho verzi jak domeček z karet, tak uvidíme…
Jojo, zitra ma prijit jejich soudni znalec ( patolog tusim ) a prijdou i USZ co vypovidali v utery. Tak jsem zvedava. To bude hadka asi ![]()
@Weru píše:
Kramny nesouhlasi se ctenim sexuologickeho posudku![]()
![]()
![]()
Na to cekam dva dny![]()
Já už od začátku procesu ![]()
ta výpověď té milé blonďaté dívky mě lehce navnadila ![]()
@L92 píše:
Já už od začátku procesu
ta výpověď té milé blonďaté dívky mě lehce navnadila
ja myslela, z enedojde z toho duvodu a ono je to naopak. ![]()
Me to tez zajima. Ty praktiky s blonckou me nejak neoslnily
, tak jsme zvedava.
@Weru píše:
ja myslela, z enedojde z toho duvodu a ono je to naopak.
Me to tez zajima. Ty praktiky s blonckou me nejak neoslnily, tak jsme zvedava.
I když, na jednu stranu, co tam nového a šokujícího může být? ![]()
@Weru píše:Stejně jako zdůraznila ten holící strojek. Já už delší dobu přemýšlím, jestli není placená za to, aby ho v tom vykoupala. Se ani nedivím, že Péťa nevěřícně zírá
Nechapu, nechapu…Jako moc ji tam toho na otazky nezbyva, ale tak se radeji asi ani neptam. Nebo bych se zeptala no to co Kramny ted. Zduraznit tu okolnost, ze byl v nezname zemi atp…
@januschka píše:
A myslíte, že Kramný bude ještě vypovídat a bude konfrontován se všemi zjištěnými skutečnostmi?
Ptala jsem se kamarádky z oboru a prý to nijak už vysvětlovat nebude. ![]()
@L92 píše:
Já už od začátku procesu
ta výpověď té milé blonďaté dívky mě lehce navnadila
médii proběhlo, že podstoupil falometr, a prý tam byly i fotky Klárinky…ale bylo to v bulváru, tak nevím, zda je to pravda
On pak na konci asi bude pronášet něco jako závěrečnou řeč. To jsem zvědavá co nám poví. Tipuju to na něco ve stylu „já, já, já“ ![]()
@januschka píše:
médii proběhlo, že podstoupil falometr, a prý tam byly i fotky Klárinky…ale bylo to v bulváru, tak nevím, zda je to pravda
Taky jsem oboje slyšela. Na jednu stranu, to pro toho chlapa musí být strašný, ponižující, dehonestující - což už někoho samo o sobě může vzrušovat ![]()
Ale to, že by obtěžoval dceru nebo měl nějaké pedofilní sklony, to si třeba vůbec nemyslím…
@L92 píše:
On pak na konci asi bude pronášet něco jako závěrečnou řeč. To jsem zvědavá co nám poví. Tipuju to na něco ve stylu „já, já, já“
já byl na tom nejhůř, já musel jít pro vodu, já jsem oběť…jj ![]()
@L92 píše:
Taky jsem oboje slyšela. Na jednu stranu, to pro toho chlapa musí být strašný, ponižující, dehonestující - což už někoho samo o sobě může vzrušovat
Ale to, že by obtěžoval dceru nebo měl nějaké pedofilní sklony, to si třeba vůbec nemyslím…
proto si myslím, že tyhle výsledky by neměly být relevantní např. oproti detektoru lži…
@L92 píše:
I když, na jednu stranu, co tam nového a šokujícího může být?
@januschka
Přesně jak píšeš. Kolik lidí má S/M sklony, takže je může vzrušovat třeba krev atd. a nemusí to znamenat, že vyvraždili půl vesnice.
@januschka píše:az tak?
@L92 píše:
On pak na konci asi bude pronášet něco jako závěrečnou řeč. To jsem zvědavá co nám poví. Tipuju to na něco ve stylu „já, já, já“
Bude trvat na otrva
. Uz s emusim fakt smat ![]()
@L92 píše:
Taky jsem oboje slyšela. Na jednu stranu, to pro toho chlapa musí být strašný, ponižující, dehonestující - což už někoho samo o sobě může vzrušovat
No spis jestli ho nevzrusovaly mrtvoly
, jezis to by bylo uz asi moc, ne ![]()
@Weru
Stejně, pokud se nepřizná, pořád je tam prostor pro konspirační teorie. ![]()